ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα βρουν τον έρωτα τον Δεκέμβριο

Unsplash

Καλό μήνα σε όλους! Μόλις ξεκίνησε (ανεπίσημα) ο χειμώνας και ετοιμάζεσαι ψυχολογικά για την περίοδο των γιορτών. Στόλισες το δέντρο σου, κατέβασες επιτέλους τα χειμωνιάτικα ρούχα και περιμένεις να δεις πώς θα εξελιχθεί για εσένα ο τελευταίος μήνας του 2019.

Η αστρολογική αλήθεια είναι ότι 4 ζώδια δεν έχουν να περιμένουν μόνο τα Χριστούγεννα. Κάποια θα τραγουδήσουν «καλωσόρισες έρωτα» και θα υποδεχθούν το 2020 με ένα ταίρι. Ή μία καψούρα. Θα δείξει. Σε κάθε περίπτωση, μάθε αν είσαι ένα από αυτά και ξεκίνησε το μήνα σου με αισιοδοξία.

Κριός

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, ξεκινά μία περίοδος, (που θα διαρκέσει περίπου μέχρι τα Χριστούγεννα) γεμάτη νέες εμπειρίες. Θα μαζέψεις γύρω σου ανθρώπους όπως το μέλι τις μύγες, αλλά μην το πάρεις πάνω σου. Με σεμνότητα και ταπεινοφροσύνη, θα βρεις αυτό που σου αξίζει. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με τον εαυτό σου, ώστε να καταλήξεις με αυτό που ψάχνεις σε μία σχέση. Είτε αυτή διαρκέσει λίγο, είτε φάμε κουφέτα.

Λέων

Ετοιμάσου για έναν μήνα αυθορμητισμού και ανεπανάληπτων στιγμών. Δεν είναι μόνο ότι θα ερωτευτείς. Είναι ότι θα αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τον έρωτα και θα δοκιμάσεις σχέσεις που δεν έχεις ξανακάνει. Αυτό όμως προυποθέτει το να ξέρεις τι σου γίνεται και να έχεις μία καλή επαφή με τον εαυτό σου. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να δεις τα πράγματα καθαρά και να κάνεις πιο ώριμες επιλογές.

Δίδυμοι

Η ζωή σου όλη ένα δίλημμα. Ερωτικά μιλώντας, ο Δεκέμβριος θα σου φέρει τις λύσεις. Θα λειτουργήσεις κυρίως με το ένστικτό σου και θα αποφύγεις διαμάχες και παιχνίδια δύναμης. Και πολύ σωστά θα πράξεις. Αν και το φλερτ είναι το μεσαίο σου όνομα, δε θα είναι τόσο εύκολο. Μέχρι το τέλος του μήνα όμως, θα έχεις ανακαλύψεις πολλά για τις επιθυμίες σου. Ακούω καμπάνες;

Τοξότης

Έχεις μία ρομαντική ενέργεια που είναι πολύ χαλαρή και σου βγαίνει φυσικά. Θα κάνεις αυθόρμητα ταξιδάκια και θα επιδοθείς σε ανελέητο φλερτ. Τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ. Δεν είναι ότι θα τους τραβάς όλους σαν μαγνήτης. Θα γοητεύσεις μόνο αυτούς που είναι ιδανικοί για εσένα. Βάλε λίγη περιπέτεια στα ραντεβού σου και σε βλέπω διπλή (με την καλή έννοια) στην αρχή του 2020.