ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που κολλάνε όταν τα φτύσεις

Pexels

Το να κερδίσεις την προσοχή και στην συνέχεια την καρδιά κάποιου, μπορεί να είναι ένα πολύ δύσκολο task. Μπορεί όμως να αποδειχθεί και αρκετά εύκολο, αν βάλεις στη διεκδίκησή σου μια στάλα στρατηγικής. Αστρολογικής στρατηγικής. Τι θέλω να πω με αυτό; Τα ζώδια μπορούν να σου δείξουν τον δρόμο.

Γνωρίζοντας τα ζώδια των ανθρώπων που συναναστρεφόμαστε, μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα του τι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κάθε φορά. Έτσι, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που κολλάνε αν τα φτύσεις. Συνεπώς, δεν θα χρειαστεί να χαλάς περιττό χρόνο προσπαθώντας να του ανοίξεις κουβέντα ή να του μιλάς με τις ώρες, αφού το να μην το κάνεις λειτουργεί πολύ καλύτερα.

Ποια είναι τα ζώδια που «κολλάνε» αν τα «φτύσεις»;

Κριός

Ο Κριός ανήκει στα ζώδια που πραγματικά κολλάνε, εάν αδιαφορείς. Σε καμία περίπτωση δεν θα δείξεις ότι σε έχει δεδομένη και απλά τον αφήνεις συνέχεια σε αναμονή. Η προσπάθειά του να σε διεκδικήσει, τον κάνει ακόμα πιο παθιασμένο μαζί σου. Μην του δείξεις ότι είσαι 24/7 διαθέσιμη για εκείνον, γιατί θα το χάσεις σίγουρα το παιχνίδι. Το κυνήγι για την διεκδίκησή του, θα αποκτήσει γοητευτικό χαρακτήρα, αν καταφέρεις να κρατηθείς στο ύψος σου.

Και ο Δίδυμος στα ζώδια που «κολλάνε» αν τα «φτύσεις»

Στον Δίδυμο άντρα αρέσει πολύ το «γράψιμο» και γενικά να τον αφήνεις σε αναμονή, για να μπορεί εκείνος να σε κυνηγήσει και να προσπαθήσει να κερδίσει την προσοχή σου. Αυτό είναι ένα στοίχημα που βάζει με τον εαυτό του και δεν σταματά αν δεν το κερδίσει. Προσοχή, όμως. Μπορεί να του αρέσει ο τρόπος αυτός, αλλά τον βαριέται και σύντομα. Θα χρειαστεί να του δίνεις μερικά ψίχουλα σημασίας προκειμένου να κρατηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον του.

Καρκίνος

Το σίγουρο είναι ότι ένας Καρκίνος θα κολλήσει πολύ μαζί σου, εάν τον φτύσεις και δεν του τα δώσεις όλα έτοιμα, αλλά αυτό θα σε κουράσει πολύ. Ο λόγος; Είναι τόσο ανασφαλής γι’ αυτά που νιώθει, που θα στα δείχνει με το σταγονόμετρο, σε τέτοιο σημείο που θα σε κάνει να θέλεις να τρέξεις μακριά του.

Ζυγός (στα ζώδια που το θέλουν το τρέξιμό τους)

Αναμφίβολα, ο Ζυγός έχει τόσο μεγάλη γοητεία, που θα σε μαγνητίσει με μεγάλη ευκολία. Το ίδιο όμως, μπορεί να κάνει και αυτός, εάν του δείξεις ότι δεν είσαι κάτι δεδομένο και σίγουρο, θα τον κερδίσεις. Θα τρέξει να σε ψάξει και να σε κατακτήσει ξανά και ξανά, ωστόσο, υπάρχει και ο κίνδυνος να τον αφήσει αδιάφορο αυτή σου η «προσέγγιση», απλά γιατί ήδη έχει βρει κάτι άλλο.

Τοξότης

Όπως είναι και το σύμβολο του ζωδίου του, αυτός θα αποφασίσει ποια θα είναι η κατάκτησή του και ποια θα βάλει στη ζωή του. Εάν σε επιλέξει, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις καλά πως παρόλο που του αρέσει να στοχεύει την αγάπη του, ακόμα και εάν τον «φτύνει» αυτή, δεν αρέσκεται και στο να αναλώνεται και πολύ σε αυτό. Το θέμα είναι ότι βαριέται εύκολα με το θήραμά του και άντε μετά να βρεις τρόπους να του κεντρίσεις το ερωτικό ενδιαφέρον ξανά. Καλύτερα να φύγεις, παρά να τον κυνηγήσεις.