ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που σιχαίνονται τα Χριστούγεννα. Οι Grinch των γιορτών

Pexels

Τα Χριστούγεννα είναι για πολλούς η πιο όμορφη γιορτή του έτους. Μια περίοδος γεμάτη αγάπη, γέλια, δώρα και χρόνο με φίλους και οικογένεια. Για κάποιους άλλους, ωστόσο, αυτή η εικόνα μοιάζει περισσότερο με σκηνή από ταινία θρίλερ, με χριστουγεννιάτικο ντεκόρ.

Ζώδια που σιχαίνονται τα Χριστούγεννα

Κάποιοι δεν μπορούν τα Χριστούγεννα εξαιτίας των πολλών οικογενειακών εκδηλώσεων, άλλοι αισθάνονται νοσταλγία για τα χρόνια που έχουν περάσει και η εορταστική περίοδος τους οδηγεί σε «σκοτεινά» προσωπικά μονοπάτια.

Άλλοι αντιπαθούν τις γιορτές καθώς δεν πιστεύουν σε συγκεκριμένες παραδόσεις ή τους δημιουργούν άγχος. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το σίγουρο είναι πως τα Χριστούγεννα δεν είναι για όλους και κάποια ζώδια έχουν πραγματικά αλλεργία στις γιορτές.

Κριός

Επειδή ένας Κριός απολαμβάνει να εργάζεται τόσο πολύ, αντιπαθεί οτιδήποτε έχει ως αποτέλεσμα καθυστερήσεις ή αδράνεια. Αυτό περιλαμβάνει ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων, όταν αναγκάζονται να πάρουν άδεια.

Θα προτιμούσαν να δουλέψουν στις διακοπές και να χρησιμοποιήσουν τα ταλέντα τους αντί να κάθονται τριγύρω. Ένας Κριός θα γίνει κυκλοθυμικός και θα καταστρέψει το πνεύμα των γιορτών για όλους τους γύρω του. Είναι ξεκάθαρο ότι προτιμούν να βρίσκονται αλλού.

Ζώδια που σιχαίνονται τα Χριστούγεννα – Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αντιπαθούν πραγματικά τα ψέματα και τα μυστικά. Κατά τη διάρκεια της περιόδου των γιορτών θα ανακαλύψουν ότι κάποιος τους έλεγε ψέματα για όλη τους τη ζωή ή ότι κάποιος κρατούσε ένα μυστικό που αλλάζει τη ζωή τους.

Θα πληγωθούν, και μόλις απογοητευτούν δεν υπάρχει επιστροφή. Ένας Σκορπιός θα θελήσει αμέσως να φύγει και να μην μιλήσει ποτέ ξανά σε εκείνα τα μέλη της οικογένειας που τον πρόδωσαν. Αυτό θα καταστρέψει κάτι που υποτίθεται ότι θα ήταν μια διασκεδαστική για όλους οικογενειακή συγκέντρωση.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος απολαμβάνει πραγματικά να είναι μόνος. Θα προτιμούσαν να περνούν χρόνο μόνοι τους κάνοντας πράγματα που αγαπούν παρά να αναγκαστούν σε βαρετές καταστάσεις με άτομα που δεν τους αρέσουν απαραίτητα.

Όταν πλησιάζει η περίοδος των γιορτών, οι Υδροχόοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να βρίσκονται κοντά σε μέλη της οικογένειας με τα οποία μπορεί να μην έχουν καμία πνευματική σχέση. Κάτι που τους κάνει αυτόματα να μην ενδιαφέρονται να μείνουν κοντά τους. Δεν μπορούν παρά να σπάσουν τους δεσμούς τους με ανθρώπους που δεν είναι δημιουργικοί ή διανοούμενοι, ακόμα κι αν είναι συγγενείς.