ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν κάνουν online φλερτ

Στην εποχή του Tinder, του Grindr και γενικότερα των social media, υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι που αντιστέκονται σθεναρά και είναι old school. Θέλουν να γνωρίσουν κάποιον δια ζώσης και να κάνουν παραδοσιακό φλερτ με πονηρά βλέμματα και τυχαία αγγίγματα. Είναι τα ζώδια που αρνούνται να βάλουν αυτές τις εφαρμογές στο κινητό τους και σε κοιτάζουν πλαγίως αν τους πεις ότι γνώρισες κάποιον μέσω του OkCupid. Δεν το κάνουν από κακία. Πιστεύουν απλώς ότι ο έρωτας είναι κάτι που θέλει χρόνο και δε γίνεται έτσι στο μπαμ πίσω από μία οθόνη. Αυτή τη φορά δε θα εκπλαγείς. Είναι τα ζώδια από τα οποία το περιμένεις.

 

Καρκίνος

Γιατί βιάζεστε ρε παιδιά; Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι, θα σου πει ένας κλασικός Καρκίνος που ζει για να ερωτεύεται βαθιά. Θέλει αρκετό χρόνο μέχρι να σιγουρευτεί ότι κάποιος είναι το σωστό ταίρι για εκείνος αλλά και να σιγουρευτεί, απολαμβάνει τόσο πολύ τη διαδικασία του φλερτ που δε θα την άλλαζε με μερικούς ρηχούς online διαλόγους. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι ένας Καρκίνος θα κάνει δύσκολα περιστασιακό σεξ. Αναζητά τον απόλυτο έρωτα, έστω κι αν διαρκέσει για λίγους μήνες.

Δες κι αυτό: Τα 3 ζώδια που λατρεύουν τα πολυτελή εσώρουχα

Παρθένος

Άλλο ένα σταθερό ζώδιο που αγαπά την ασφάλεια και τη μονιμότητα. Μπορεί να δυσκολεύεται πολύ να μπει σε μία σχέση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι του αρέσουν τα ευκαιριακά φλερτ. Ας πούμε ότι μπορεί να φτιάξει Tinder για να μελετήσει εξονυχιστικά τα προφίλ των ανθρώπων, αλλά περισσότερο από ανθρωπολογικό ενδιαφέρον και λιγότερο επειδή ψάχνεται με αυτόν τον τρόπο. Θέλει κι αυτός τον χρόνο του και μελετά σε βάθος έναν άνθρωπο πριν του δοθεί.

Αιγόκερως

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που είναι άκρως παραδοσιακό και θεωρεί ότι οι εφαρμογές γνωριμιών ή το φλερτ μέσω των social media είναι διαβολικά πράγματα, αυτό είναι ο Αιγόκερως. Έχει μεγαλώσει με αρχές και αξίες και δεν είναι δυνατόν να πέσει στην ανάγκη του Tinder. Δυσκολεύεται που δυσκολεύεται να αποκαλύψει το συναισθηματικό του κόσμο, ακόμα και αν μπει στη διαδικασία online γνωριμίας, θα μοιάζει περισσότερο με συνέντευξη για δουλειά και λιγότερο με ερωτική προσέγγιση.