ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που λατρεύουν να χουχουλιάζουν με το ταίρι τους

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπούν το χουχούλιασμα, άπαξ και πιάσουν τα πρώτα κρύα; Υπάρχουν άνθρωποι που δε θέλουν να βλέπουν σειρές στο Netflix ξάπλα στον καναπέ αγκαλιά με τον σύντροφό τους; Φυσικά και υπάρχουν. Αν ας πούμε είσαι Υδροχόος, θεωρείς ότι το cuddling είναι χάσιμο χρόνου και προτιμάς να σηκωθείς, να ντυθείς και να βγεις για τεκίλες. Αν όμως ανήκεις σε κάποιο από τα 3 παρακάτω ζώδια, αυτό σημαίνει ότι ψοφάς για μία ζεστή αγκαλιά, ειδικά όταν στο σπίτι δεν υπάρχει κεντρική θέρμανση.

 

Ταύρος

Τι κι αν είναι ξεροκέφαλος; Για τον Ταύρο δεν υπάρχει μεγαλύτερη έκφραση της αγάπης από τη σωματική τρυφερότητα. Με την Αφροδίτη για κυβερνήτη, ο Ταύρος είναι τρομερά αγαπησιάρης και ζεστός, ειδικά όταν είναι ερωτευμένος. Τρία πράγματα δώσ’του και πάρ’του την ψυχή. Χαβιάρι, παλαιό καλό κρασί και σωματική ηδονή. Δε σημαίνει ότι στόχος του είναι να κάνει σεξ. Του αρκεί να καθίσετε ξαπλωμένοι αγκαλιά και να πάρει λίγη ενέργεια από την αγάπη σας.

Διάβασε κι αυτό: Τα 3 ζώδια που δεν τα πάνε καλά με τις παραδοσιακές σχέσεις

Λέων

Ο καημένος Λέων είναι ένα παρεξηγημένο ζώδιο που θεωρείται τρομερά εγωιστικό αλλά όταν αγαπά, ανταποδίδει. Μπορεί να θέλει να ασχολείσαι πολύ μαζί του αλλά δεν είναι κανένας αχάριστος. Αν του δώσεις αυτό που θέλει, γίνεται τρομερά γενναιόδωρος, πιστός και αγαπά με όλους τους τρόπους. Επίσης, είναι από αυτούς τους ανθρώπους που δε νιώθουν καθόλου άβολα με τις διαχυτικότητες σε δημόσια θέα. Αγαπάμε κυρία μου. Ενοχλούμε;

Ζυγός

Ο γνωστός και ως «κοινωνική πεταλούδα» του ζωδιακού έχει άλλη τόση ενέργεια για τις προσωπικές του στιγμές. Είναι τόσο ρομαντικός που δεν έχει καλύτερο από το να περνά την Κυριακή του ξαπλωμένος με το ταίρι του, να βλέπουν ταινίες και να τρώνε μέχρι σκασμού. Βλέπουν το χουχούλιασμα ως απαραίτητο στοιχείο της σχέσης τους και περιμένουν την ίδια αντιμετώπιση από το έτερόν τους ήμισυ.