ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που κάνουν τους γύρω τους δυστυχισμένους

Pexels

Είτε κατηγορούμε την ανατροφή, την κακή «καλωδίωση» στον εγκέφαλό τους, ή ακόμα και την ίδια την αστρολογία, μερικοί άνθρωποι φαίνεται απλώς να έχουν έρθει στη Γη για να κάνουν όλους τους άλλους να υποφέρουν.

Αν και δεν είναι αυτοσκοπός τους, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που είναι πιο αρνητικά από τα περισσότερα, και επειδή είναι τόσο μίζερα, στην πραγματικότητα καταλήγουν να παίρνουν τους υπόλοιπους μαζί τους. Εδώ λοιπόν, εξετάζουμε  τα 5 ζώδια που με κάποιο τρόπο έχουν τη μοναδική ικανότητα να κάνουν τους γύρω τους δυστυχισμένους.

Αιγόκερως

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι στο δωμάτιο βλέπουν ένα ποτήρι μισογεμάτο, ο Αιγόκερως δεν το βλέπει απλώς μισοάδειο, αλλά λέει σε όλους τους άλλους που δεν το βλέπουν με τον ίδιο τρόπο ότι είναι ανόητοι. Ακόμη και τις καλές μέρες, ο Αιγόκερως εξακολουθεί να είναι το πιο κρύο και τοξικό από τα ζώδια. Κκάθε αρνητική ενέργεια είναι μεταδοτική, έτσι κι εκείνος κάνει όλους τους άλλους γύρω του να νιώθουν εξίσου δυστυχισμένοι. Αλλά η δυστυχία αγαπά την παρέα, σωστά;

Κριός

Ενώ ο Αιγόκερως κάνει όλους τους άλλους δυστυχισμένους επειδή ο ίδιος είναι απαισιόδοξος, ο Κριός το κάνει για να αποδείξει ότι μπορεί. Από το να πιστεύει συνεχώς ότι έχει δίκιο (ακόμα και όταν έχει άδικο), μέχρι να ψάχνει πάντα για κάποια συζήτηση (ακόμα και όταν μια συζήτηση δεν είναι απαραίτητη), μέχρι να είναι απλώς ανυπόμονος και ετοιμοπόλεμος σε κάθε στιγμή, είναι δύσκολο να μην νιώθεις μια μορφή δυστυχίας γύρω από έναν Κριό.

Λέων

Αν και ο Λέων έχει κάποια αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά, όπως το να είναι γενναίος και γενναιόδωρος, οι κακές του ιδιότητες είναι τόσο «σκοτεινές» που όταν μπαίνουν σε ένα δωμάτιο, όλοι ανατριχιάζουν. Ο Λέων δεν είναι μόνο αλαζονικός, αλλά συχνά δεν έχει κανένα φίλτρο όταν μιλά. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προσβάλλει τους ανθρώπους γύρω του, χωρίς καν να τον νοιάζει. Βασικά, αν είσαι σε ένα πάρτι και εμφανιστεί ο Λέων, πήγαινε σπίτι. Αν δεν έχεις φύγει ήδη εξαιτίας ενός Αιγόκερου ή ενός Κριού.

Παρθένος

Ένα ακόμα ζώδιο που κερδίζει τη δική του θέση στη λίστα με τα ζώδια που μπορούν να κάνουν τους γύρω τους δυστυχισμένους. Κι ας μην του φαίνεται. Είναι, άλλωστε, η «αθώα παρθένα» του ζωδιακού κύκλου. Αλλά μόλις τους γνωρίσεις θα καταλάβεις ότι οι Παρθένοι είναι το πιο επικριτικά άτομα που θα συναντήσεις ποτέ. Κανείς δεν μπορεί ποτέ να κάνει τα πράγματα καλύτερα από έναν Παρθένο και γι’ αυτό, όλοι γύρω τους πρέπει να υποφέρουν και να είναι δυστυχισμένοι εξαιτίας τους.

Δίδυμοι

Επειδή οι Δίδυμοι έχουν αυτές τις 2 προσωπικότητες, έχεις 50/50 πιθανότητες να γίνουν εντελώς μίζεροι. Αν έχεις να κάνεις με τη διασκεδαστική, περιπετειώδη πλευρά τους, τότε μάλιστα! Αν από την άλλη έχεις να αντιμετωπίσεις την άλλη πλευρά, τον απατηλό ψεύτη που μπορεί να πουλήσει ό,τι έχει και δεν έχει, για ένα ζευγάρι επώνυμα παπούτσια, τότε φυλάξου. Παρόλο που οι Δίδυμοι δεν είναι από τα ζώδια που θα κάνουν όλους τους άλλους γύρω τους δυστυχισμένους αμέσως, έχουν σίγουρα την ικανότητα να το καταφέρουν. Μια ύπουλη μορφή δυστυχίας που σίγουρα θα σε κυριεύσει και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι αισθάνεσαι εντελώς χάλια εξαιτίας ενός Διδύμου στη ζωή σου.