ΖΩΔΙΑ

Τα 5 πιο απαισιόδοξα ζώδια: Ματαιότης, ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης

Pexels

Η ζωή έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, επομένως δεν μπορούμε να περιμένουμε να είμαστε θετικοί και χαρούμενοι συνεχώς. Όλοι έχουμε περιστασιακά στιγμές απαισιοδοξίας, όπου δυσκολευόμαστε να δούμε τη θετική πλευρά της ζωής. Αλλά όσον αφορά την αστρολογία, υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι πιο απαισιόδοξα και που μπορεί να δυσκολεύονται περισσότερο να δουν το ποτήρι μισογεμάτο.

Τα πιο απαισιόδοξα ζώδια, μπορεί να είναι πιο πιθανό να δουν τα πράγματα με έναν ελαφρώς αρνητικό τρόπο. Μπορεί να μην πιο αισιόδοξοι τύποι της αστρολογίας, ωστόσο, εφόσον ξέρουν πώς να τα έχουν όλα υπό έλεγχο και να βάζουν τα πράγματα στη θέση τους, δεν είναι πραγματικά τίποτα το κακό. Είναι εντάξει να έχεις μια αρνητική, απαισιόδοξη φάση, αλλά το να μάθεις πού να κατευθύνεις αυτές τις ενέργειες είναι το κλειδί. Κάθε ζώδιο έχει τη φωτεινή και την σκοτεινή του πλευρά. Το κόλπο είναι να μάθεις να βρίσκεις την ισορροπία μεταξύ των δύο πλευρών.

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν το δικό σου ζώδιο συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα πιο απαισιόδοξα ζώδια.

Τα 5 πιο απαισιόδοξα ζώδια: Unsplash

Ταύρος

Ως σταθερό ζώδιο, ο Ταύρος δεν απολαμβάνει απρόβλεπτες καταστάσεις. Μόλις συναντήσει ένα εμπόδιο ή κάποιον που δεν συμμερίζεται την άποψή του, η φυσική του αντίδραση μπορεί να τους κάνει να αισθανθούν μια συντριπτική αίσθηση απαισιοδοξίας. Και όταν ένας Ταύρος είναι σε κακή διάθεση, μπορεί να κάνει κάποιες σκληρές και ωμές παρατηρήσεις. Η καλύτερη πορεία που πρέπει να ακολουθήσει ο Ταύρος για να αντιμετωπίσει την απαισιόδοξη φύση του είναι να επιτρέψει στους άλλους να έχουν τη δική τους γνώμη. Ακόμα κι αν δεν είναι ακριβώς σύμφωνη με τη δική του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο. Επομένως δεν χρειάζονται πολλά για να χάσουν την καλή διάθεση του. Μόλις αρχίσει να αισθάνεται απαισιόδοξος για τη ζωή, τείνει να κλείνεται στον εαυτό του. Ένας Καρκίνος που περνάει μια αρνητική στιγμή, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μιλάει σε άνθρωπο.  Δυστυχώς δεν συνειδητοποιεί ότι η υπερβολικά ευαίσθητη φύση τους πολλές φορές τον κάνει υπερβολικό γενικά. Οι Καρκίνοι μπορούν να μετριάσουν τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις τους, προσπαθώντας να μην παίρνουν τα πράγματα τόσο προσωπικά.

Παρθένος

Ο Παρθένος μπορεί να είναι ένα από τα πιο απαισιόδοξα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι από τη φύση του ανήσυχα πλάσματα, που αγωνίζονται για την τελειότητα. Οι Παρθένοι οδηγούνται εύκολα σε σκοτεινή διάθεση όταν κάτι δεν πάει καλά. Ακόμη και φαινομενικά ασήμαντα πράγματα – όπως μια βρύση που στάζει – μπορεί να τους καταστρέψει εντελώς τη μέρα. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Ο Παρθένος μπορεί να περιορίσει την τάση του προς την απαισιοδοξία αν σταματήσει να περιμένει την τελειότητα παντού και πάντα.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι τα «μέντιουμ» του ζωδιακού κύκλου και, ως εκ τούτου, γρήγορα αντιλαμβάνονται δύσκολες καταστάσεις. Σιχαίνονται να τους λένε ψέματα και με έναν εξωπραγματικό σχεδόν τρόπο, ανακαλύπτουν πάντα την αλήθεια. Μπορεί να είναι από τη φύση τους δύσπιστοι και τείνουν να αντιλαμβάνονται τα κίνητρα όλων, πίσω από κάθε ενέργειά τους. Και ενώ τις περισσότερες φορές μάλλον έχουν δίκιο, αυτό πραγματικά δεν είναι ένας βιώσιμος τρόπος διαχείρισης της ζωής. Ο Σκορπιός μπορεί να ωφεληθεί πολύ από το να αφήσει κάτω τον μεγεθυντικό φακό του και να προσπαθήσει να σταματήσει να βγάζει βιαστικά συμπεράσματα. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο για αυτό το ζώδιο να αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν, θα πρέπει να προσπαθήσει να δει πόση ψυχική προσπάθεια σπαταλά άσκοπα.

Αιγόκερως

Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον πλανήτη Κρόνο, τείνουν να είναι πολύ σοβαροί από τη φύση τους. Και αυτό τους κάνει να γλιστρήσουν εύκολα σε μια απαισιόδοξη διάθεση, ειδικά όταν τα σχέδιά τους στραβώνουν. Σε αυτό το ζώδιο δεν αρέσει να κάνει μερικά βήματα προς τα πίσω και όταν τα πράγματα δεν του πάνε καλά και εμποδίζεται η πρόοδος, γίνεται πολύ αρνητικό. Οι Αιγόκεροι είναι συνήθως ο χειρότερος εχθρός του εαυτού τους. Οπότε αν μάθουν να κρατούν μια υγιή ισορροπία μεταξύ δουλειάς και διασκέδασης, μπορεί να διαπιστώσουν ότι το να χαλαρώσουν λίγο δεν είναι και τόσο κακό.