ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 10 Μαρτίου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δώσεις σημαντικές λύσεις στη δουλειά σου. Πρόσεξε μόνο γιατί η τάση του να καταπιέζεις τον εαυτό σου σε οδηγεί σε καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν.

Ταύρος

Φρόντισε να καταφέρεις να διαχειριστείς το άγχος που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου και κυρίως με συναδελφικά πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο.

Δίδυμοι

Απόλαυσε την κάθε στιγμή της ημέρας με το ταίρι σου που θα δώσει στη σχέση σου νέα πνοή. Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στον Ζυγό ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου και επικεντρώνοντας πια την προσοχή σου στον έρωτα.

Καρκίνος

Η εσωστρέφεια και κυκλοθυμία δεν επιτρέπουν να φλερτάρεις και να αφεθείς σε πιθανά νέα πρόσωπα που θέλουν να έρθουν στη ζωή σου. Είμαστε τώρα για να μην έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή μας; Δεν είμαστε.

Λέων

Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον. Βαθιά σου επιθυμία να επικοινωνήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σταθεροποιεί συναισθήματα και βάζει γερές βάσεις στην προσωπική σου ζωή δίνοντας την αίσθηση στο ταίρι σου ότι ήρθε για να μείνει.

Ζυγός

Σήμερα μην εγκλωβίζεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες γιατί είναι αυτές που τελικά μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου, με τους γονείς σου, με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας. Με όλους.

Σκορπιός

Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Φρόντισε να μην βιαστείς να δώσεις λύσεις κάτω από τον έντονο συναισθηματισμό που ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε λάθη.

Τοξότης

Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα έχουν σημαντικό αντίκρισμα και σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου.

Αιγόκερως

Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που πιθανά να σου κινήσει το ενδιαφέρον και να μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να περάσεις καλά μαζί τους.

Ιχθύς

Ανασφάλειες και απωθημένα μπορεί να λειτουργήσουν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου και να εκτονωθείς στο ταίρι σου. Άδικα θα το κάνεις. Άδικα. Πολύ άδικα.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις