ΧΩΡΙΣΜΟΣ

Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν αμέσως έναν χωρισμό και πάνε παρακάτω

Είναι οι άνθρωποι που θα δώσουν τέλος στη σχέση τους και αμέσως μετά θα πάρουν τον επόμενο στη λίστα. Είναι εκείνοι που θεωρούν χάσιμο χρόνου το να κλάψεις, να πιεις και να ακούσεις τα λεγόμενα και καψουροτράγουδα επειδή θρηνείς. Κι ενώ εσύ θα περνάς τις επόμενες μέρες διερωτώμενη τι πήγε λάθος και τι θα μπορούσες να έχεις κάνει διαφορετικά, τα παρακάτω 3 ζώδια θα είναι κάπου σε ένα μπαρ και θα φλερτάρουν.

 

Κριός

Η έννοια του χρόνου είναι εντελώς διαφορετική στο μυαλό ενός Κριού. Για να καταλάβεις, μία ώρα ισούται με 3 μέρες. Αν κάτσει λοιπόν και θρηνήσει μία εβδομάδα για το χωρισμό του, είναι σαν να χάνει 2 χρόνια. Εντάξει, κάνε μόνη σου τον πολλαπλασιασμό. Δεν είναι ότι δε σε αγάπησε. Είναι ότι «η ζωή είναι πολύ μικρή» και «μόνο μια φορά ζούμε» και «άντε καρδιά μου κι άσπρο πάτο καιρός να πάμε παρακάτω».

Διάβασε κι αυτό: Τα 4 βήματα που σε ηρεμούν πριν τσακωθείς με το σύντροφό σου (και το μετανιώσεις)

Αιγόκερως

Μπορεί να είναι η επιτομή της σταθερότητας και της αφοσίωσης σε μία σχέση, αλλά άπαξ και πάρει την απόφαση να σε χωρίσει, είναι οριστικό και αμετάκλητο. Μπορεί να είχε πιστέψει σε εσένα, αλλά είναι και πολύ λογικός για να μην επενδύσει στο επόμενο πρόσωπο που θα γνωρίσει και θα εμπιστευτεί. Άσε που έχει πέσει και πολλή δουλειά στο γραφείο και πού χρόνος για κλάψες;

Υδροχόος

Η «πεταλουδίτσα» του ζωδιακού είναι τόσο κοινωνικό και πολυάσχολο ον που θα βρει τρόπους να γεμίσει το χρόνο (και το μυαλό του), μία ώρα αφότου χωρίσετε. Μέσα του μπορεί να πικραίνεται και να υποφέρει, αλλά δε θα επιτρέψει στο fabulous εαυτό του να μείνει μόνος του για πολύ καιρό. Αλλά ακόμα και αν μείνει, το σπίτι του θα είναι πάντα τίγκα στον κόσμο, τα πάρτι και τα γλέντια. Αλίμονο σε σένα.