ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο εκδικητικά ζώδια: Παίρνουν πάντα το αίμα τους πίσω

Pexels

Είχες έναν σύντροφο για τον οποίο στην πορεία κάπως μετάνιωσες, ή πολύ απλά δε σας βγήκε. Αποσύρθηκες φιλήσυχα, έδωσες τόπο στην οργή και προχώρησες με τη ζωή σου. Ή είχες ένα συνάδελφο, με τον οποίο υπήρξε μία μικρή «μανούρα» αλλά εσύ το ξέχασες την ίδια κιόλας μέρα;

Μέχρι που είδες ότι η άλλη πλευρά δεν το ξέχασε ποτέ, και σε περίμενε στη γωνία για να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα και να σε κάνει να καταλάβεις ακριβώς το κακό που προκάλεσες. Ποια είναι λοιπόν τα πιο εκδικητικά ζώδια του αστρολογικού κύκλου, που η εκδίκηση κυλάει στο αίμα τους;

Ταύρος

«Ταύρος εν υαλοπωλείο» και δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο. Αν του προκαλέσεις νεύρα οποιασδήποτε φύσεως, έχεις ενεργοποιήσει ένα ηφαίστειο που περιμένει να ξεχυθεί και να σου προκαλέσει τεράστιο κακό μέχρι να θεωρήσει (από μόνος του) ότι είστε πάτσι. Το χειρότερο είναι ότι είναι τόσο πεισματάρης που μπορεί να μη σε συγχωρήσει ποτέ διότι το βλέπει σαν προδοσία απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό.

Παρθένος

Mπορεί να μην περίμενες να δεις αυτό ζώδιο σε αυτή τη λίστα. Ο Παρθένος όμως μπορεί να γίνει εφιάλτης, εφόσον ίσως να μην αντιληφθείς καν ότι του έχεις κάνει κακό. Συνήθως χρησιμοποιεί την τακτική της παθητικοεπιθετικότητας για να σε μπερδέψει τόσο, που θα προβληματιστείς για μέρες. Μέχρι που θα κάνει το «μπαμ» και δε θα ξέρεις πού να κρυφτείς.

Σκορπιός

Εντάξει, δεν είναι και μεγάλη έκπληξη που ο Σκορπιός κερδίζει μια θέση στη λίστα με τα πιο εκδικητικά ζώδια. Αν περιμένεις να δεις ένα ζώδιο σε αυτήν τη λίστα, αυτό είναι ο Σκορπιός. Αν του έκανες κάτι, σβήσε όλα τα social media που έχεις, άλλαξε διαβατήριο και μπες στο πρώτο αεροπλάνο που θα βρεις. Αν δε σε γδάρει με τη μία, θα το κάνει σε πολλές μικρές επαναλήψεις ώστε να το απολαύσει και ο ίδιο ακόμα περισσότερο.

Τα πιο εκδικητικά ζώδια: Ιχθύες

Σου φαίνεται αθώος και υπερβολικά ευαίσθητος, αλλά αυτή ακριβώς είναι η πηγή του κακού, που χαρίζει στους Ιχθύες, μια θέση ανάμεσα στα πιο εκδικητικά ζώδια. Αν τον πληγώσεις, πράγμα όχι ιδιαίτερα δύσκολο, «την πάτησες». Σε αντίθεση με το Σκορπιό, δε θα σε καταστρέψει άμεσα και με προφανή τρόπο. Θα δημιουργήσει μία ίντριγκα σε βάθος χρόνου και θα σε καταστρέψει τη στιγμή που νομίζεις ότι έχεις γλιτώσει από την εκδικητική του μανία. Αν ξυπνήσεις μία μέρα χωρίς σπίτι, λεφτά, φίλους και ρούχα, κάτσε και θυμήσου τι έκανες σε έναν Ιχθύ, ίσως και πριν από 14 χρόνια.