ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που πειραματίζονται εύκολα στο σεξ

Το τι θεωρείται καλό σεξ, διαφοροποιείται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Κάποιοι όμως κρίνουν απαραίτητο το να υπάρχει περιπετειώδης διάθεση στο σεξ και να μη γίνονται τα ίδια και τα ίδια, και μάλιστα στον ίδιο προβλέψιμο χώρο. Αν θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ακαδημαϊκά μιλώντας, να πειραματιστείς και να κάνεις λίγο πιο πιπεράτη την ερωτική σου ζωή, να προτιμήσεις τα εξής 4 ζώδια.

 

Δίδυμοι

Μπορεί να τους χλευάζουν όλοι για τη διπροσωπία και την αναποφασιστικότητά τους, αλλά αυτό το στοιχείο είναι που θα φέρει τα πάνω κάτω στην κρεβατοκάμαρα. Μπορεί να είναι ταυτόχρονα και καλός κακός και δοκιμάζει τα πάντα έστω και μία φορά. Αν πετύχεις τέτοιο τεφαρίκι, θα εξερευνήσεις πλευρές του εαυτού σου που ίσως δε γνώριζες ότι έχεις.

Σκορπιός

Δε θα έρθει μόνος του στο κρεβάτι. Θα φέρει και τη δυναμική του προσωπικότητα, σαν έτοιμος από καιρό, θα φέρει και πειραματισμούς και ενθουσιώδεις εμπειρίες. Η παθιασμένη τους ενέργεια είναι αυτό το αλατοπίπερο στη μεταξύ σας επαφή και ο Σκορπιός θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς και να διασκεδάσεις μέχρι τελικής πτώσεως.

Διάβασε κι αυτό: Αυτό είναι το ζώδιο που κάνει το περισσότερο σεξ, σύμφωνα με έρευνα

Υδροχόος

Το ζώδιο που έχει τσακωθεί με τη λογική, και σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ χρήσιμο. Αποδεικνύεται απόλυτα ευρηματικός και δημιουργικός στο κομμάτι του σεξ και έτσι όπως δε θέλει να βαριέται στην καθημερινότητά του, το ίδιο περιμένει και από τη σεξουαλική ζωή του. Θα σου επιτρέπει να του αποκαλύψεις καλά κρυμμένες φαντασιώσεις και δε θα ντραπείς όταν το κάνεις.

Ιχθύες

Τον βλέπεις έτσι αθώο, ρομαντικό και σεμνό αλλά γελιέσαι. Είναι στη φύση του να τα δίνει όλα στην ηδονή και να δοκιμάζει συνέχεια νέα πράγματα με αμείωτο κέφι. Ενώ δεν του το ‘χεις, κρύβει έναν Antonio Banderas μέσα του, που περιμένει να εκφραστεί την κατάλληλη ώρα.