ΖΩΔΙΑ

Τα 6 ζώδια που δίνουν κακή πρώτη εντύπωση

Pexels

Είναι κάτι που μας έχουν πει και έχουμε ακούσει επανειλημμένα: «Η πρώτη εντύπωση είναι που μετράει». Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς φράσεις, σε όλη την ανθρωπότητα. Και ως αποτέλεσμα, πολλοί άνθρωποι τείνουν να ασκούν μεγάλη πίεση στον εαυτό τους για να κάνουν πραγματικά καλή εντύπωση στους ανθρώπους που συναντούν για πρώτη φορά.

Για παράδειγμα, ίσως βγαίνεις με κάποιον για πρώτη φορά και θέλεις πραγματικά να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου. Ίσως ψάχνεις για δουλειά και συναντάς για πρώτη φορά τον επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας των ονείρων σου. Όσο πιο σημαντική είναι μια πρώτη γνωριμία, τόσο μεγαλύτερη είναι η πίεση για να δημιουργήσεις μια πραγματικά καλή εικόνα για την προσωπικότητά σου. Συχνά χωρίς επιτυχία. Και όπως σε πολλά άλλα πράγματα, το ζώδιο σου παίζει και εδώ τον δικό του ρόλο. Ποια είναι λοιπόν εκείνα τα ζώδια που τείνουν να χάνουν στο παιχνίδι των πρώτων εντυπώσεων;

Τα 6 ζώδια που δίνουν κακή πρώτη εντύπωση Pexels

Τα ζώδια που δίνουν κακή πρώτη εντύπωση

Κριός

Ως Κριός, είσαι ανταγωνιστικό πνεύμα. Πάντα ψάχνεις τρόπο να εντυπωσιάσεις οποιονδήποτε συναντάς για πρώτη φορά και αυτό μερικές φορές μπορεί να είναι επιζήμιο για τις σχέσεις σου. Είσαι υπερβολικά επιθετική κάθε φορά που γνωρίζεις κάποιον, με αποτέλεσμα να μην του αφήνεις ιδιαίτερα μεγάλο περιθώριο να αισθανθεί άνετα μαζί σου.

Λέων

Η υπέρμετρη αυτάρκεια και σιγουριά που έχεις για τον εαυτό σου, τείνει να κάνει πολλούς εκεί έξω να σχηματίζουν κακή πρώτη εντύπωση για εσένα. Έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία μπορείς και πρέπει να είσαι περήφανη, ΑΛΛΑ. Δεν μπορείς πάντα να περιμένεις από τους άλλους να μοιραστούν τον ενθουσιασμό που έχεις για τον εαυτό σου. Πρέπει επίσης να μπορείς να εκφράσεις ενδιαφέρον για το άτομο που συναντάς. Δεν έχουν να κάνουν τα πάντα με εσένα.

Ζυγός

Ο κοινωνικός σου εαυτός είναι και ο λόγος που έχεις την τάση να αφήνεις κακές εντυπώσεις. Ως Ζυγός, φαίνεσαι σχεδόν πολύ καλή για να είσαι αληθινή. Έχεις πολλούς φίλους και έτσι οι άνθρωποι που σε συναντούν για πρώτη φορά, θα είναι δύσπιστοι για το πόσο σπουδαία είναι η προσωπικότητά σου. Και σίγουρα έχεις έναν too much χαρακτήρα που καμιά φορά χρειάζεται λίγο να τον περιορίζεις.

Τοξότης

Ως Τοξότης, σίγουρα πιστεύεις ότι το να είσαι καλός με όλους, σημαίνει ότι σίγουρα όλοι θα σε συμπαθήσουν. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που οι άνθρωποι μισούν περισσότερο από εκείνους που δεν είναι καλοί: Είναι αυτοί που είναι ψεύτικοι. Σταμάτα να υποκρίνεσαι. Δεν χρειάζεται να προσποιείσαι ότι ενδιαφέρεσαι για τους επαγγελματικούς στόχους ενός ατόμου, ενώ στην πραγματικότητα δεν σε νοιάζει.

Αιγόκερως

Σταμάτα να προσπαθείς να βοηθήσεις τους άλλους με μεγάλη προθυμία. Ως Αιγόκερως, είσαι ο τύπος του ατόμου που θα έδινε σημαντικές συμβουλές ζωής σε κάποιον που μόλις συνάντησε για πρώτη φορά. Πράγμα που εύκολα μπορεί να φανεί αλαζονικό. Δεν θέλουν όλοι να ακούσουν τη συμβουλή σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κρατήσεις τα πράγματα χαλαρά και μην προσφέρεις τη βοήθεια σου, εκτός εάν κάποιος στο ζητήσει.

Ιχθύες

Ως Ιχθύς αντιλαμβάνεσαι τα πάντα με το δικό σου τρόπο και χρειάζεται πραγματικά λίγος χρόνος για να συνηθίσει κανείς την προσωπικότητά σου. Είσαι πολύ συναισθηματική και συμπονετική, αλλά δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που νιώθουν άνετα να εμπλακούν συναισθηματικά μαζί σου αμέσως. Γι’ αυτό πρέπει πραγματικά να διαλέξεις το σωστό χρόνο και μέρος για να εκφράσεις τη φιλικότητα σου στις πιο κατάλληλες στιγμές.