ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που θυμώνουν περισσότερο

Unsplash+

Στον κόσμο της αστρολογίας, η ευθυγράμμιση των ουράνιων σωμάτων τη στιγμή της γέννησής μας, επηρεάζει διάφορες πτυχές της προσωπικότητάς μας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας. Και ο θυμός είναι ένα από αυτά τα συναισθήματα.

Αν και δεν έχουν όλα τα άτομα του ίδιου ζωδίου τα ίδια χαρακτηριστικά, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που συνδέονται συνήθως με κάθε ζώδιο. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι το πόσο γρήγορα μπορεί κάποιος να θυμώσει. Στις παρακάτω γραμμές, λοιπόν, εξετάζουμε τα 5 ζώδια που τείνουν να θυμώνουν περισσότερο και εξερευνούμε τους αστρολογικούς λόγους πίσω από τη φλογερή τους ιδιοσυγκρασία.

Κριός

Ο Κριός, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη του πολέμου και της επιθετικότητας. Δεν αποτελεί επομένως ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός ότι οι Κριοί βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τα ζώδια που θυμώνουν και γρήγορα και εύκολα. Γνωστοί για την παρορμητική τους φύση και την έντονη αποφασιστικότητά τους, οι Κριοί έχουν «κοντό φιτίλι» και μπορεί να θυμώσουν όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς θέλουν ή όταν αντιλαμβάνονται αδικία. Ο θυμός τους είναι συχνά έντονος αλλά βραχύβιος, καθώς προχωρούν γρήγορα στην επόμενη περιπέτεια.

Λέων

Ο φλογερός Λέων, κυβερνάται από τον ήλιο, το αστρικό σύμβολο της δύναμης και εγωισμού. Οι Λέοντες είναι άτομα με πάθος και αυτοπεποίθηση που εκτιμούν την περηφάνια τους πάνω από όλα. Όταν το εγώ τους απειλείται ή οι επιθυμίες τους ματαιώνονται, μπορούν εύκολα να θυμώσουν. Ο θυμός τους συχνά εκφράζεται δραματικά, ωστόσο οι Λέοντες συγχωρούν και ξεχνούν γρήγορα. Κάτι που βοηθά αρκετά στο να ξεθυμάνει ο θυμός τους εύκολα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, που κυβερνάται από τον Πλούτωνα, είναι γνωστός για την ένταση και το βάθος των συναισθημάτων του. Ενώ οι Σκορπιοί μπορεί να φαίνονται ήρεμοι στην επιφάνεια, ο θυμός τους σιγοβράζει από κάτω. Εάν τον προκαλέσεις, μπορεί να εξαπολύσει έναν χείμαρρο θυμού εναντίον σου, που είναι ταυτόχρονα ισχυρός και διαρκής. Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για τις εκδικητικές τους τάσεις και δεν θα ξεχάσουν εύκολα. Φιλική συμβουλή: Αν δεις έναν Σκορπιό θυμωμένο, φρόντισε απλώς να απομακρυνθείς.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι συνήθως ήρεμοι, αλλά μην ξεγελιέσαι από αυτό το θερμό τους χαμόγελο. Αυτά τα ζώδια της γης κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ευχαρίστησης, και εκτιμούν την άνεση και την ασφάλειά τους. Όταν λοιπόν η σταθερότητά τους απειλείται ή τα όρια τους παραβιάζονται, οι Ταύροι θυμώνουν. Πολύ. Ο θυμός τους αργεί να αναπτυχθεί, αλλά μπορεί να είναι μακροχρόνιος, καθώς κρατούν κακία και είναι αποφασισμένοι να προστατεύσουν αυτό που τους ανήκει.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι ολοκληρώνουν τη λίστα με τα ζώδια που θυμώνουν περισσότερο. Γνωστοί για τη φιλοδοξία και την επιθυμία τους για επιτυχία, οι Αιγόκεροι έχουν κυβερνήτη τους τον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας και της ευθύνης. Γεγονός που σημαίνει ότι είναι συχνά επικεντρωμένοι στους στόχους και τα επιτεύγματά τους. Όταν όμως μπαίνουν εμπόδια στο δρόμο τους ή όταν αντιλαμβάνονται τεμπελιά ή ανικανότητα στους άλλους γύρω τους, οι Αιγόκεροι μπορεί να εκνευριστούν και να θυμώσουν.

Ο θυμός τους εκφράζεται μέσω της κριτικής και μιας ανόητης προσέγγισης, αλλά είναι συνήθως για λόγους βελτίωσης και όχι απαραίτητα απογοήτευσης. Έτσι κι αλλιώς το ξέρουν ότι κανείς δεν μπορεί να είναι καλύτερος από τους ίδιους.