ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 πιο τυχερά ζώδια του Απριλίου

Unsplash

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που βάζουμε στην άκρη τα βαριά πουλόβερ, προετοιμαζόμαστε για τις πρώτες μας ανοιξιάτικες εκδρομές, ενώ φέτος είναι ο μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα ζήσουμε και το Πάσχα.

Αστρολογικά μιλώντας, ο Απρίλιος είναι ο μήνας του Κριού. Καθώς το αστρολογικό νέο έτος συνεχίζεται, αυτή η κοσμική εποχή σφύζει από νέες υποσχέσεις και κίνητρα, που σημαίνει ότι πιθανότατα έχεις να κάνεις πολλά σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, όμως δεν θα νιώσουν όλα τα ζώδια σαν να τρέχουν 100άρι καθημερινά. Μερικά εκλεκτά, θα είναι τα πιο τυχερά ζώδια του Απριλίου και σίγουρα δεν θα σπαταλήσουν την καλή τους τύχη.

Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις αν είσαι ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του Απριλίου:

Αυτά είναι τα 4 πιο τυχερά ζώδια του Απριλίου Pexels

Κριός

Λάμπεις πιο πολύ από ποτέ αυτόν τον μήνα, Κριέ, καθώς ο Ήλιος συνεχίζει να βρίσκεται στο πρώτο οίκο του ζωδίου σου, που για σένα αντιπροσωπεύει την ταυτότητα και την  αυτοέκφραση σου. Έχεις συνηθίσει να έχεις το προβάδισμα σε όλους του τομείς της ζωής σου, αλλά ειδικά αυτόν τον μήνα, θα κερδίσεις και την αναγνώριση.

Τώρα είναι η ώρα να διεκδικήσεις, να αναλάβεις δράση και να βάλεις τον εαυτό σου εκεί έξω. Κάτι το οποίο μάλλον ήδη κάνεις. Επιτέλους όμως ξεκινάει μια εποχή που θα ανταμείψει τους κόπους και τις προσπάθειές σου. Οπότε μη φοβηθείς να κάνεις ό,τι μπορείς για εσένα και τις φιλοδοξίες σου.

Καρκίνος

Καθώς ο Απρίλιος ξετυλίγεται, ο Ήλιος θα συνεχίσει στον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου, φέρνοντας στο επίκεντρο επιτυχίες και διακρίσεις. Μην εκπλαγείς αν κερδίσεις περισσότερη αναγνώριση αυτόν τον μήνα, Καρκίνε. Η ατρόμητη ικανότητά σου να αναλαμβάνεις δράση στο επάγγελμά σου, είναι κάτι που αξίζει να γιορτάσεις.

Αν και αυτή η ενέργεια μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τη ντροπαλή φύση σου, είναι σημαντικό να επιτρέψεις στον εαυτό σου να βγει στη σέντρα αυτόν τον μήνα. Απλώς να έχεις κατά νου ότι με περισσότερη φήμη έρχεται και μεγαλύτερη πίεση.

Ζυγός

Αυτός ο μήνας αυξάνει την επιθυμία σου για συντροφικότητα και ρομαντική διάθεση, Ζυγέ (ναι, ακόμη περισσότερο από το συνηθισμένο). Καθώς ο ήλιος συνεχίζει να διασχίζει τον έβδομο οίκο του ζωδίου σου, η προσοχή σου στρέφεται στο δέσιμο και τη σύνδεση με τους ανθρώπους γύρω σου με έναν άμεσο, ατρόμητο τρόπο.

Η συντροφικότητα είναι μεγαλύτερη προτεραιότητα για σένα τώρα και γι΄αυτό στρέφεσαι σε άτομα που είναι άμεσα, διεκδικητικά και ανεξάρτητα. Ως αδερφή ψυχή του Κριού, μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου αυτό το μήνα, μέσω άλλων ανθρώπων. Οπότε φρόντισε να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτό που έχουν να σου προσφέρουν.

Τα πιο τυχερά ζώδια του Απριλίου: Αιγόκερως

Αν και συνήθως παίρνεις πρωτοβουλίες στην καθημερινότητά σου, ο Απρίλιος είναι ο μήνας για να φροντίσεις τις ρίζες σου, ιδιαίτερα αυτές στο σπίτι. Είσαι πρωτοπόρος σε πολλούς τομείς της ζωής σου, αλλά ειδικά αυτός ο μήνας θα μπορούσε να γίνει η κατάλληλη στιγμή, για να «ανέβεις επίπεδο» με κάποιο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια του Απριλίου, η προσοχή σου στρέφεται στην έναρξη νέων προσπαθειών και επιδιώξεων πίσω από κλειστές πόρτες. Εάν πρέπει να κάνεις αλλαγές στο περιβάλλον σου, θα έχεις αρκετή ενέργεια για αυτές. Απλώς φρόντισε λίγο την υγεία σου, γιατί δεν έχεις συνηθίσει σε τόσο γρήγορες αλλαγές.