ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 5 Μαρτίου;

Κριός

Κριέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Ο δυναμισμός είναι διάχυτος και είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις σε ό,τι αφορά ζητήματα που σε πληγώνουν και θέλεις να αφήσεις πίσω σου.

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα σε καλεί να αντιμετωπίσει με σθένος καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν πληγώσει. Είναι σημαντικό να βρεις ψυχικό σθένος που θα σε οδηγήσει στο να κλείσεις ό,τι λειτουργεί σαν εμπόδιο στο τώρα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ό,τι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τραύματα που έχουν δημιουργηθεί από προηγούμενες καταστάσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με τη δημόσια εικόνα σου και την ανάγκη για κοινωνική καταξίωση που σε διακατέχει. Ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις την αυτοπεποίθηση που δεν έχεις σε αυτόν τον τομέα.

Λέων

Λέων, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ό,τι αφορά την επιμόρφωση και πιθανές επαφές που έχεις στο εξωτερικό καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να ανοίξεις τα φτερά σου. Η ανάγκη να ασχοληθείς με περισσότερα πράγματα βάζεις στη ζωή σου νέα αντικείμενα εκπαίδευσης.

Παρθένος

Παρθένε, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος που έχουν επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία σου και έχουν αφήσει ανεξίτηλα τραύματα στον ψυχισμό σου. Μην επιτρέπεις σε ανασφάλειες και φόβους να κυριαρχήσουν καθώς δεν σου επιτρέπουν να δεις την πραγματική σου αξία.

Ζυγός

Ζυγέ, η μέρα σε αναγκάζει να δεις κατάματα τι πραγματικά πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξεις στις σχέσεις σου και φέρνει στην επιφάνεια πληγές που μπορεί να έχουν παραμείνει από προηγούμενες καταστάσεις και πιθανά σε επηρεάζουν ακόμα και τώρα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα αναδεικνύει ζητήματα στην καθημερινότητα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις καθώς φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο πληγές του παρελθόντος που ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω σου και να ανακουφιστείς.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα ανοίγει ένα νέο κύκλο σε ό,τι αφορά τη δημιουργικότητα και την ανάγκη που έχεις να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Είναι αυτό που λειτουργεί θεραπευτικά στην ψυχή σου και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Η χαρά και η ζωντάνια είναι αυτά που σε χαρακτηρίζουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε οικογενειακά ζητήματα που πιθανά απασχολούν και εγείρουν πληγές του παρελθόντος. Φρόντισε να μην σε καταβάλει η κυκλοθυμία καθώς είναι αυτό που θα οδηγήσει σε εντάσεις και ξεσπάσματα.

Υδροχόος

Υδροχόε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και διάθεση να επικοινωνήσεις ξεχνώντας πληγές του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

Ιχθύες

Ιχθύ, η μέρα σε καλεί να στραφείς σε ό,τι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Ήρθε η ώρα να κλείσουν οι πληγές που μπορεί να επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.