ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που σε «διαβάζουν» σαν ανοιχτό βιβλίο

Pexels

Όλοι έχουμε μια φίλη, που με έναν σχεδόν υπερφυσικό τρόπο, ξέρει πάντα αν κρατάμε ένα μυστικό. Ή ίσως είσαι εσύ αυτή η φίλη.

Όταν μπορείς να «διαβάζεις» τους ανθρώπους με την πρώτη ματιά σαν ανοιχτό βιβλίο, αντιλαμβάνεσαι ακόμα και εκείνες τις ανεπαίσθητες δονήσεις από άτομα που δεν σου αρέσουν. Γιατί λοιπόν μερικοί από εμάς είναι τόσο προσηλωμένοι, σε αυτές τις λεπτομέρειες, ενώ άλλοι αγνοούν ευχάριστα ακόμη και τα πιο προφανή vibes; Συνήθως, η αστρολογία μπορεί να έχει κάποια σχέση με αυτό. Ποια είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που καταφέρνουν πάντα να «διαβάζουν» τους γύρω τους, σαν ανοιχτό βιβλίο;

 Τα 3 ζώδια που σε «διαβάζουν» σαν ανοιχτό βιβλίο Pexels

Τα 3 ζώδια που σε «διαβάζουν» σαν ανοιχτό βιβλίο

Δίδυμοι

Μπορεί να μην περίμενες να βρεις το συγκεκριμένο ζώδιο σε αυτή τη λίστα, καθώς οι Δίδυμοι, είναι διαβόητοι για τη διάσπαση προσοχής που συνήθως αντιμετωπίζουν. Ωστόσο, είναι πανέξυπνοι και ξέρουν πάντα τι ακριβώς συμβαίνει. Κυβερνούμενοι από τον επικοινωνιακό πλανήτη Ερμή, οι Δίδυμοι είναι γεννημένοι δημοσιογράφοι και ερευνητές, πάντα πρόθυμοι να ακολουθήσουν ένα προαίσθημα. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώδια αυτής της λίστας, ο Δίδυμος δεν θα παρατηρήσει, ούτε θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει. Το ευμετάβλητο αυτό ζώδιο του αέρα, θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα ευθέως, ακόμα και όταν εσύ προσπαθείς απεγνωσμένα να το παίξεις ψύχραιμη. Είναι καλύτερα να τους ενημερώσεις εκ των προτέρων, εάν προσπαθείς να κρύψει κάτι από το ραντάρ τρίτων.

Σκορπιός

Είναι πραγματικά, άδικος κόπος να προσπαθείς να κρύψεις οτιδήποτε από έναν Σκορπιό. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, ο Σκορπιός μπορεί πάντα να καταλάβει πότε λες ψέματα ή κρατάς ένα μυστικό. Όταν ένας Σκορπιός σε ρωτά: «Τι συνέβη;» ή «Πώς τα πας;», αναζητά αποκαλύψεις ψυχής, όχι συνομιλίες επιφανειακές κουβέντες. Επειδή μπορεί να ακούσει τα γρανάζια στο μυαλό σου να γυρνάνε, ακόμα κι αν νομίζεις ότι το παίζεις τέλεια, στην πραγματικότητα σε έχει ήδη μυριστεί. Με κυβερνήτη του τον πλανήτη της δράσης Άρη, ο Σκορπιός ξέρει να ανιχνεύει τα πάντα και να διεισδύει παντού. Τι νόημα έχει να ζεις αν δεν πρόκειται να πας βαθιά;

Υδροχόος

Για κάποιο λόγο, οι Υδροχόοι έχουν τη φήμη ότι είναι «απόμακροι», αλλά αυτό το στερεότυπο δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Ως ζώδιο σταθερό, ο στόχος της ζωής του Υδροχόου είναι να αμφισβητήσει και να διατηρήσει το κοινωνικό status quo. Και για να το κάνει αυτό, πρέπει να γνωρίζει πραγματικά τουςανθρώπους. Παρατηρεί τα πάντα, κρατώντας λεπτομερείς σημειώσεις στο μυαλό του. Ο Υδροχόος δεν θα μιλήσει, αν δεν ζητήσεις τη γνώμη του απευθείας. Αλλά όταν το κάνεις, θα συνειδητοποιήσεις ότι γνωρίζουν ολόκληρη την ιστορία της ζωής σου, πιθανώς καλύτερα από ό,τι εσύ η ίδια. Κυβερνούμενος από τον Κρόνο, κρατά το δικό του προσωπικό αρχείο και ανατρέχει σε αυτό, όποτε χρειαστεί. Ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει τώρα, γιατί ξέρει τι συνέβαινε πάντα και έχουν και τις αποδείξεις.