ΖΩΔΙΑ

Τα πιο πεισματάρικα ζώδια – Το πείσμα τους σκάει γάιδαρο

Pexels

Όλοι έχουμε έναν φίλο, ένα συνάδελφο ή ένα μέλος της οικογένειας, που είναι διαβόητος για την ισχυρογνωμοσύνη του. Πιο εύκολα μπορεί να πείσεις έναν που πιστεύει ότι η Γη είναι επίπεδη, ότι η θεωρία του είναι ανυπόστατη, παρά αυτό το άτομο για το ότι κάνει λάθος.

Τα πιο πεισματάρικα ζώδια

Όταν μιλάμε για συνήθειες, χαρακτηριστικά και πεποιθήσεις, η αστρολογία παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο. Παρακάτω θα βρεις τα τέσσερα πιο πεισματάρικα ζώδια, που αρνούνται να αφήσουν κάτι να πέσει κάτω και να συμβαδίσουν με τη ροή των πραγμάτων.

Ταύρος

Ο Ταύρος αντλεί ευχαρίστηση από τις αισθήσεις του. Ένα καλό φαγητό, ένα ωραίο άρωμα, μια ευχάριστη μελωδία. Σε αυτά τα ζώδια της Γης τους αρέσει το οικείο. Έτσι, όταν μιλάμε για έναν Ταύρο, το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι το αναμενόμενο.

Οι Ταύροι του ζωδιακού κύκλου, ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να κάνουν με το χρόνο τους και δεν θα τους γυρίσεις το κεφάλι (και τα κέρατά τους) αν έχουν μια συγκεκριμένη ιδέα. Ως σταθερά ζώδια, είναι εύκολο για έναν Ταύρο να κολλήσει σε σχέδια χωρίς καμία ευελιξία και σε συγκεκριμένα συστήματα πεποιθήσεων. Ειδικά αφού αυτές οι συνήθειες τους κάνουν να νιώθουν τόσο ασφαλείς. Ξέρουμε ότι παραγγέλνεις πάντα το ίδιο ποτό ή το ίδιο φαγητό στο αγαπημένο σου εστιατόριο Ταύρε, αλλά γιατί να μην δοκιμάσεις και κάτι διαφορετικό;

Πεισματάρικα ζώδια  –  Λέων

Τα πιο πεισματάρικα ζώδια Pexels

Αν δεν έχετε τσακωθεί ποτέ με Λέοντα, θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό, γιατί αυτά τα ζώδια της Φωτιάς δεν αλλάζουν γνώμη εύκολα. Το πείσμα τους πηγάζει κυρίως από το γεγονός ότι συχνά απεχθάνονται την ιδέα ότι μπορεί να κάνουν λάθος. Επομένως είναι έτοιμοι και πρόθυμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή για καβγά. Ακόμα κι αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνουν. Και παρά τις προθέσεις του, μετατρέπει κάθε οδικό ταξίδι σε μια ατέλειωτη περιπέτεια, επειδή πάντα «νιώθει ότι το GPS κάνει λάθος». Το πείσμα τους, ωστόσο, τους κάνει αφοσιωμένους και πιστούς φίλους. Αν καταφέρεις να τους αντέξεις.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι ατρόμητοι και επίμονοι και ακόμα κι όταν η ζωή τους γίνει λίγο δύσκολη, απλώς ανέχονται με στωικό θάρρος την αναποδιά ή τη διαφορετικότητα και συνεχίζουν. . Ανεξάρτητα από την απροθυμία τους να συμβιβαστούν, με κάποια ενθάρρυνση ίσως και να μπουν στο δρόμο της αυτογνωσίας.

Παρά τα ελαττώματά τους (όλοι έχουμε), οι Σκορπιοί μπορούν να είναι συναρπαστικοί, ευφυείς και απίστευτα σέξι. Οπότε, αν αντέχεις να τα βάλεις με το ψυχρό πείσμα τους, κατά τ’ άλλα είναι ιδιαίτερα ερωτικοί και συγκλονιστικοί σύντροφοι.

Αιγόκερως

Ετοίμασε τα ορειβατικά μποτάκια σου. Ο Αιγόκερως βλέπει τη ζωή ως ένα βουνό και είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, μέχρι να φτάσει στην κορυφή και να κοιτάξουν όλους εμάς τους υπόλοιπους από ψηλά.

Οι Αιγόκεροι στοχεύουν ψηλά και μακριά, διαχωρίζουν τον εαυτό τους από τους υπόλοιπους γύρω τους και έχουν απίστευτα υψηλά στάνταρ. Και ενώ αυτά τα ζώδια της Γης κάνουν σκληρή αυτοκριτική, ξέρουν επίσης ότι είναι οι καλύτεροι για να διαχειρίζονται τις αποφάσεις της ζωής τους. Γενικά το να πιστέψουν σε κάποιον άλλον, πέρα από τον εαυτό τους, δύσκολο.

Ο Αιγόκερως έχει σχεδιάσει κάθε μέρα προσεκτικά – από τα γεύματα μέχρι τα ρούχα – οπότε δεν είναι περίεργο που είναι πιο απρόθυμοι να φύγουν από το πλέγμα. Η αυτάρκεια είναι το σήμα κατατεθέν των Αιγόκερων. Δεν θα αφήσουν κανέναν να σταθεί εμπόδιο στους στόχους τους. Ακόμα κι αν αυτός ο στόχος, είναι να βρει το πιο νόστιμο παγωτό που υπάρχει στην πόλη.