ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θέλουν να γίνουν γονείς: Γεννημένα «μανούλες»

Pexels

Το να αποκτήσει ή όχι κανείς παιδιά στη ζωή του, είναι μια επιλογή που δεν καθορίζει τον χαρακτήρα ή την προσωπικότητά του. Είναι απλώς θέμα προτεραιότητας και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι αυτό που πιστεύει ότι είναι καλύτερο για τον ίδιο.

Πολλά πράγματα μπορούν να καθορίσουν εάν είσαι έτοιμος να γίνεις γονιός ή όχι. Mε τη βοήθεια της αστρολογίας, μπορούμε να θα βρούμε ποια ζώδια θέλουν να γίνουν γονείς, αλλά και εκείνα για τα οποία συνήθως τα παιδιά, δεν αποτελούν σχέδιο ζωής.

Τα ζώδια που θέλουν να γίνουν γονείς (και ποια δεν τρελαίνονται) Pexels

Τα ζώδια που θέλουν να γίνουν γονείς:

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι, είναι σίγουρα ανάμεσα στα ζώδια που θέλουν οπωσδήποτε να γίνουν γονείς. Οι Αιγόκεροι αν και συχνά θεωρούνται εργασιομανείς, στην πραγματικότητα δείχνουν τον ίδιο ζήλο που δείχνουν στην καριέρα τους και στην οικογένεια τους.

Ακόμα κι εκείνοι που δεν έχουν γίνει ακόμα γονείς, αποπνέουν ένα μητρικό ή πατρικό αέρα. Έχουν υπομονή και δείχνουν αφοσίωση σε αυτούς που αγαπάνε και φροντίζουν όλους όσους θεωρούν οικογένεια τους.

Καρκίνος

Αν μιλάμε για parent material, μιλάμε σίγουρα για τους Καρκίνους, οι οποίοι κερδίζουν (με διαφορά) μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που θέλουν να γίνουν γονείς.

Οι Καρκίνοι βρίσκουν άνεση μέσα στο σπίτι και την οικογένειά τους. Είναι υπομονετικά και εξαιρετικά περιποιητικά άτομα, που απολαμβάνουν ιδιαίτερα να βρίσκονται κοντά σε παιδιά.

Η ευαίσθητη και περιποιητική φύση ενός Καρκίνου, δίνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μια «μητρική» ενέργεια, η οποία εξηγεί και το πώς είναι πάντα πρόθυμοι να φροντίζουν τους φίλους και την οικογένειά τους χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ταύρος

Στο ίδιο οικογενειακό κλίμα, κινούνται και οι Ταύροι. Με μια μικρή διαφορά: Μπορεί να λατρεύουν την οικογένεια και τα παιδιά, αλλά δεν είναι από τους ανθρώπους που βιάζονται, μόνο επειδή τους αρέσει η σκέψη να γίνουν γονείς.

Προτιμούν να βεβαιωθούν ότι βρίσκονται σε μια σχέση με γερά θεμέλια, πριν αποφασίσουν να κάνουν παιδιά. Οι Ταύροι ξέρουν πώς να χτίζουν γερά θεμέλια πριν δημιουργήσουν αριστουργήματα στη ζωή (και ναι, η δημιουργία οικογένειας μετράει ως αριστούργημα).

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι από τη φύση τους φροντιστές και αυτό περιλαμβάνει το να είναι ο διασκεδαστικός γονιός με ένα σωρό παιδιά γύρω σου. Η σκέψη για ένα Ζυγό να αποκτήσει τα δικά του παιδιά, είναι μια σκέψη που τον συγκινεί βαθιά.

Οι Ζυγοί απολαμβάνουν να μοιράζονται τη ζωή τους με κάποιον και να δημιουργούν τη δική τους οικογένεια. Αλλά μια μικρή προειδοποίηση: Πρέπει να βεβαιωθούν ότι η σχέση στην οποία βρίσκονται χαρακτηρίζεται από αρμονία και ισορροπία, πριν αποφασίσουν να γίνουν γονείς.

Σε κάθε περίπτωση το να έχουν παιδιά, τους ενθουσιάζει γιατί είναι η ευκαιρία τους να αποδείξουν πραγματικά πόσο γεμάτη είναι η καρδιά τους.