ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα σε προδώσουν πιο εύκολα. Το φιλί του Ιούδα

iStock

Κάθε ζώδιο έχει μια καλή και μια κακή φήμη. Έτσι, όταν σκέφτεσαι ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να σε προδώσουν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις ήδη τουλάχιστον ένα ή δύο ζώδια στο μυαλό σου.

Ενώ όλοι μας είμαστε ικανοί για προδοσία, υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο ορισμένα ζώδια είναι πιο πιθανό να το κάνουν σε σχέση με άλλα. Η προσωπικότητα και η συμπεριφορά κάθε ζωδίου διαμορφώνεται από τον κυρίαρχο πλανήτη, το στοιχείο και τον τρόπο λειτουργίας του. Το πόσο ώριμοι είστε, το πόσο κοινωνικοί είστε και αν είστε επικριτικοί ή όχι, είναι μερικά χαρακτηριστικά που καθορίζονται από αυτές τις παραμέτρους. Κάθε ζώδιο έχει αρνητικά χαρακτηριστικά και κανένα ζώδιο δεν είναι συνολικά καλό ή κακό. Η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τους ανθρώπους γύρω σου και όχι για να σου πει με ποιους πρέπει να έχεις σχέση και με ποιους όχι. Απλώς μπορεί να θέλεις να είσαι πιο προσεκτική ως προς το ποιον εμπιστεύεσαι. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να μάθεις ποια είναι τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανό να σε προδώσουν.

Τα 3 ζώδια που μπορεί να σε προδώσουν πιο εύκολα Pexels

Τα ζώδια που μπορεί να σε προδώσουν

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός τείνει να έχει μια στάση πρωταγωνιστή. Είναι πολύ φιλόδοξος, ανταγωνιστικός και προσπαθεί πάντα να είναι νούμερο ένα. Εξαιτίας αυτού, τα Κριάρια μπορεί να προδώσουν γρήγορα αν αισθάνονται ότι απειλούνται από την κυριαρχία κάποιου. Ο Κριός κερδίζει μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που μπορεί να σε προδώσουν πιο εύκολα, καθώς κυβερνάται από τον Άρη, τον θεό του πολέμου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές μπορεί να ξεκινήσει προβλήματα μόνο και μόνο για τη χαρά του πράγματος. Ένας Κριός μπορεί να βρεθεί σε θέση μάχη για ευχαρίστηση. Εάν είσαι στο πλευρό ενός Κριού μπορεί να είναι πολύ πιστός, αλλά αν αισθανθεί ότι απειλείται, ίσως χρειαστεί να προσέχεις για αιφνιδιαστικές αντιδράσεις και επιθέσεις.

Δίδυμοι

Εάν γνωρίζεις λίγα πράγματα για την αστρολογία, μάλλον δεν εκπλήσσεσαι ιδιαίτερα, που συναντάς τον Δίδυμο σε αυτή τη λίστα. Τα φλύαρα δίδυμα του ζωδιακού κύκλου κυβερνώνται από τον Ερμή και είναι από ζώδια που λατρεύουν τα δράματα. Οι Δίδυμοι είναι πολύ προσαρμοστικοί τύποι και έχουν την ικανότητα να μιλάνε με οποιονδήποτε, μια δεξιότητα που σίγουρα αξιοποιούν. Να είσαι προσεκτική αν θέλεις να αποκαλύψεις τα μυστικά σου σε έναν Δίδυμο, γιατί τείνει να είναι φλύαρος και του αρέσει να κουτσομπολεύει. Θα είναι καλός μπροστά σου, αλλά δεν το έχει σε τίποτα να σε κουτσομπολέψει παντού. Οι Δίδυμοι είναι επίσης γνωστοί ως ένα από τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να απατήσουν, οπότε η προδοσία είναι κάπως στη φύση τους.

Σκορπιός

Από όλα τα ζώδια αυτής της λίστας, ο Σκορπιός είναι η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση (και σίγουρα η πιο τρομακτική). Η προδοσία τους μπορεί να χτυπήσει» πολύ πιο σκληρά από αυτή ενός Κριού ή ενός Διδύμου. Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον θεό του κάτω κόσμου, ο οποίος θα σε «ρουφήξει» και δεν θα σε αφήσει ποτέ να φύγεις. Αν αναστατώσεις έναν Σκορπιό, τότε μπορεί να χρειαστεί να προσέξεις διπλά. Ωστόσο, οι Σκορπιοί δεν θα επιτεθούν απαραίτητα, εκτός και αν τους προκαλέσεις. Έτσι, όταν μιλάμε για προδοσία, υπάρχει πάντα ένας λόγος και πάντα εκδικείται το άτομο που τον αδίκησε ή τον πλήγωσε.