ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Οκτώβριο: Υπομονή και κουράγιο

Pexels

Είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς έναν δύσκολο μήνα, ή μάλλον έναν μήνα που φτιάχνεται εξ ολοκλήρου από κακές εμπειρίες. Οπότε ας σκεφτούμε πως ο Οκτώβριος θα φέρει κάποιες κακές εμπειρίες σε ορισμένους. Δεν μιλάμε για έναν γενικά δύσκολο μήνα, αλλά σίγουρα ορισμένα ζώδια θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μερικά απαιτητικά – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- εμπόδια.

Ενώ ο ανάδρομος Ερμής μετά από καιρό, ξαναγυρνά στην ορθή πορεία του, στις 2 Οκτωβρίου, διευκολύνοντας επικοινωνία και μετακινήσεις, ο ανάδρομος Δίας έχει την τάση να μας κάνει τεμπέληδες και να μας στερεί τη δημιουργική μας έμπνευση. Ο Οκτώβριος επίσης έχει μια Πανσέληνο στον Κριό (στις 9/10), η οποία ενώ για ορισμένα ζώδια θα φέρει καλύτερες μέρες, για άλλα απλά θα σημάνει μια περίοδο κρίσεων προσωπικότητας.

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας δύσκολος μήνας για αυτά τα 3 ζώδια Pexels

Τα ζώδια που θα ταλαιπωρήσει ο Οκτώβριος

Καρκίνος

Ο Οκτώβριος μπορεί να αναδείξει τη μαγευτική διασκεδαστική σου πλευρά, καθώς απολαμβάνεις την εποχή και να παίζεις τον ρόλο της σκοτεινής και μυστηριώδους φιγούρας. Ωστόσο, αναδεικνύει και κάτι άλλο μέσα σου: Την αίσθηση ότι δεν ταιριάζεις πουθενά.

Αν και δεν κοιτάς συχνά στην «σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού», υπάρχουν πάρα πολλά κοσμικά γεγονότα που πυροδοτούν αυτή τη διάθεση μέσα σου. Κατά τη διάρκεια του μήνα, θα πιάσεις πολλές φορές τον εαυτό σου με την αίσθηση ότι δεν ανήκεις πουθενά. Σε κάποιο επίπεδο, δεν αισθάνεσαι αυθεντική, σαν να παρουσιάζεις απλώς προς τα έξω μια ψεύτικη ιδέα για τον εαυτό σου και με κάποιο τρόπο, όλοι γύρω σου «αγοράζουν». Φυσικά όλα αυτά δεν ισχύουν. Προχώρα και κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη: Είσαι απλά υπέροχη!

Παρθένος

Ο Σεπτέμβριος που πέρασε πιθανώς να έχει ανεβάσει στα ύψη τις προσδοκίες σου, για τον επόμενο μήνα. Ωστόσο ο Οκτώβριος μάλλον θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι πολλά δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που θέλεις να είναι. Αυτό που θα κάνει δύσκολο αυτόν τον μήνα, Παρθένε, είναι ότι οι προσδοκίες σου είναι τόσο υψηλές που κανείς δεν μπορεί να συμβαδίσει κοντά σου. Κάτι που φυσικά συμβαίνει επειδή όλοι ζουν τη δική τους ζωή, όχι τη δική σου. Θέλεις όλοι να είναι και να ενεργούν και να σκέφτονται όπως εσύ, και όταν δεν το κάνουν, η διάθεση σου τσακίζεται.

Αιγόκερως

Ο παλιός σου εαυτός δεν θα ήθελε τίποτα άλλο από το να ζήσει τον Οκτώβριο στο φουλ. Αλλά ο νέος σου εαυτός, είναι επιβαρυμένος με το να στηρίζει κάποιον άλλο, και αυτό αρχίζει σοβαρά να σε στριμώχνει. Στην αρχή, αγάπησες αυτό το άτομο — τον έκανες σύντροφο της ζωής σου και όλα ήταν όμορφα…στην αρχή. Τώρα, αυτό το άτομο ουσιαστικά δεν σου επιτρέπει καμία ελευθερία. Πώς έγινε αυτό το κακό, Αιγόκερε, και γιατί δεν το καταπολέμησες όταν άρχισες να νιώθεις τόσο καταπιεσμένος;

Ο Οκτώβριος σε βρίσκει να αναζητάς απελπισμένα την ελευθερία σου και αυτό ακριβώς είναι που θα νιώθεις σαν βάρος. Έχεις επενδύσει σε αυτή τη σχέση, αλλά πρέπει να θυμάσαι πως ότι δεν λύνεται, κόβεται. Μπορεί να θέλεις να σπάσεις τις αλυσίδες που σε δένουν με τη δυστυχία. Απλά μια σκέψη.