ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη εβδομάδα: Φόβοι και συναισθήματα στο προσκήνιο

Pexels

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με τη ρομαντική Αφροδίτη να ενώνει τις δυνάμεις της με τον στωικό Κρόνο, ο οποίος μπορεί να αλλάξει τη θερμοκρασία από «καυτή» σε «κρύα».

Τα 3 ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη εβδομάδα: Φόβοι και συναισθήματα στο προσκήνιο

Τα 3 ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη εβδομάδα Pexels

Αν και μπορεί να αισθάνεσαι ότι η σπίθα χάνεται, η όψη αυτή χαρίζει επίσης μια νηφάλια άποψη για τις σχέσεις σου και σε ενθαρρύνει να ενισχύσεις την αίσθηση της ακεραιότητάς σου. Εάν είσαι ένα από τα 3 ζώδια που θα δυσκολευτούν περισσότερο αυτή την εβδομάδα, θυμήσου: Η μόνη επικύρωση στην οποία μπορείς πάντα να βασιστείς, είναι αυτή που δίνεις στον εαυτό σου.

Καθώς μια νέα σελήνη στον Κριό ξημερώνει στον ουρανό την 1η Απριλίου, έρχεται μια νέα κατεύθυνση στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα. Ωστόσο, φόβοι που έρχονται στο προσκήνιο, μπορεί να εμποδίσουν την απογείωση τους. Από την άλλη, αυτοί οι φόβοι δείχνουν επίσης τη ρίζα του προβλήματος, ενθαρρύνοντας τα παρακάτω ζώδια να τους θεραπεύσουν οριστικά. Παρά το πώς μπορεί να φαίνεται, όλοι έχουν τους προσωπικούς τους δαίμονες.

Καθώς ο Ερμής – πλανήτης της επικοινωνίας – ενώνει τις δυνάμεις του με τον Χείρωνα στις 2 Απριλίου, δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον για να επικοινωνήσουν  τα πιο ευάλωτα συναισθήματά τους, με κάποιον που εμπιστεύονται. Να εξερευνήσουν τις βαθύτερες συνέπειες των συναισθημάτων τους:

Τα 3 ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη εβδομάδα  

Ταύρος: Μπορεί να νιώσεις το βάρος του κόσμου στους ώμους σου

Μπορεί να νιώθεις μεγάλη πίεση αυτή την εβδομάδα, ειδικά στην καριέρα σου. Καθώς η Αφροδίτη – ο κυβερνήτης πλανήτης σου – ενώνει τις δυνάμεις της με τον σκληρό Κρόνο, μπορεί να αισθάνεσαι ότι οι κόποι σου δεν εκτιμώνται, όσο θα έπρεπε. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή δεν βλέπεις άμεσα αποτελέσματα δεν σημαίνει ότι η δουλειά σου δεν έχει νόημα. Οι όποιες αμφιβολίες μπορεί να έχεις τώρα, δεν είναι κακές. Στην πραγματικότητα, όταν συνεχίζεις να πιέζεις προς τα εμπρός, ανεξάρτητα από την αντίσταση, τα επιτεύγματά σου σύντομα θα γίνουν θρυλικά.

Ζυγός: Μπορεί να νιώθετε ότι κάτι έχασε τη «σπίθα» του

Αυτή την εβδομάδα, οι Ζυγοί μπορεί να αισθάνονται τους δημιουργικούς τους χυμούς να στερεύουν. Μπορεί ακόμη και να νιώθουν ότι η ερωτική τους ζωή έχει χάσει την ρομαντική έκρηξη που πάντα λαχταρούν. Σε τελική ανάλυση, η Αφροδίτη – ο κυβερνήτης πλανήτης τους – θα ενώσει τις δυνάμεις της, με τον σοβαρό Κρόνο αυτή την εβδομάδα. Κάτι που θα μπορούσε να τους κάνει να νιώθουν αποσυνδεδεμένοι με τον ανάλαφρο εαυτό τους. Ευτυχώς, δεν υπάρχει τίποτα κακό σε όλο αυτό. Αν και τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο παθιασμένα όσο θα προτιμούσαν, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι επιθυμητοί. Πρέπει απλά να δώσουν προσοχή σε απλές χειρονομίες αγάπης, που αποδεικνύουν πόσο τους εκτιμούν.

Τα 3 ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη εβδομάδα –  Υδροχόος: Θα έχεις επικριτική διάθεση, οπότε μην είσαι πολύ σκληρή με τον εαυτό σου

Αν παλεύεις να αγαπήσεις τον εαυτό σου αυτή τη στιγμή, δεν είναι περίεργο. Η Αφροδίτη κινείται μέσω του Υδροχόου και αυτή την εβδομάδα, ενώνει τις δυνάμεις της με τον υπερβολικά επικριτικό Κρόνο. Το πιθανότερο είναι ότι οι πτυχές της προσωπικότητάς σου που θεωρείς προβληματικές, να ξεχωρίζουν περισσότερο. Να είσαι βέβαιη ότι είσαι ο χειρότερος επικριτής του εαυτού σου, επειδή τα πρότυπα στα οποία μπορεί να μην ανταποκρίνεσαι, είναι μια άδικη αξιολόγηση του ταξιδιού σου. Έχεις κάνει τόση πρόοδο, γι’ αυτό εκτίμησε το πόσο μακριά έχεις καταφέρει να φτάσεις.