ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που θα γυρίσουν στον πρώην τους αυτές τις γιορτές

Unsplash

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων. Εκείνοι που δε θέλουν ούτε να ξαναδούν κάποια πρώην σχέση, και εκείνοι που το έχουν πολύ εύκολο. Που ξεχνούν εύκολα τις κακές στιγμές και τους λόγους χωρισμού. Είναι αυτά τα ζώδια που νιώθουν πιο ρομαντικά όταν έρχονται οι γιορτές και δε θα έλεγαν όχι σε μία επανασύνδεση.

Μπορεί να είναι ένα στιγμιαίο λάθος, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ή ίσως να ξαναείδες μπροστά σου τον πρώην σου και να σκέφτηκες ότι είναι καλή ιδέα να ξαναδοκιμάσεις μαζί του. Σε κάθε περίπτωση, κάποια πράγματα είναι γραμμένα στα άστρα για τα παρακάτω ζώδια και ίσως να μην έχεις άλλη επιλογή. Κι ας βγει σε κακό (αν και ποτέ δεν ξέρεις).

Ταύρος

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που ελέγχει το μυαλό και που μάλλον σου έκανε μαντάρα τον Νοέμβριο, στο κομμάτι της επικοινωνίας. Μπορεί να πήρες τη μεγάλη απόφαση του χωρισμού και τώρα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Ή απλώς σου λείπει ο πρώην σου και σκοπεύεις να δοκιμάσεις την τύχη σου μέσα στις γιορτές. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι αν δεν προκύψει άμεση επανασύνδεση, είναι πιθανό να συμβεί γύρω στον Μάιο, τότε που θα έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη. Καλή τύχη.

Καρκίνος

Επηρεάστηκες κι εσύ πολύ από τον ανάδρομο Ερμή τον περασμένο μήνα. Άλλο που δε θέλεις βέβαια να γυρνάς στο παρελθόν και να ξανακάνεις τα ίδια λάθη, Μπορεί δηλαδή, τώτα που μιλάμε, να διαβάζεις ενώ είσαι αγκαλιά με τον πρώην σου. Ταυτόχρονα, μπαίνει θα νιώσεις παντού τον έρωτα, λόγω της διέλευσης του Άρη. Ακόμα και αν δεν κρατήσει, θα ζήσεις καυτές ερωτικές στιγμές.

Τοξότης

Οι επιθυμίες σου έχουν βαρέσει κόκκινο και δε σε κρατάει τίποτα. Γενικά σου αρέσει να νοσταλγείς τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μπεις στη διαδικασία να διεκδικήσεις τον πρώην σου. Μπορεί να θέλεις μόνο μία παθιασμένη συνάντηση, ώστε να βάλεις μία οριστική τελεία. Ποιός ξέρει;

Αιγόκερως

Πέρασες μία περίοδο εσωτερικής αναζήτησης και ανάγκης για μοναξιά και ηρεμία. Αυτό συνέβη γιατί ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης και των θαυμάτων που δημιουργεί ίσχυρά μοτίβα στη ζωή σου. Τον τελευταίο χρόνο είχε κατσικωθεί στη ζώνη θεραπείας από το παρελθόν. Πήρες μερικά σημαντικά μαθήματα και τώρα προχωράς. Αν χώρισες έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο και το μετάνιωσες, μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση που να αξίζει τον κόπο.

Υδροχόος

Με την ερωτική Αφροδίτη και τον Δία από πάνω σου, είναι πολύ πιθανό να στείλεις αυτό το μήνυμα που σκέφτεσαι τόσο καιρό. Έρχονται νέα ξεκινήματα, ανήμερα των Χριστουγέννων και μπορεί να ξυπνήσεις ένα φάντασμα του παρελθόντος. Μόνο εσύ θα κρίνεις αν είναι για καλό.