ΖΩΔΙΑ

Τα πιο σπάταλα ζώδια – Ποιοι έχουν τρύπιες τσέπες;

Pexels

Η σχέση που έχει ο καθένας μας με τα χρήματα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι και το ζώδιο μας. Πολλοί είναι εκείνοι που χαρακτηρίζονται σκορπιοχέρηδες ή απλά σπάταλοι. Όσα και να έχουν καταφέρει να βάλουν στην άκρη, θα τα ξοδέψουν εν ριπή οφθαλμού.

Ποια είναι λοιπόν τα πιο σπάταλα ζώδια του αστρολογικού χάρτη;

Ζυγός

Οι Ζυγοί ζουν πραγματικά κάθε μέρα σαν να είναι μια τελική πώληση σε ένα πολυκατάστημα που θα κλείσει σύντομα. Κυβερνούμενοι από τον πλανήτη ομορφιάς, Αφροδίτη, οι ευαίσθητοι Ζυγοί, γνωρίζουν πάντα  τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Οι Ζυγοί γνωρίζουν την ποιότητα όταν τη βλέπουν και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το να αγοράζουν κάτι που θα διαρκέσει.

Απλώς κάνουν πάρα πολλές από αυτές τις «καλές επενδύσεις».

Αστρολογικά, ο δεύτερος οίκος εισοδήματος και οικονομικών του Ζυγού κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης και της επιθετικότητας.

Παρά την ήρεμη, ισορροπημένη συμπεριφορά τους, οι Ζυγοί μπορούν να ζήσουν επικίνδυνα όταν πρόκειται για τα οικονομικά τους.

«Πρέπει να ξοδέψεις χρήματα για να βγάλεις χρήματα» είναι η πολεμική ιαχή του Ζυγού.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ο απόλυτος ονειροπόλος του ζωδιακού κύκλου.

Κυβερνούμενοι από τον πλανήτη διαστολής Δία, οι φλογεροί, παθιασμένοι τοξότες μας λατρεύουν να ξοδεύουν τα χρήματά τους σε πράγματα που θα διεγείρουν το μυαλό τους.

Οι Τοξότες είναι ατρόμητοι και δεν θα το σκεφτούν δύο φορές να κάνουν κράτηση για ένα σόλο ταξίδι στην Ισλανδία (θα συναντήσουν νέους φίλους στον ξενώνα!) ή να δοκιμάσουν κάθε επιδόρπιο σε αυτό το εστιατόριο με αστέρι Michelin.

Ωστόσο, ο δεύτερος οίκος των οικονομικών του Τοξότη κυβερνάται από τον υπεύθυνο Κρόνο. Έτσι, περισσότερο από τα άλλα σπάταλα ζώδια, η ασφάλεια του Τοξότη είναι πάντα προτεραιότητα.

Αυτό είναι μέρος του τι κάνει τους Τοξότες τόσο φιλόδοξους:

Τους αρέσει να κερδίζουν χρήματα για να μπορούν να τα ξοδεύουν!

Σπάταλα ζώδια – Ιχθύες

Τα πιο σπάταλα ζώδια Pexels

Οι Ιχθύες είναι τα αποστασιοποιημένα γλυκά παιδιά του ζωδιακού κύκλου.

Κυβερνούμενοι από τον πλανήτη Δία, οι Ιχθύες κυνηγούν πάντα το ιδανικό και αναζητούν ουσιαστικές εμπειρίες.

Οι Ιχθύες γνωρίζουν ότι η ζωή είναι δύσκολη και μερικές φορές η πιο εύκολη λύση για μια κακή μέρα είναι ένα καλό shopping therapy.

Όπως ο Ζυγός, ο οικονομικός τομέας των Ιχθύων κυβερνάται επίσης από τον φλογερό Άρη.

Οι Ιχθύες είναι ενθουσιώδεις τόσο με τις αξίες τους όσο και με τα υπάρχοντά τους, και αν δεν είναι προσεκτικοί, μπορούν κυριολεκτικά να ξεπεράσουν ολόκληρο τον λογαριασμό ταμιευτηρίου τους χωρίς να το καταλάβουν.

Επειδή οι Ιχθύες είναι επίσης ευμετάβλητοι άνθρωποι που τους αρέσει να αλλάζουν τα πράγματα συχνά, οι επενδύσεις που κάνουν τη μια εβδομάδα μπορεί να μην έχουν νόημα την επόμενη.

Είναι το ζώδιο που μπορεί να αγοράσει ένα ποδήλατο ακόμα και αν δεν ξέρει να κάνει.