ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που λένε «ναι» στις σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Unsplash

Ο κόσμος του dating είναι σαν ένα κουτί με τυλιχτά σοκολατάκια. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει.

Και ενώ μερικοί άνθρωποι προτιμούν τον ώριμο, μεγαλύτερο άντρα, άλλοι τα καταφέρνουν καλύτερα με τους νεότερους. Οι μεν μπορεί να γοητεύονται από την αίσθηση της εμπειρίας και την ωριμότητα, που εκπέμπουν τα μεγαλύτερης ηλικίας άτομα. Οι δε, από την αίσθηση της περιπέτειας ή της ξέγνοιαστης προσέγγισης της ζωής. Η διαφορά ηλικίας στις ερωτικές σχέσεις, ωστόσο, μπορεί επίσης να έχει να κάνει και με τα ζώδια.

Ζώδια που κάνουν πιο εύκολα σχέσεις με μικρότερους/ες

Δίδυμοι

Τα αιώνια παιδιά του ζωδιακού κύκλου, οι Δίδυμοι θέλουν έναν σύντροφο με το ίδιο νεανικό πνεύμα. Ενώ οι συνομήλικοί τους σύντροφοι συμβιβάζονται με τα παιδιά, τις δουλειές και όλες τις άλλες ευθύνες της ενηλικίωσης, οι Δίδυμοι θα συνεχίσουν φυσικά να αναζητούν κάποιο ενθουσιασμό μέσα σε όλα αυτά.

Δεν σημαίνει ότι αυτά τα ζώδια του Αέρα είναι ανεύθυνα και θέλουν απλώς να κάνουν πάρτι για το υπόλοιπο της ζωής τους. Αλλά αυτοί οι φάροι της δυαδικότητας, πρέπει να εξισορροπήσουν την ευθύνη και ένας νεότερος σύντροφος μπορεί να είναι ο άνθρωπος που θα το φέρει αυτό στη ζωή τους.

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την φρενήρη ενέργεια τους και τείνουν να αποσπώνται εύκολα, επομένως πρέπει να βρουν κάποιον που δεν θα αισθανθεί προσβεβλημένος όταν δεν μπορεί να παραμείνει σε ένα θέμα ή αποφασίσει να κάνει ένα ανάρμοστο αστείο κατά τη διάρκεια μιας σοβαρής κουβέντας. Διδυμάκια.

Λέων

Τίποτα δεν φέρνει στον Λέοντα περισσότερη χαρά από το να τον λατρεύουν. Οπότε το να βρίσκονται σε σχέση με ένα νεότερο άτομο, που είναι ερωτευμένο από την ωριμότητα, την ανεξαρτησία και την εμπειρία του θα είναι αρκετά ικανοποιητικό για τα περήφανα Λιοντάρια.

Ο Λέων αναζητά πάντα την ικανοποίηση και θα ενθουσιαστεί έχοντας στο πλευρό του, έναν άνθρωπο που θα τον κρατήσει μέσα στα πράγματα και στις εξελίξεις.

Σε αυτές τις σχέσεις οι επισκέψεις σε μουσεία, οι βόλτες στην ύπαιθρο, τα ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς είναι η κανονικότητα του ζευγαριού.

Οτιδήποτε μπορεί να κάνει ένα Λιοντάρι για να τον θαυμάζει ο/η νεότερος/η σύντροφός τους θα το κάνει.

Ποια ζώδια λένε «ναι» στις σχέσεις με διαφορά ηλικίας Unsplash

Ζώδια που κάνουν πιο εύκολα σχέσεις με μεγαλύτερους/ες

Ταύρος

Η ομορφιά και η εμφάνιση λειτουργούν ως τα πιο σημαντικά κριτήρια για έναν Ταύρο, προκειμένου να κάνει την επιλογή του. Και το πιο σημαντικό ακόμα, το σεξαπίλ του συντρόφου. Εάν αυτά είναι δεδομένα, δε θα διστάσει να επιλέξει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του με σύντροφο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας.

Σκορπιός

Σε νεαρότερες ηλικίες, πολύ εύκολα, ένας Σκορπιός θα μπορούσε να δημιουργήσει σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, ένας είναι ο παράγοντας: Έρωτας.

Και επειδή είναι το ζώδιο που περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έλκεται από τα δύσκολα, ίσως αυτήν τη σχέση να την θυμάται και ως την πιο καθοριστική της ζωής του. Τα τεράστια συναισθηματικά του κενά τον ωθούν να αναζητά τη διαφορά ηλικίας, προκειμένου να καλυφθεί όσο περισσότερο γίνεται, προκειμένου με μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση να μπορέσει να προχωρήσει στη ζωή του.