ΖΩΔΙΑ

Τα 6 ζώδια που τα παρατάνε στα δύσκολα

Pexels

Φαντάσου πως έρχεται εκείνη η ώρα στη ζωή, όπου χρειάζεται να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση ή ένα εμπόδιο. Ποια είναι η πρώτη σου αντίδραση; Σκέφτεσαι πως πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις προκειμένου να τα καταφέρεις ή έχεις την τάση απλά να τα παρατάς;

Ενώ λοιπόν υπάρχουν εκείνοι που συνήθως αντιμετωπίζουν αβίαστα κατά μέτωπο τα δύσκολα της ζωής, άλλοι παραιτούνται με το «καλημέρα». Κι όπως συμβαίνει συχνά με πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, έτσι και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συνδέεται με τα ζώδια τους. Η αστρολογία υποδηλώνει ότι ορισμένα ζώδια είναι πιο επιρρεπή σε αυτό το χαρακτηριστικό από άλλα. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις αν και το δικό σου ζώδιο, βρίσκεται ανάμεσα στα ζώδια που τείνουν να τα παρατάνε εύκολα στις προκλήσεις της ζωής.

Κριός

Ο Κριός, γνωστός για την παρορμητική του φύση, μπορεί μερικές φορές να μην επιμείνει και τόσο, όταν προκύπτουν αντιξοότητες. Η συνεχής προθυμία του να ξεκινά νέα εγχειρήματα, συχνά μπορεί να τον οδηγήσει γρήγορα σε εξάντληση. Και όταν προκύπτουν εμπόδια, μπορεί να επιλέξει να εγκαταλείψει το πλοίο. Επίσης ένας Κριός μπορεί να εγκαταλείψει ένα δημιουργικό εγχείρημα, εάν δεν αποφέρει άμεση επιτυχία, χάνοντας έτσι αρκετές ευκαιρίες για να εκπληρώσει (μακροπρόθεσμα) τους στόχους και τις επιθυμίες του.

Ταύρος

Ενώ οι Ταύροι είναι γνωστοί για τη σταθερή τους αποφασιστικότητα, η προσγειωμένη φύση τους, μπορεί παραδόξως να τους οδηγήσει στο να εγκαταλείψουν προσπάθειες που δεν ευθυγραμμίζονται με τις πρακτικές προσδοκίες τους. Μόλις αισθανθούν έλλειψη απτής προόδου, μπορεί να επιλέξουν έναν πιο σταθερό δρόμο. Ένας Ταύρος για παράδειγμα, μπορεί να εγκαταλείψει μια ρουτίνα γυμναστικής αν δεν δει αξιοσημείωτα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, είναι από τα ζώδια που είναι βαθιά συνδεδεμένα με τα συναισθήματά τους. Γεγονός που μπορεί να τους δυσκολέψει ιδιαίτερα να επιμείνουν σε καταστάσεις όπου αντιμετωπίζουν συναισθηματική αναταραχή. Η τάση τους να προστατεύουν τις ευαίσθητες καρδιές τους, μπορεί να τους οδηγήσει να τα παρατήσουν εύκολα, αντί να υπομείνουν μια παρατεταμένη δυσφορία. Ένας Καρκίνος μπορεί να αποσυρθεί από μια προκλητική σχέση για να αποφύγει τη συναισθηματική πίεση, ακόμα κι αν η ανάπτυξη είναι δυνατή μέσω της επιμονής.

Ζυγός

Οι Ζυγοί επίσης κερδίζουν μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που τείνουν να τα παρατάνε εύκολα. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω του ότι τα πάνε καλύτερα σε αρμονικές καταστάσεις και περιβάλλοντα. Όταν λοιπόν χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωποι με διαφωνίες ή συγκρούσεις, μπορεί να επιλέξουν να απεμπλακούν, αντί να αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο οποιαδήποτε άβολη κατάσταση. Ο φόβος τους να διαταράξουν την ισορροπία μπορεί να τους κάνει πιο επιρρεπείς στο να τα παρατήσουν. Ένας Ζυγός μπορεί να εγκαταλείψει για παράδειγμά μια ομαδική δουλειά, εάν προκύψουν διαπροσωπικές συγκρούσεις.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί, γνωστοί για την ένταση και την επιθυμία τους για τελειότητα, μπορεί να δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τις αναποδιές ή τις ατέλειες της ζωής. Αυτή η αδυσώπητη επιδίωξη του «ιδανικού», μπορεί να τους οδηγήσει στο να τα παρατήσουν εάν το αποτέλεσμα είναι οτιδήποτε λιγότερο από άψογο. Ένας Σκορπιός μπορεί να εγκαταλείψει έναν στόχο εάν συναντήσει εμπόδια που προκαλούν την επιδίωξη της τελειότητας.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες, καθοδηγούμενοι από τη ζωηρή φαντασία τους, μπορεί να βρουν πιο δελεαστικό να δραπετεύσουν στα όνειρά τους, αντί να αντιμετωπίσουν τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής. Όταν έρχονται αντιμέτωποι με δυσκολίες, μπορεί να επιλέξουν απλώς να αποσυρθούν στον εσωτερικό τους κόσμο, εγκαταλείποντας τα εγκόσμια. Ένας Ιχθύς μπορεί να εγκαταλείψει μια επαγγελματική πορεία αν απαιτεί υπερβολική πρακτικότητα, αναζητώντας παρηγοριά σε μια πιο ευφάνταστη αναζήτηση.