ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 1η Ιουλίου;

Κριός

Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για ρομάντζο και αγάπες. Άκου το ένστικτο και στη δουλειά και θα δεις το εισόδημα να αυξάνεται.

Ταύρος

Και θα βγεις να διασκεδάσεις και θα απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνη, έρχεται μεγάλο πάθος στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Έρχονται προσκλήσεις που σου δίνουν χαρά και σε βγάζουν από τη ρουτίνα. Στη δουλειά πάντως σκίζεις και τα δίνεις όλα.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να θέσεις κοινούς στόχους με φιλικά πρόσωπα και να τους επιτύχετε παρέα. Τα επαγγελματικά σου αλλάζουν και θα βρεις άμεσα τον στόχο σου.

Λέων

Κλείσε παλιές υποθέσεις που σε επηρεάζουν συναισθηματικά και κάνε focus στο εδώ και τώρα. Βρίσκεις λύσεις και τακτοποιείς τις υποχρεώσεις σου. Μπράβο.

Παρθένος

Θα έρθεις κοντά με πρόσωπα που θα σε αλλάξουν εντελώς την οπτική σου στα πράγματα. Η διαίσθηση σε οδηγεί σωστά σε εμπορικά θέματα.

Ζυγός

Δύο λέξεις. Κοινωνικοποίηση και πάθος. Συνδύασέ τα σήμερα και θα περάσεις αξέχαστα. Ένα νέο πρόσωπο μπορεί να σου δώσει αυτά που έχεις ανάγκη.

Σκορπιός

Φτιάχνεις το σωστό σκηνικό για να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Αν υπάρχουν πράγματα που σε απασχολούν, συζήτησέ τα και θα βρείτε μαζί τη λύση.

Τοξότης

Έχεις άγχος και ανασφάλεια αλλά έχεις και στηρίγματα σε αυτήν τη ζωή. Μία επιστροφή από το παρελθόν σε βάζει σε σκέψεις, αλλά μην βιαστείς να αποφασίσεις.

Αιγόκερως

Νέες γνωριμίες παντός είδους. Και στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά. Μπορεί να υπάρξουν και φίλοι που έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

Υδροχόος

Η οικογένειά σου σε αποφορτίζει από το άγχος που βιώνεις το τελευταίο διάστημα. Μπορεί όμως να γνωρίσεις ένα πολλά υποσχόμενο πρόσωπο μέσα στη δουλειά.

Ιχθύς

Είσαι στο τσακίρ κέφι και δεν σε χαλάει τίποτα. Έρχονται επαγγελματικές προτάσεις από το εξωτερικό ή από εντελώς διαφορετικό τομέα.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις