ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν θα σου δώσουν ποτέ δεύτερη ευκαιρία

Pexels

Αν κάποιος κάνει ένα λάθος, αξίζει ή όχι μια δεύτερη ευκαιρία; Υπάρχουν φυσικά πολλοί παράγοντες για να εξετάσει κανείς πριν απαντήσει. Το είδος του λάθους, η ζημιά που προκάλεσε και το πόσο κοντά νιώθουμε με το άτομο που ζητάει άφεση αμαρτιών. Ένας άλλος παράγοντας που θα κρίνει την πορεία των πραγμάτων; Το ζώδιο του ανθρώπου που ζητάς συγγνώμη.

Γιατί για τα ζώδια που δεν δίνουν ποτέ δεύτερη ευκαιρία, δεν υπάρχει δυνατότητα συγχώρεσης.

Ταύρος

Οι Ταύροι δεν ξεκινούν γρήγορα σχέσεις, αλλά μπορούν να τις τελειώσουν στο άψε-σβήσε. Δεν δίνουν δεύτερες ευκαιρίες, γιατί έχουν υπερβολικό αυτοσεβασμό για να το κάνουν. Μόλις αποφασίσει για το οτιδήποτε ένας Ταύρος, είναι πολύ δύσκολο να τον κάνεις να αλλάξει γνώμη. Αν ο Ταύρος αισθάνεται ότι αυτό που έκανες ήταν ασυγχώρητο, θα σε αφήσει πίσω του. Για πάντα.

Σκορπιός

Εάν ζητάς μια δεύτερη ευκαιρία από έναν Σκορπιό, πιθανότατα τον πρόδωσες ή με κάποιον τρόπο τον έκανες να χάσει την εμπιστοσύνη του απέναντί του. Σε αυτή την περίπτωση θεώρησε δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν επεισοδίων. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τον θυμό τους, μόνο και μόνο επειδή λες συγγνώμη ή αν υποσχεθείς ότι θα αλλάξεις. Αντίθετα, ο Σκορπιός δεν θα δώσει σε κανέναν μια δεύτερη ευκαιρία να τον ξεγελάσει ξανά. Οι Σκορπιοί τείνουν να ζουν σύμφωνα με τον κανόνα «Αν με ξεγελάσεις μια φορά, ντροπή σου. Αν με ξεγελάσεις δυο φορές, ντροπή μου».

Καρκίνος

Κατά κάποιο τρόπο, ο Καρκίνος είναι απαισιόδοξος, ειδικά όταν μιλάμε για δεύτερες ευκαιρίες. Μπορεί να έδωσε σε κάποιον μια δεύτερη ευκαιρία στο παρελθόν, μόνο και μόνο για να πληγωθεί ξανά. Όμως το να χάσεις την εμπιστοσύνη του και να ραγίσεις την καρδιά του μια φορά, είναι υπεραρκετό για έναν Καρκίνο. Αν όντως αφήσει ξανά στη ζωή του τον πρώην ή τον φίλο τους που τον πρόδωσε, πιθανότατα πιστεύει πως η ιστορία θα επαναληφθεί. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν είναι επιθετικοί και δεν πιστεύουν ότι είναι δουλειά τους να διορθώνουν τα προβλήματα των άλλων. Εάν κάνεις κάτι που ένας Αιγόκερως θεωρεί λάθος, θα σου ευχηθεί το πάθημα να σου γίνει μάθημα. Αλλά μην περιμένεις να μαζέψει τα κομμάτια της ζωής σου ή να σου δώσει χώρο για να τον απογοητεύσεις ξανά. Οι Αιγόκεροι γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες να τους εκμεταλλευτεί κάποιος για δεύτερη φορά είναι καλές. Για αυτό θα σου ευχηθούν ό,τι καλύτερο. Απλώς όχι κοντά τους.

Λέων

Οι Λέοντες είναι πολύ αισιόδοξοι και ευγενικοί, αλλά δεν δίνουν πολλές δεύτερες ευκαιρίες. Πιστεύουν ακράδαντα, ότι μόλις κάποιος σου δείξει τον πραγματικό του εαυτό, πρέπει να τον πιστέψεις. Αν κάποιος σου προκαλεί πόνο, πρέπει να τον βγάλεις εντελώς από τη ζωή σου. Αν έδιναν σε όλους όσοι τους ζητούσαν μια δεύτερη ευκαιρία, μπορεί να έχαναν κάτι ή κάποιον καλύτερο. Αν παραβιάσεις τα όρια, δεν θα υπάρξει καμία διαπραγμάτευση. Δεν λύνουν, κόβουν.

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλουν από έναν σύντροφο ή έναν φίλο. Εάν φτάσουν στο σημείο να μην θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί τους, το πράγμα έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει επανάληψη, δεν υπάρχει επιστροφή και προσπάθεια βελτίωσης των πραγμάτων. «Όλα τελειώσαν. Δίχως συγγνώμη, δίχως μια γνώμη φιλική, μια αγκαλιά ερωτική. Απλά τελειώσαν». Γιατί να δώσουν δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που τα θαλάσσωσε; Οι Παρθένοι είναι αρκετά επικριτικοί με τον εαυτό τους και δεν θέλουν να είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη και την εκπαίδευση τρίτων. Είχες την ευκαιρία σου να γίνεις μέρος της ζωής τους και την πέταξες στα σκουπίδια. Ας πρόσεχες.