ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 1η Αυγούστου;

Κριός

Προβλέπονται οικογενειακές θύελλες αλλά και περίεργες συζητήσεις με το ταίρι σου. Τα επαγγελματικά σου πάντως πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Ταύρος

Κοίτα να περάσεις ανέμελα σήμερα και άσε τις σοβαρές κουβέντες για άλλη μέρα. Η δουλειά χρειάζεται προσοχή. Μόνο το ένστικτο θα σου προς τα πού να κινηθείς.

Δίδυμοι

Νιώθεις μία ανασφάλεια στα οικονομικά σου και παθαίνεις ζήλια στη σχέση σου. Το καλό είναι ότι αντιλαμβάνεσαι ποιος μπορεί να σου στήσει παγίδα.

Καρκίνος

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, θα υπάρξουν εντάσεις στις σημαντικές σχέσεις σου. Μην χαλάς την ισορροπία στα ερωτικά. Κρίμα κι άδικο.

Λέων

Τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου πριν φύγεις για διακοπές. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες στη σχέση και μην χαλάς το χαλαρό κλίμα.

Παρθένος

Απολαμβάνεις το καλοκαίρι με το ταίρι αλλά πρόσεξε τη συμπεριφορά σου. Μην γίνεσαι επικριτική μαζί του γιατί θα υπάρξει δυσάρεστη ανατροπή.

Ζυγός

Διαφωνίες και συγκρούσεις στη δουλειά θα σου χαλάσουν τη διάθεση, αλλά η μέρα θα βελτιωθεί αν την περάσεις οικογενειακά. Έρχεται νέα γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον.

Σκορπιός

Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου και μην μπαίνεις σε σοβαρές διενέξεις. Είσαι σε φάση που δίνεις χρόνο στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

Τοξότης

Αποζητάς την οικονομική σταθερότητα για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει αλλά στο τέλος μάλλον θα απογοητευτείς.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, θέλεις να σε αποδεχθούν όλοι. Θα το πετύχεις με νηφάλια σκέψη και ηρεμία στον τρόπο επικοινωνίας.

Υδροχόος

Κλείνεσαι στον εαυτό σου και νιώθεις τα απωθημένα να βγαίνουν ένα ένα. Μία ρομαντική βραδιά θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο.

Ιχθύς

Βγες με φίλους για να περάσεις καλά αλλά και για να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Μην κάνεις υπερβολές, γιατί μπορεί να απομακρυνθεί αμέσως.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις