ΖΩΔΙΑ

Τα 5 πιο επικίνδυνα ζώδια. Δεν θέλεις να τα δεις να θυμώνουν

Pexels

Μερικοί από εμάς είναι πιο επιρρεπείς στο να τα βλέπουμε όλα «κόκκινα» όταν θυμώνουμε, από τη μια στιγμή στην άλλη. Και όπως συμβαίνει με πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, το ζώδιό μας επηρεάζει το πόσο εύκολα θυμώνουμε. 

 

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τα 5 ζώδια έχουν τις πιο επικίνδυνες και εχθρικές διαθέσεις όταν θυμώνουν, ώστε να προστατευτείς από την οργή τους.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορεί να φαίνονται φιλικοί και εξωστρεφείς, αλλά έχουν ένα οριακό σημείο. Όταν ξεπεράσουν τα όριά τους, οι Δίδυμοι μπορούν να εξαπολύσουν καυστικό σαρκασμό και δηλητηριώδεις λεκτικές επιθέσεις. Η διπλή τους φύση σημαίνει ότι η διάθεσή τους μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή. Οι Δίδυμοι μεταβαίνουν γρήγορα από την απόλυτη ηρεμία, στον απόλυτο θυμό, εκτοξεύοντας αιχμηρές προσβολές και σκληρά λόγια. Οι Δίδυμοι θα ξεχωρίσουν τα ελαττώματά σου και θα χτυπήσουν ακριβώς εκεί που σε πονάει, όταν είναι θυμωμένοι.

Λέων

Οι φλογεροί Λέοντες έχουν επιβλητική προσωπικότητα, αλλά κι έναν τεράστιο εγωισμό. Όταν αμφισβητούνται ή προσβάλλονται, η ψυχραιμία των Λιονταριών χάνεται γρήγορα. Με την κλίση τους στο δράμα, ο θυμός τους μπορεί να είναι πιο δυνατός και πιο θεατρικός από τα περισσότερα άλλα ζώδια. Θα ξεσπάσουν σε κλάματα, θα φωνάξουν δυνατά και στο «τσακίρ κέφι», θα σπάσουν και κάτι. Γενικά θα φροντίσουν να διατυμπανίσουν την όποια δυσαρέσκειά τους. Οι Λέοντες θέλουν να τους φέρονται σαν βασιλιάδες, οπότε η αποτυχία να θρέψεις τον εγωισμό τους, μπορεί να προκαλέσει την οργή τους.

Σκορπιός

Αυτό που κάνει τον Σκορπιό επικίνδυνο, είναι η τάση του να είναι ζηλιάρης, επιθετικός και σαδιστής. Μερικές φορές ο ζηλιάρης και επιθετικός Σκορπιός, μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνος όταν οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες. Οι μυστικοπαθείς Σκορπιοί φαίνονται ψύχραιμοι, αλλά έχουν αρκετή ένταση. Η ψυχραιμία τους κρατά μέχρι ο θυμός τους να ξεχειλίσει, με τρομακτική δύναμη. Επίσης, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι οι Σκορπιοί, ούτε συγχωρούν, ούτε ξεχνούν. Επίσης είναι ειδικοί στην τέχνη της εκδίκησης. Μόλις τους προδώσεις, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εκδικηθούν. Ακόμα κι όταν δεν το περιμένεις.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι συνήθως αποφεύγουν τις συγκρούσεις, αλλά όταν αφήσουν τα συναισθήματά τους τελικά να ξεχυθούν, ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Μόλις αναστατωθούν, οι Καρκίνοι ξεσπούν κάπως «ακανόνιστα». Το ένα λεπτό μπορεί να κλαίνε, το άλλο, μπορεί να φωνάζουν ή πετάνε πράγματα. Οι Καρκίνοι θα αναλωθούν σε κακίες και λάθη του παρελθόντος όταν θυμώνουν. Θα σε γονατίσουν στις ενοχές και θα σε χειραγωγήσουν συναισθηματικά. Ο θυμός του Καρκίνου μπορεί να σιγοβράζει κάτω από την επιφάνεια, για μεγάλο χρονικό διάστημα, προτού τελικά εκραγεί.

Κριός

Ο θερμοκέφαλος Κριός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα πιο επικίνδυνα ζώδια, ειδικά όταν θυμώνουν. Θα πετάξουν πράγματα, θα χτυπήσουν τις πόρτες και θα φωνάξουν μέχρι να μην υπάρχει άλλος αέρας στα πνευμόνια τους. Ο πεισματάρης Κριός μισεί να του λένε τι να κάνει και αν κάποιος προσπαθήσει να του επιβληθεί, θα αντιδράσει. Το πιθανότερο είναι ότι θα αναζητήσει παράνομα μονοπάτια προκειμένου να επιτύχει στη ζωή του.