ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 1η Μαρτίου;

Κριός

Σε απασχολούν τα οικονομικά σου και κάνεις σπατάλες χωρίς λόγο. Μην σε νοιάζει όμως, έχεις τον έρωτα να σε απασχολεί ευχάριστα.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, εκφράζεις τις ανάγκες σου σε όλους τους τομείς. Τα προσωπικά σου αλλάζουν ριζικά και τα βλέπεις πολύ πιο αισιόδοξα.

Δίδυμοι

Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου γιατί αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά στην ψυχολογία σου. Άφησε πίσω σου το παρελθόν και αφέσου στην τρυφερότητα του συντρόφου σου.

Καρκίνος

Θα συνδυάσεις τις φιλικές σχέσεις με επαγγελματικές συνεργασίες και γενικώς έχεις πολλά σχέδια. Η σχέση σου αποκτά μεγαλύτερη σταθερότητα.

Λέων

Σε πιέζει η δουλειά αλλά μην ξεσπάσεις στο αφεντικό σου. Λύσεις υπάρχουν. Ασχολήσου και με πιο όμορφα πράγματα, προκειμένου να αποσυμπιεστείς.

Παρθένος

Βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και ανοίγεις τους ορίζοντές σου. Η σχέση σου απογειώνεται και συνδυάζει το πάθος με τη σταθερότητα.

Ζυγός

Συγκράτησε την καχυποψία σου και μην χαλάς το τριήμερό σου. Πες ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου με ηρεμία και όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός

Λύνονται πολλά θέματα σήμερα, αρκεί να μιλήσεις καθαρά και ξάστερα. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και μην ζητάς παράλογα πράγματα.

Τοξότης

Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου και αυξημένες υποχρεώσεις. Ξεκουράσου σήμερα και κοίτα να χαρείς τον έρωτα.

Αιγόκερως

Νέα γνωριμία έρχεται να ταράξει τα νερά στη ζωή σου. Αντιμετωπίζεις το ενδεχόμενο της σχέσης με ωριμότητα και και αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι.

Υδροχόος

Ώρα να λύσεις τα οικογενειακά προβλήματα που σε απασχολούν και επιβαρύνουν τη διάθεσή σου. Αν είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο θα σε συναρπάσει.

Ιχθύς

Χαλαρές στιγμές με καλή παρέα και ενδιαφέρουσες συζητήσεις που αφορούν στη δουλειά σου. Μαζί με το ταίρι σου, θα πετύχετε πολλά πράγματα, αν λειτουργήσετε ομαδικά.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις