ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος Οκτωβρίου

Pexels

Η Πανσέληνος του «κυνηγού», όπως είθισται να ονομάζεται το φεγγάρι του Οκτωβρίου, πραγματοποιείται στις 09/10/2022 στον άξονα Κριού-Ζυγού και φέρνει τις συναισθηματικές μας ανάγκες στην επιφάνεια.

Η Πανσέληνος Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 16 μοίρες και 32 λεπτά του Κριού και θα επηρεάσει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια αυτά και κυρίως από τις 13 ως τις 19 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας, αλλά και αν έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια πατήστε εδώ.

Πανσέληνος Οκτωβρίου Pexels

Τα ζώδια που επηρεάζει περισσότερο η Πανσέληνος Οκτωβρίου:

Κριός

Είστε οι οικοδεσπότες της Πανσελήνου και η επιρροή που δέχεστε είναι ιδιαίτερα έντονη, τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Είναι μια περίοδος που θα κάνετε τον απολογισμό σας και θα πάρετε τις αποφάσεις σας για το πώς θα συνεχίσετε τη ζωή σας και ποιους θέλετε να έχετε δίπλα σας. Μπορεί κάποιες καταστάσεις να σας ξυπνήσουν φοβίες και πληγές του παρελθόντος και να πιεστείτε ψυχολογικά. Προσπαθήστε να μην είστε παρορμητικοί και απότομοι. Αν χρειάζεται να βάλετε όρια, μπορείτε να το κάνετε με ευγενικό τρόπο και με επιχειρήματα. Το φεγγάρι μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά αν θέλετε να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες. Το θέμα είναι να κάνετε τις σωστές επιλογές και όχι να βγάλετε απλά τον θυμό σας. Προσοχή και στην υγεία, αλλά και στην τάση για μικροατυχήματα από επιπολαιότητα και απροσεξία.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα της καριέρας και της οικογένειας και ίσως υπάρχουν αλλαγές και εξελίξεις. Δεν είναι απίθανο με αυτό το φεγγάρι να πάρετε μια προαγωγή ή και να φύγετε από μια δουλειά και να πάτε σε νέο εργασιακό περιβάλλον. Σίγουρα όλο αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς κάθε αλλαγή σάς πιέζει και σας αγχώνει, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία. Εκτός από την καριέρα όμως, θα έχετε να αντιμετωπίσετε εξελίξεις και σε ένα ακόμη μέτωπο, στο σπίτι και στην οικογένεια, όπου μπορεί να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ συγγενών. Όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει έντονο στρες και να νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και να σας πιάνει απογοήτευση. Δείξτε λίγο υπομονή. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας.

Ζυγός

Η Πανσέληνος βάζει στο «στόχαστρο» τις σχέσεις σας, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές. Το φεγγάρι θα ρίξει φως σε ό,τι φοβάστε, κρύβετε ή προσπαθείτε να αποφύγετε και ίσως οι συνειδητοποιήσεις σας να αλλάξουν τα δεδομένα. Παίζει όμως και το σενάριο κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας να σας πιέσει ή να σας δώσει και κάποιο τελεσίγραφο και εσείς να πιεστείτε πολύ. Ή να υπάρξει ένα θέμα υγείας στον σύντροφο ή σε ένα στενό συνεργάτη που να σας αγχώσει. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια τραύματα του παρελθόντος που λειτουργούν ως τροχοπέδη στο παρόν, και μπορεί να αυξάνει τις ευαισθησίες σας και τις ανασφάλειες σας. Όμως, ταυτόχρονα θα θέλετε να ελευθερωθείτε από τα δεσμά που μόνοι σας έχετε βάλει στα όνειρα σας και θα ψάχνετε τρόπους για να γίνετε πιο ευτυχισμένοι. Όμως από τη φύση σας αναζητάτε ισορροπία και δικαιοσύνη και αυτό δεν είναι δίκαιο ούτε για εσάς, ούτε για τους άλλους. Το να στρουθοκαμηλίζετε δεν σημαίνει ότι είναι και αληθινή και ότι εσείς είστε ευτυχείς είτε στη σχέση είτε στις συνεργασίες σας. Συγχωρήστε, ξεχάστε, αφήστε το παρελθόν και τις σχέσεις που δεν σας εκφράζουν εκεί που ανήκουν, πίσω σας, διότι το μέλλον θα είναι καλύτερο χωρίς βαριές αποσκευές.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος δίνει έμφαση στην οικογένεια και στο σπίτι σας και στα θέματα που αφορούν την καριέρα σας και σας προτρέπει να επαναφέρετε την ισορροπία σε αυτούς τους τομείς.  Βέβαια, θα πρέπει να αποφύγετε κουβέντες που μπορεί να θίξουν θέματα που είχαν προκύψει στο παρελθόν και σας είχαν πληγώσει. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση, ενώ άλλοι ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο χώρο εργασίας. Το φεγγάρι μπορεί να φέρει πίεση σε επαγγελματικό επίπεδο και ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια σας ή την αυτοπεποίθηση σας. Επίσης, ίσως σκέφτεστε συνεχώς τα παλιά, τα άτομα που σας πρόδωσαν, τα λάθη που κάνατε και σας στοίχησαν την εξέλιξη σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην αφήσετε την ανασφάλεια και τις αστοχίες του παρελθόντος να σας καταβάλουν. Αφήστε πίσω σας άτομα, καταστάσεις και συνήθειες που σας ταλαιπωρούν και κοιτάξτε μπροστά. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας.