ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο τυχερά ζώδια του φετινού καλοκαιριού

Pexels

Ξέρουμε ότι το καλοκαίρι έρχεται και αρχίζουμε να φανταζόμαστε τους εαυτούς μας στην παραλία να χαλαρώνουμε ή να κάνουμε καλοκαιρινές διακοπές με φίλους και οικογένεια.

Και μπορεί το καλοκαίρι συνήθως να μην σκεφτόμαστε την πνευματική μας ανάπτυξη ή τις προσωπικές μας μεταμορφώσεις, αλλά, αν ανήκεις σε ένα από τα πιο 4 τυχερά ζώδια του φετινού καλοκαιριού, τα αστέρια είναι με το μέρος σου. Οι πλανήτες είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν την περιπέτεια που λαχταράς, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, ακόμα κι αν δεν το γνωρίζεις ακόμα.

Τα 4 πιο τυχερά ζώδια του φετινού καλοκαιριού Pexels

Ταύρος

Η αφθονία του Δία στο ζώδιό σου, συνεχίζει να προσφέρει στον 1ο οίκο της ταυτότητάς σου. Αυτή η διέλευση σε γεμίζει με αισιοδοξία και ικανοποίηση, καθώς κοιτάς προς το μέλλον και αφήνεις πίσω σου το παρελθόν. Ο κόσμος εντυπωσιάζεται μαζί σου και, το πιο σημαντικό, εντυπωσιάζεις και εσύ τον εαυτό σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για ευκαιρίες και θυμήσου να αποφύγεις τις υπερβολές.

Αυτή είναι μια εξαιρετική διέλευση για ταξίδια, για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να διασκεδάσεις. Στις 6 Ιουνίου, ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου σου, η Αφροδίτη, μετακομίζει στον 4ο οίκο του σπιτιού. Όταν γίνει ανάδρομη στις 22 Ιουλίου, θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι τι πραγματικά σε κάνει να νιώθεις συναισθηματικά ασφάλεια. Καθώς αρχίζεις να απαντάς σε αυτήν την ερώτηση, θα νιώσεις πως ξέρεις να ζητάς και να παίρνεις αυτό που θέλεις στις προσωπικές σου σχέσεις και στο σπίτι.

Ο Άρης, θα βρίσκεται στον 5ο οίκο της απόλαυσης από τις 11 Ιουλίου, φωτίζοντας την επιθυμία σου να απολαύσεις όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Στις 31 Ιουλίου, σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Δία, ένα από τα μεγαλύτερα σήματα στην αστρολογία της καλής τύχης και της επιτυχίας. Η τύχη είναι στο πλευρό σου αυτό το καλοκαίρι, Ταύρε.

Λέων

Ο Δίας συνεχίζει να διασχίζει τον 10ο οίκο της καριέρας σου, στρέφοντας τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου, με τον καλύτερο τρόπο. Μιλάμε για πιθανή επαγγελματική ανέλιξη, επαγγελματικά ταξίδια, νέες ευκαιρίες εργασίας και γενική επαγγελματική επιτυχία. Στις 19 Ιουνίου, ο Δίας κάνει εξάγωνο τον Κρόνο και σου επιτρέπει να επιλέξεις τις σωστές ευκαιρίες και να απολαύσεις πραγματικά όλα τα επιτεύγματά σου.

Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον 1ο σου οίκο αυτό το καλοκαίρι, αναθεωρεί την προσωπική σου εικόνα. Το καλοκαίρι του 2023 μπορεί να σημαίνει απλώς μια νέα εμφάνιση. Απλώς βεβαιώσου, ότι δεν βιάζεσαι για κάτι που μπορεί να μετανιώσεις.

Η ανάγκη σου για ελευθερία είναι αδιαμφισβήτητη και το ενεργειακό σου επίπεδο είναι υψηλό, επομένως το φετινό καλοκαίρι, είναι η κατάλληλη ώρα για να αναλάβεις, ένα νέο project που μπορεί να σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και να λάμψει σαν τον ήλιο.

Τοξότης

Το καλοκαίρι του 2023 έρχεται για να αγκαλιάσεις την πραγματική σου αξία, καθώς ο Δίας, ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου σου, συνεχίζει να φέρνει την αισιοδοξία και την ανάπτυξή του στον 6ο οίκο της εργασίας και της υγείας. Η προσωπική βελτίωση θα σε ικανοποιήσει με έναν νέο και συναρπαστικό τρόπο. Θα είσαι υπερήφανη για την αξία που προσθέτεις στο χώρο εργασίας σου και θα νιώσεις τις ανταμοιβές, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον 9ο οίκου του ωροσκοπίου σου, αυτό το καλοκαίρι και πλέον γίνεται ξεκάθαρο, ότι τα πράγματα που σε ικανοποιούν αλλάζουν. Άφησε τις νέες σου προτιμήσεις να σε καθοδηγήσουν και συντονίσου με αυτό που πραγματικά λαχταράς.

Στις 31 Ιουλίου, ο  Άρης, από τον δέκατο οίκο της καριέρας, θα κάνει τρίγωνο με τον Δία στον 6ο οίκο της εργασίας σου. Με την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη, μπορείς να πάρεις δυναμικές αποφάσεις που επηρεάζουν θετικά τη φήμη σου. Η επιτυχία βρίσκεται μπροστά σου, φέτος το καλοκαίρι Τοξότη.

Σκορπιός

Με τον Δία στον 7ο οίκο των συνεργασιών και την Αφροδίτη να κάνει ανάδρομη πορεία στον 10ο οίκο της καριέρας, είναι η ώρα να αγκαλιάσεις τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, που πραγματικά λειτουργούν και να απελευθερωθείς από αυτές που σε κρατούν πίσω.

Ο Δίας, σου προσφέρει εξαιρετική τύχη σε επιχειρηματικές συνεργασίες και μπουστάρει και τα οικονομικά σου. Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη θα σε κάνει να ξεκαθαρίσεις τα πραγματικά σου «θέλω» και τις προσδοκίες που έχεις για τον εαυτό σου.

Όσον αφορά τα ερωτικά σου, είσαι έτοιμη για μια νέα σχέση, ειδικά για μία που σου δίνει την ευκαιρία να αναπτυχθείς και να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου. Εάν είσαι σε σχέση, μπορεί να προχωρήσεις τα πράγματα σε ένα επόμενο στάδιο. Από την άλλη, μπορεί να αποδεχτείς την αλήθεια για το πώς νιώθεις και με ωριμότητα να αποφασίσεις να βάλεις τέλος σε μια σχέση. 

Στις 23 Αυγούστου, οι δύο πλανητάρχες του ζωδίου σου, ο Άρης και ο Πλούτωνας, σχηματίζουν ένα τρίγωνο, χαρίζοντάς σου ένα κύμα φιλοδοξίας και αναδεικνύοντας τις ηγετικές σου ικανότητες. Τα εξωτερικά και εσωτερικά εμπόδια που ένιωθες ανυπέρβλητα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μικρά χτυπήματα στο δρόμο, καθώς το πάθος σου σε ενθαρρύνει και εντυπωσιάζει τους άλλους. Άκου τη διαίσθησή σου αυτό το καλοκαίρι, Σκορπιέ.