ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δεν ζητάνε ΠΟΤΕ συγγνώμη

iStock

Alexa βάλε Sorry seems to be the hardest word από Elton John. Από τη μία, υπάρχουν οι άνθρωποι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραδεχτούν πως έκαναν λάθος και είναι μάλιστα πρόθυμοι να ζητήσουν συγγνώμη γι’ αυτό. Από την άλλη, υπάρχουν και όλοι οι υπόλοιποι. Ξέρεις σε ποιους αναφέρομαι: Σ’ εκείνους τους τύπους που όχι μόνο δεν θα παραδεχτούν την πιθανότητα να έχουν κάνει λάθος, αλλά ίσως επιχειρήσουν να σε βγάλουν και τρελή.

Και όπως συμβαίνει συχνά με διάφορα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, το ζώδιο του καθενός, μπορεί να είναι ένας καλός δείκτης για το κατά πόσο μια συγγνώμη έρχεται εύκολα, πιο δύσκολα ή απλά ποτέ. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια ζώδια δεν μαθαίνουν συνήθως ποτέ να ζητάνε συγγνώμη.

Παρθένος

Αν μιλάμε για ζώδια που δεν ζητούν ποτέ συγγνώμη, οι Παρθένοι έρχονται στην κορυφή της λίστας. Σε αυτούς τους τελειομανείς τύπους, σπάνια αρέσει ο τρόπος των άλλων. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν τους αρέσει οποιοσδήποτε άλλος τρόπος, πέραν του δικού τους. Και εφόσον κανείς δεν μπορεί να είναι καλύτερος από έναν Παρθένο, φυσικά δεν τα πάνε και πολύ καλά με την κριτική. Οι Παρθένοι περνούν μια αιωνιότητα προκειμένου να ολοκληρώσουν στην εντέλεια οτιδήποτε τους ανατίθεται. Επομένως οποιαδήποτε αποδοκιμασία είναι απαράδεκτη. Δεδομένου ότι έχουν απίστευτα υψηλά πρότυπα σε οποιοδήποτε πλαίσιο, δεν τους αρέσει να επικρίνονται από άτομα που δεν ανταποκρίνονται στα επίπεδα αριστείας τους.

Σκορπιός

Εάν πιάσεις ποτέ έναν Σκορπιό να ζητά συγγνώμη, σημείωσε την ημερομηνία και κατάγραψέ την με όποιο τρόπο μπορείς, γιατί είναι επίσης ένα από τα ζώδια που δεν ζητούν ποτέ συγγνώμη. Οτιδήποτε αμφισβητεί τη δύναμή τους, γίνεται αυτόματα απειλή για τους Σκορπιούς. Είναι άτομα με έντονη γνώμη και συχνά υπερ-ανεξάρτητα. Αρνούνται να τους επιβληθούν οι απόψεις των άλλων και δεν «χαρίζονται». Επιπλέον, είναι πολύ καλοί στο να χειραγωγούν τους γύρω τους, οπότε εύκολα από θύτες μπορούν να το παίξουν θύματα. Το να πεις σε έναν Σκορπιό ότι έκανε λάθος, είναι αδύνατο.

Λέων

Όταν μιλάμε για ζώδια που δεν ζητούν ποτέ συγγνώμη, πρέπει να συμπεριλάβουμε και το ζώδιο με το μεγαλύτερο υπερεγώ. Οι Λέοντες είναι γνωστοί για τον εγωιστικό χαρακτήρα τους και δεν εκτιμούν κανέναν που να αμφισβητεί το πόσο υπέροχοι είναι στα πάντα. Ακόμη και όταν κάνουν κάτι λάθος ή όταν αναγνωρίζουν ότι έκαναν κάτι λάθος, μπορεί να μην ζητήσουν ποτέ συγγνώμη. Ωστόσο, μπορείς να περιμένεις μια κίνηση καλής θέλησης εκ μέρους τους. Αλλά αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να ελπίζεις.

Υδροχόος

Αν και κανείς θα περίμενε κανείς από τους Υδροχόους να είναι ανοιχτοί στην κριτική, η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική. Είναι μάλλον σπάνιο να δεις αυτό το ζώδιο να ζητά συγγνώμη. Σπάνιο, αλλά όχι αδύνατο. Αντιδρούν διαφορετικά όταν τους λένε ότι κάνουν λάθος, σε αντίθεση με τον Λέοντα ή την Παρθένο. Ο Υδροχόος απλώς θα σε αγνοήσει. Πρέπει απλά να αναγκαστούν να δουν τη συνολική προοπτική των πραγμάτων, πριν μπορέσουν να καταλάβουν τα λάθη τους. Καλή τύχη!

Sorry, not sorry.