ΖΩΔΙΑ

Τα 5 πιο σκληρά ζώδια. Οι «άκαρδοι» της παρέας

Unsplash

Οι σκληροί άνθρωποι είναι χαιρέκακοι, μοχθηροί και μνησίκακοι. Είναι δύσκολο να τους συμπονέσεις ή να αναρωτηθείς τί μπορεί να τους έκανε έτσι.

Οι σκληροί άνθρωποι τους οποίους συχνά αποκαλούμε και «άκαρδους» αισθάνονται δυνατοί όταν πληγώνουν τους άλλους και, κατά κάποιο τρόπο, βρίσκουν διασκεδαστικό να προκαλούν πόνο στους γύρω τους. Τείνουν να έχουν πολύ λίγη ενσυναίσθηση και κανενός είδους τύψη για το πόσο επιζήμια μπορεί να είναι η σκληρότητά τους. Τώρα, δεν λέμε ότι αν είσαι ένα από αυτά τα ζώδια, είσαι απαραίτητα κακός άνθρωπος. Ωστόσο αυτά τα ζώδια τείνουν να έχουν πιο σκληρή συμπεριφορά από άλλα.

Τα 5 πιο σκληρά ζώδια. Οι «άκαρδοι» της παρέας Pexels

 

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι το πιο σκληρό ζώδιο. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πατάνε επί πτωμάτων και/ή να χειραγωγούν για να πάρουν αυτό που θέλουν. Έχουν μια άκαρδη στάση και τείνουν να τους λείπει η ενσυναίσθηση. Είναι δύσκολο να υπερασπιστείς τον εαυτό σου όταν σε κατηγορούν για πράγματα που δεν είναι απαραίτητα ακριβή. Τους αρέσει να κρατούν τους ανθρώπους γύρω τους εκτός ισορροπίας, έτσι ώστε όταν «χτυπούν», τα θύματά τους να καταρρέουν εύκολα.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μπορούν να εύκολα να γίνουν σκληροί όταν αισθάνονται ότι απειλούνται ή αν χάνου κάτι ή κάποιον που αγαπούν. Φαίνεται να ξέρουν ενστικτωδώς πού να χτυπήσουν για να προκαλέσουν περισσότερο πόνο, χωρίς να μην φοβούνται τις συνέπειες των πράξεών τους. Αντιδρούν χωρίς να σκεφτούν την καταστροφή που μπορούν να προκαλέσουν. Ενώ νιώθουν ενοχές και τύψεις, αυτό συμβαίνει πολύ μετά τη σκληρή δράση τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι τείνουν να έχουν μια σκοτεινή πλευρά και όταν πάνε σε αυτό το σκοτεινό μέρος, πετούν έξω όλους τους συνήθεις κανόνες και τρόπους συμπεριφοράς τους. Καταφεύγουν στη σκληρότητα εάν μπορεί να τους βοηθήσει να προχωρήσουν στην καριέρα τους ή να εκδικηθούν έναν εχθρό. Φαίνεται να απολαμβάνουν την ατυχία των άλλων και θα διηγηθούν με χαρά μια ιστορία όπου κάποιος που τους αδίκησε στο παρελθόν έλαβε την καρμική νέμεση. Και η χαιρεκακία είναι (τουλάχιστον) μια άκαρδη στάση.

Κριός

Ο Κριός μπορεί να είναι σκληρός με τα λόγια του. Θυμώνει ή εκνευρίζεται και μετά όλα ξεχύνονται χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι επίσης τόσο ανταγωνιστικός που δεν ξέρει να χάνει. Οποιοδήποτε είδος ανταγωνισμού με έναν Κριό, μπορεί να σε κάνει να γνωρίσεις το πιο σκληρό πρόσωπό του. Μόλις βγάλει βέβαια όλη του τη χολή, θα ξαναγίνει διασκεδαστικός και γοητευτικός. Βέβαια το ίδιο δεν ισχύει για τα θύματά τους.

Λέων

Οι Λέοντες είναι τόσο δημοφιλείς και χαρισματικοί που είναι δύσκολο να μην τους αγαπήσεις. Αλλά όσο εκθαμβωτικός και επιβλητικός μπορεί να είναι ο Λέων, αν αισθανθεί ότι απειλείται, θα στραφεί εναντίον σου και θα σε κομματιάσει. Οι Λέοντες φαίνεται να ξέρουν ακριβώς το πράγμα που ακούγεται «νορμάλ», αλλά στην ουσία θα ξεσκίσει την καρδιά σου. Θα παίξουν βρώμικα και δεν θα συγκρατηθούν αν έχουν σκοπό να σε καταστρέψουν. Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να τους προδώσεις με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτά τα γατάκια έχουν νύχια και όταν ακούν τα αρχέγονα ένστικτά τους, γίνονται σκληρά.