ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που λένε λίγα λόγια αλλά σταράτα

Έχεις βρεθεί ποτέ σε παρέα όπου πάντα υπάρχει κάποιος που λέει ατελείωτες ιστορίες για τη ζωή του, δεν παραλείπει ούτε μία λεπτομέρεια και δεν αφήνει κανέναν άλλο να μιλήσει; Ε τα παρακάτω ζώδια είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό. Μιλούν λίγο και κρατούν όλη τους την ενέργεια για εκείνη τη στιγμή που θα αποφασίσουν να πουν το σωστό πράγμα τη σωστή στιγμή, χωρίς περιττές φλυαρίες. Είναι τα πολλά λόγια φτώχεια; Για αυτά τα 4 ζώδια, ναι, είναι.

 

Ταύρος

Αργός, προσεκτικός σχεδιασμός, αναλυτική σκέψη και υπομονή. Οι λέξεις που περιγράφουν τον Ταύρο μπροστά σε κάθε απόφαση, είτε αγοράζει σπίτι είτε διαλέγει καφέ. Αυτή είναι και η βασική μέθοδος με την οποία επικοινωνεί με τους άλλους. Πριν μιλήσει, πρέπει να το καλοζυγίσει, διότι θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για το τι θα πει και κατά πόσο θα έχει αποτέλεσμα. Αν τον ακούσεις να παίρνει το λόγο για να πει μία άποψη, συμβαίνει κάτι πολύ σημαντικό.

Διάβασε κι αυτό: Τα 4 ζώδια που λένε πάντα αυτό που σκέφτονται

Καρκίνος

Το καβούρι ζει μέσα σε καβούκι και αυτό συμβαίνει και με τον άνθρωπο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο. Φαίνεται πολύ ντροπαλός και ήσυχος, στα όρια του φοβισμένου θα έλεγε κανείς. Όταν γνωρίζει νέους ανθρώπους έχει μία αμυντική στάση αλλά όλο αυτό γίνεται μέχρι να εμπιστευτεί και να συμπαθήσει πολύ κάποιον. Από εκεί που του τα βγάζεις με το τσιγκέλι, καταλήγει να κάνει ατελείωτες φιλοσοφικές συζητήσεις και δεν ξέρεις από πού να φύγεις.

Παρθένος

Το ότι ο Πλανήτης του Παρθένου είναι ο Ερμής, που συμβολίζει την επικοινωνία, δε σημαίνει ότι το κάνει και με τεράστια ευκολία. Ο τρόπος του Παρθένου είναι ήσυχος, συγκεντρωμένος και πολύ άμεσος. Λέει λίγα αλλά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Συνήθως τα κρατά όλα μέσα του και ίσως διοχετεύει αυτές τις σκέψεις στο γράψιμο (ή στην πολλή δουλειά). Όταν θέλει να σου πει κάτι, θα το κάνει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και όχι με αερολογίες.

Σκορπιός

Όταν μάθεις ότι ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη των κρυμμένων και μη ορατών πραγμάτων, καταλαβαίνεις γιατί αυτό το ζώδιο είναι τόσο μυστικοπαθές και μυστηριώδες. Είναι αυτό ο άνθρωπος που παρατηρεί τις καταστάσεις και τους ανθρώπους, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά στο αν πρέπει να μιλήσουν ή όχι. Είναι πολύ προσεκτικοί με τα λόγια τους γιατί θέλουν να κρατήσουν τη δύναμή του για τον εαυτό τους. Και όταν σου μιλούν, νιώθεις τις λέξεις να σε διαπερνούν μία μία.