ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που λένε πάντα αυτό που σκέφτονται

Το να λες πάντα αυτό που σκέφτεσαι έχει ένα καλό και ένα κακό. Το καλό είναι ότι είσαι πάντα ειλικρινής και δυσκολεύεσαι πολύ να πεις ψέματα ή να κοροϊδέψεις τους άλλους. Από την άλλη, το τίμημα που πληρώνουν οι άλλοι είναι ότι σε ακούνε να λες ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι, ακόμα και αν είναι προσβλητικό. Άρα σου λείπει αυτό το φίλτρο που σε ενημερώνει να βουτήξεις τη γλώσσα στο μυαλό προτού μιλήσεις. Ποια είναι αυτά τα 4 ζώδια που, αν μη τι άλλο, δεν είναι καθόλου μυστικοπαθή;

 

Κριός

Να θυμάσαι ότι καθένας λέει αυτό που σκέφτεται για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικά εκφραστικά μέσα. Για παράδειγμα, ο Κριός είναι ικανός να πει τα πάντα σε μία στιγμή θυμού και έξαρσης, ακόμα και αν δεν έχει πει τίποτα για τον εαυτό του εδώ και μέρες. Ακριβώς επειδή η διάθεσή του αλλάζει πολύ εύκολα, αν θέλει να εκτονωθεί, θα θυμηθεί να σου πει τι έφαγε μία Δευτέρα, όταν πήγαινε τρίτη δημοτικού. Μπορεί να είναι καλό που θέλει να μοιραστεί πράγματα, αλλά χάνει το δίκιο του όταν το κάνει εν βρασμώ.

Διάβασε κι αυτό: Τα 4 ζώδια που (συνήθως) δίνουν λύση σε κάθε πρόβλημα

Δίδυμοι

Το ζώδιο που είναι αναποφάσιστο και δε μένει σταθερό στις απόψεις του. Επηρεάζεται εύκολα από αυτά που ακούει γύρω του και λέει τη γνώμη του, χωρίς να καταλαβαίνει ότι μπορεί αυτό που λέει να προσβάλει κάποιον. Το πρόβλημά του είναι ότι δυσκολεύεται να φιλτράρει τον τρόπο και δεν παίρνει ένα λεπτό για να σκεφτεί πώς θα εκφραστεί με περισσότερο σεβασμό και προσεκτική επιλογή λέξεων.

Σκορπιός

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν γνωρίζεις έναν Σκορπιό είναι ότι είναι τρομερά μυστικοπαθής και κρυψίνους. Αυτή είναι απλά η πρώτη εντύπωση. Εάν αποφασίσει να ανοίξει το στόμα του όμως, θα είναι τόσο άμεσος και συγκεκριμένος μαζί σου, που δε θα ξέρεις πού να κρυφτείς. Το κακό είναι ότι επειδή συνηθίζει να καταπιέζει τα συναισθήματά του, είναι πιθανότερο να μιλήσει για αυτά που τον ενοχλούν και όχι τόσο για αυτά που του αρέσουν.

Τοξότης

Το ζώδιο φιλόσοφος. Του αρέσει να συζητά με τις ώρες για οποιοδήποτε θέμα και πάντα αναζητά συνοδοιπόρους σε αυτές τις κουβέντες. Και δε σταματά εκεί. Επειδή δεν του αρέσει η ανειλικρίνεια, θέλει να λέει πάντοτε αυτό που σκέφτεται, ακόμα και αν δε χρειάζεται να μοιράζεται κάθε πληροφορία. Το πρόβλημά του είναι ότι θέλει να νιώθει ότι δεν είναι ψεύτης αλλά αυτό μπορεί να πληγώσει το συνομιλητή του. Σε κάθε περίπτωση, το κάνει άθελά του.