ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο έξυπνα ζώδια: Μυαλά «ξυράφια»

Unsplash

Πριν δούμε αναλυτικά ποια είναι τα πιο έξυπνα ζώδια, μια δήλωση αποποίησης ευθύνης: Όταν μιλάμε για «ευφυΐα» και «εξυπνάδα» στον ζωδιακό κύκλο, δεν εξετάζουμε ποια ζώδια μπορεί να συμμετέχουν στα προγράμματα Mensa ή ποια είναι οι καλύτεροι μαθητές στο σχολείο. Μιλάμε για τα ζώδια που μπορεί να έχουν μια έμφυτη κλίση προς την εκπαίδευση σε όλες τις μορφές της.

Όταν μιλάμε για έξυπνα ζώδια, μιλάμε για ανθρώπους που απολαμβάνουν τη διαδικασία της μάθησης. Μερικοί από εμάς απλώς δεν επενδύουμε τόσο σε πνευματικές αναζητήσεις, κάτι που είναι, ΟΚ! Άλλοι, ωστόσο, βρίσκουν χαρά στο να μελετούν, να διατυπώνουν θεωρίες και να συλλέγουν γνώσεις. Η νοημοσύνη είναι υποκειμενική και εκφράζεται με διαφορετικό τρόπο για τον καθένα. Δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο για να θεωρηθείς έξυπνος. Λοιπόν, είσαι έτοιμη; Drumroll, παρακαλώ! Αυτά είναι τα 3 πιο έξυπνα ζώδια στον τροχό του ζωδιακού κύκλου.

Τα πιο έξυπνα ζώδια Pexels

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, είναι ο ιδιοφυής «κακός» του ζωδιακού κύκλου. Και το λέμε αυτό με αγάπη. Του αρέσει να είναι το πιο έξυπνο άτομο στο δωμάτιο και μερικές φορές, πραγματικά το καταφέρνει. Είναι ένα από τα σταθερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, γεγονός που μεταφράζεται σε πείσμα και διανόηση. Ένας Υδροχόος μπορεί να σε μαρμαρώσει με το βλέμμα του  και την ιδιοτελή προσωπικότητα του. Αλλά κάπου εκεί μέσα (βαθιά) υπάρχει ενσυναίσθηση και διαίσθηση. Συμβουλή: Το μόνο που πρέπει να προσέχει, είναι να μην απομακρύνει τους ανθρώπους με την τάση τους για επίδειξη. Το καταλαβαίνουμε όλοι, είναι έξυπνοι!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι καταφέρνουν να χειρίζονται τα πάντα με ένα μείγμα ευφυΐας και σοφίας. Είναι τα άτομα που συνδυάζουν την πνευματική και τη συναισθηματική νοημοσύνη. Είναι πλάσματα με ισχυρή θέληση και ωθούνται από τη γήινη ενέργειά τους. Πράγμα που σημαίνει ότι απολαμβάνουν να αναλαμβάνουν την ευθύνη των καταστάσεων και να στηρίζουν τις αποφάσεις τους. Οι Αιγόκεροι είναι συχνά πιο σοφοί από ό,τι η ηλικία τους θα δικαιολογούσε. Είναι συχνά περιζήτητοι για τις σοφές συμβουλές τους και γενικά η παρουσία τους, κάνει τους άλλους να αισθάνονται ασφάλεια. Είτε το απολαμβάνουν, είτε όχι, οι άνθρωποι έλκονται από τους Αιγόκερους για την ευφυή φύση τους. Συμβουλή: Πρέπει να χρησιμοποιήσουν με σύνεση, τη φύση αυτή που τους δίνει το σύμπαν.

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν τη φήμη των νευρωτικών του ζωδιακού κύκλου. Κάτι που είναι πρόκειται για κατάφωρη αδικία. Η επιλεκτικότητά τους και η προσοχή που δείχνουν στη λεπτομέρεια είναι πλεονεκτήματα, όχι ελαττώματα. Το σύμπαν έχει προικίσει τους Παρθένους με διανοητική ευκρίνεια πέρα ​​από τους κανόνες. Έχουν βαθιά επίγνωση του περιβάλλοντός τους, των συμπεριφορών και των ενεργειών των ανθρώπων. Οι Παρθένοι έχουν εξαιρετική μνήμη και οργανωτικές δεξιότητες, ενώ μένουν πάντα προσγειωμένοι. Συμβουλή: Εάν καταφέρουν να ελέγξουν το άγχος τους, η διάνοιά τους θα τους πάει πολύ μακριά.