ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι εντελώς drama queens στη σχέση τους

Ποια ζευγάρια έμειναν στην ιστορία; Αυτά που έζησαν ένα μεγάλο πάθος και δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν για μία ημέρα να τα πουν σαν φυσιολογικοί άνθρωποι. Antonio Banderas και Melanie Griffith, Johnny Depp και Winona Ryder. Ναι, ήταν σκέτη καταστροφή και μπορεί να μην είχαν αίσιο τέλος αυτές οι σχέσεις, αλλά ήταν γεμάτες πάθος και ισορροπούσαν μεταξύ αγάπης και μίσους. Τα ζώδια που είναι περισσότερο επιρρεπή στο δράμα είναι και αυτά που θα βρουν αφορμή για να συρθούν στα πατώματα και να κλάψουν μέχρι τελικής πτώσεως για το ταίρι τους. Ας πούμε ότι είναι αυτοί οι άνθρωποι που δεν εγκαταλείπουν εύκολα μία κακή σχέση, όχι επειδή τη θέλουν πραγματικά, αλλά επειδή δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς δράμα.

 

Δίδυμοι

Θα αναρωτιέσαι πώς κατάφεραν οι Δίδυμοι να μπουν σε αυτήν τη λίστα, καθώς προτιμούν τα ανάλαφρα και δροσερά πράγματα στη ζωή τους. Σε κοινωνικό επίπεδο, μπορεί. Αλλά ακριβώς επειδή είναι αναποφάσιστοι και βαριούνται πολύ εύκολα, μπορεί να νιώσουν ότι βαλτώνουν σε μία σχέση, ακόμα και αν έχει περάσει μόνο ένας μήνας από το ξεκίνημά της. Και πώς θα την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα; Θα βρουν προβλήματα από το πουθενά και θα στήσουν καυγάδες για να ανάψουν τα αίματα και για να μην τους πάρει ο ύπνος.

Δες κι αυτό: Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε με ποιον δε θα καταλήξεις

Καρκίνος

Αυτό όμως το περίμενες. Είναι η drama queen με τη βούλα. Το ζώδιο που είναι ικανό να νιώσει όλες τις αποχρώσεις των συναισθημάτων μέσα σε ένα λεπτό και να δημιουργήσει ατελείωτα σενάρια στο μυαλό του, που συνήθως είναι εντελώς αβάσιμα. Κλαίει με το παραμικρό και νιώθει ότι είναι ένας ευάλωτος άνθρωπος που όλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν. Για να επιβεβαιώσει αυτόν του το φόβο, επιλέγει συντρόφους που του προκαλούν ανασφάλεια και πόνο. Και αποφασίζει να απομακρυνθεί όταν έχει χάσει δέκα χρόνια από τη ζωή του.

Σκορπιός

Το μυστηριώδες ζώδιο που αναζητά να βρει κάποιο νόημα πίσω από κάθε επιλογή του. Αντιμετωπίζει τη δέσμευση με τρομερή σοβαρότητα και υπευθυνότητα και νιώθει πολύ μεγάλη προδοσία αν το ταίρι του δε φερθεί με τον ίδιο τρόπο. Αντί να χωρίσει, βρίσκει τρόπους να εκλογικεύσει μία δυσλειτουργική σχέση και παραμένει σε αυτήν μέχρι να στραγγίξουν και τα τελευταία αποθέματα υπομονής. Αλλά αφού είναι τραβάτε με κι ας κλαίω.