ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θέλουν ηρεμία στη σχέση (κι ας μην τους φαίνεται)

Unsplash

Βλέπεις μερικούς ανθρώπους που λατρεύουν το δράμα ή είναι έντονες προσωπικότητες και θεωρείς ότι η σχέση τους είναι ένα μόνιμο rollercoaster.

Κι όμως, τα 4 παρακάτω ζώδια αποζητούν την ηρεμία στη σχέση τους, μισούν τις πολλές εντάσεις και συγκρούσεις και βλέπουν το σπίτι και τον σύντροφο ως το πιο ασφαλές καταφύγιο. Σήμερα θα λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις για τον δραματικό Καρκίνο και τον εκκεντρικό Υδροχόο.

Ταύρος

Ένα από τα πιο σταθερά και γήινα ζώδια, δε θα μπορούσε να μην επιζητά την ηρεμία. Αν και είναι τρομερά δυναμικός, λατρεύει την πολυτέλεια και το φλερτ, το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει μία σταθερά στη ζωή του. Μία ερωτική σχέση που θα του δώσει την ισορροπία και ηρεμία που χρειάζεται και που θα τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Καρκίνος (ναι ναι, θέλει ηρεμία)

Είναι η drama queen του ζωδιακού και δεν μπορεί να το αρνηθεί ούτε ο ίδιος. Περνάει τα πάνδεινα μέχρι να βρει τον πραγματικό έρωτα και οι σχέσεις του είναι κατά βάση παθιασμένες. Αυτό όμως που έχει ανάγκη είναι μία σχέση με βαθιά κατανόηση και επικοινωνία. Άπαξ και τη βρει, δεν την αφήνει με τίποτα. Το πρόβλημα είναι μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή.

Ζυγός

Ο κοινωνικός του ζωδιακού αγαπά τις γήινες απολαύσεις και δεν κάνει πολύ εύκολα σχέση. Δεν αντέχει τα δράματα και την γκρίνια και θα δοθεί σε έναν άνθρωπο μόνο αν ξέρει ότι θα υπάρχει η απόλυτη ισορροπία μέσα στη σχέση. Μπορεί να είναι ο συνάδελφος ή ο φίλος που σε ξεσηκώνει για να βγείτε και να κάνετε τρέλες, αλλά στη σχέση του επικρατεί ηρεμία.

Υδροχόος

Αυτό κι αν δεν το περιμέναμε. Το ζώδιο που φημίζεται για τις ιδιαίτερες απόψεις και για το εκκεντρικό στιλ του κάνει δύσκολα σχέση. Ενώ είναι σούπερ κοινωνικός και έχει 50 διαφορετικές παρέες, θέλει να γυρίζει στην ησυχία του σπιτιού του για να γεμίζει τις μπαταρίες. Αν ο σύντροφός του το σέβεται και του παρέχει μία γαλήνια και ήρεμη ζωή και δεν περιορίζει την ελευθερία του, θα πει ναι χωρίς δεύτερη σκέψη.