ΖΩΔΙΑ

Τα πιο πεισματάρικα ζώδια που δεν συμβιβάζονται στις σχέσεις

Unsplash

Κακά τα ψέματα, όλοι οι άνθρωποι θέλουμε να περάσει το δικό μας και να νιώσουμε ότι δικαιωνόμαστε για όσα λέμε ή κάνουμε. Αν μιλάμε μάλιστα για ανθρώπινες σχέσεις, καθένας θα υπερασπιστεί τον εαυτό του και το δίκιο του.

Μέσα σε αυτήν τη διαδικασία όμως, υπάρχουν τα ζώδια που θα κάνουν συμβιβασμούς, είτε επειδή το έχουν εύκολο, είτε επειδή θέλουν να λήξει η διαφωνία. Υπάρχουν όμως και εκείνα τα ζώδια (4 συγκεκριμένα) που δεν θα κάνουν εύκολα πίσω. Είναι αρκετά πεισματάρικα και θέλουν να ακούσουν τον φίλο ή σύντροφό  τους να λέει «εντάξει, έχεις δίκιο».  Και συνήθως το πετυχαίνουν.

Ταύρος

Εύκολη μαντεψιά. Όταν ακούς πείσμα, ένας Ταύρος σου έρχεται αυτόματα στο μυαλό. Αν και είναι σκέτη απόλαυση, με το χιούμορ, το καλό γούστο και την αφοσίωση που σου δείχνει, έρχονται αυτές οι στιγμές που κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο.  Αν τύχει και διαφωνήσεις μαζί του, δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Θα ζητήσει δύσκολα συγγνώμη και θα επιμείνει σε αυτό που λέει, ακόμα και αν είναι εντελώς λάθος. Θα πέσει με το κεφάλι ψηλά.

Λέων

Μιλάμε για την ντίβα του ζωδιακού. Αν και σε αγαπάει και σε νοιάζεται, οι ανάγκες του έρχονται πρώτες. Δυσκολεύεται να κάνεις πολλές αλλαγές και να προσαρμοστεί, οπότε θα υπερασπιστεί αυτό που θέλει μέχρι τέλους. Είναι από τα ζώδια που δεν συμβιβάζονται, εκτός αν το θέμα τραβήξει πολύ και δεν βρεθεί άλλη επιλογή. Γιατί, όπως είπαμε, αγαπά τους σημαντικούς στη ζωή του ανθρώπους.

Σκορπιός

Αν και πρόκειται για ζώδιο του Νερού, ο Σκορπιός  είναι ατίθασος και έχει τις δικές του ιδέες και σκέψεις για τα πράγματα. Λειτουργεί με μυστήριους τρόπους, που συνήθως δεν αποκαλύπτει σε κανέναν. Και επειδή δεν μοιράζεται εύκολα, είναι λογικό να πεισμώνει και να μην κάνει εύκολα συμβιβασμούς. Ωστόσο, είναι ικανός να κάνεις μερικές υποχωρήσεις για τους 2-3 πολύ αγαπημένους του ανθρώπους.

Αιγόκερως

Αν ο Αιγόκερως είναι γνωστός για κάτι, αυτό είναι το έντονο αίσθημα δικαίου που έχει. Και το ότι μουλαρώνει όταν έχει κάτι στο μυαλό του. Είναι πολύ δύσκολο να του αλλάξεις γνώμη ή να τον κάνεις να δει τα πράγματα από μία άλλη οπτική. Δεν είναι εύκολο να ζεις με ένα από τα πιο πεισματάρικα ζώδιο, αλλά ο καθένας έχει τα ελαττώματά του.