ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια: Αναιρούν κάθε κανόνα λογικό

Pexels

Είναι φυσικό να αισθάνεσαι αμυντικά όταν αντιμετωπίζεις μια ριζοσπαστική, νέα ιδέα, ειδικά αν έχεις συνηθίσει να κάνεις τα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Αλλά μερικοί άνθρωποι φαίνεται να μπορούν να αγκαλιάσουν την αλλαγή και να αμφισβητήσουν τις ζώνες άνεσής τους.

Αν και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάτι τέτοιο μπορεί να συμβαίνει, το αστρολογικό προφίλ, μπορεί να δίνει μια καλή εξήγηση επί του θέματος. Εάν είσαι ένα από τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια, τότε το να ακούς νέες απόψεις, είναι πιθανώς περισσότερο συναρπαστικό, παρά απειλητικό.

Τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια, είναι αντικειμενικοί στοχαστές που προσεγγίζουν τη ζωή χρησιμοποιώντας τη λογική, κάτι που τα κάνει ιδιαίτερα ανοιχτά σε νέες πληροφορίες. Η επικοινωνία σημαίνει πολλά γι’ αυτά τα ζώδια, επομένως το να ακούνε και να επεξεργάζονται νέες απόψεις, είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό για αυτά. Προφανώς χρειάζεται κάτι περισσότερο από το να γεννηθείς μια συγκεκριμένη μέρα για να ανοίξεις το μυαλό και την καρδιά σου σε νέες ιδέες, αλλά αν έχεις πολλές θέσεις ή μεταβλητά σημάδια στον γενέθλιο χάρτη σου, μπορεί να είσαι λιγότερο επιρρεπής στο να είσαι δογματική ή πεισματάρα.

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις αν είσαι ένα από τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια της αστρολογικής παρέας.

Τα 4 πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια Pexels

Τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ζώδια του αέρα που κυβερνώνται από τον διανοητικό πλανήτη Ερμή, επομένως έχουν στο DNA τους την επικοινωνία. Ευδοκιμούν όταν μαθαίνουν νέα πράγματα και συζητούν τις ιδέες τους με τους ανθρώπους. Το πολύπλευρο μυαλό τους, μπορεί να αντιληφθεί καταστάσεις από όλες τις διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αγαπούν να μιλούν, όσο τους αρέσει να μαθαίνουν. Επομένως η προστασία της ελευθερίας του λόγου είναι σημαντική για αυτούς, ακόμα κι αν δεν συμφωνούν με κάποιον. Ως ευμετάβλητα ζώδια, οι Δίδυμοι είναι επίσης ευέλικτοι και δεν φοβούνται να αλλάξουν γνώμη. Θα αλλάξουν ευχαρίστως τις προσωπικές τους πεποιθήσεις, εάν τους παρουσιαστεί ένα πειστικό σύνολο γεγονότων.

Τοξότης

Δεν υπάρχει κανένα άλλο ζώδιο που αγαπά να βιώνει νέα πράγματα και να διευρύνει τους ορίζοντές του, τόσο πολύ όσο ο Τοξότης. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον φιλοσοφικό πλανήτη Δία, ο Τοξότης, έχει μια αδηφάγο όρεξη για οτιδήποτε τους προσφέρει την ευκαιρία να διευρύνουν το μυαλό του, να εξελιχθεί πνευματικά ή να αμφισβητήσει τις προσωπικές του πεποιθήσεις. Οι Τοξότες, είναι πάντα ανοιχτοί στο να ακούσουν απόψεις που διαφέρουν από τις δικές τους και εκτιμούν κάθε ευκαιρία να δουν τη ζωή από τη σκοπιά κάποιου άλλου. Για αυτό το ελεύθερο πνεύμα, η ζωή είναι μια περιπέτεια. Και οι πολλές διαφορετικές νοοτροπίες που συναντούν στην πορεία, κάνουν την περιπέτεια αυτή μόνο πιο συναρπαστική.

 

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι οι πνευματικοί ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου και η ικανότητά τους να παραμένουν ανοιχτόμυαλοι και να ακολουθούν τη ροή των πραγμάτων, είναι ουσιαστικά απαράμιλλη. Τα ψάρια του ζωδιακού κύκλου, μπορούν να κολυμπήσουν μέσα από κάθε είδους μοναδικές σχολές σκέψης, χωρίς προκαταλήψεις, καθώς η μυστικιστική τους οπτική συχνά υπερβαίνει την ανάγκη να επισημάνουν γεγονότα και αλήθειες. Ο ρευστός και δημιουργικός τρόπος σκέψης τους, επιτρέπει επίσης να ακούσουν νέες ιδέες χωρίς να προσπαθήσουν αμέσως να τις βάλουν σε «κουτάκια». Η ενσυναίσθησή τους είναι υψηλή, οπότε θα ακούσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα των γύρω τους, ακόμα κι αν αυτά διαφέρουν από τη δική τους οπτική. Οι Ιχθύες δεν φοβούνται να δοκιμάσουν νέα πράγματα ή να βυθιστούν σε νέες εμπειρίες, γι’ αυτό και συχνά περιβάλλουν τους εαυτούς τους με εξίσου εκλεκτικούς και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους.