ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που προτιμούν να είναι single. Είναι επιλογή τους

Pexels

Από το να εκτιμάς τον προσωπικό σου χρόνο και να απολαμβάνεις τη μοναχικότητα, μέχρι το να εναντιώνεσαι απέναντι στις προσδοκίες που συχνά μοιάζουν να έχουν φτιαχτεί μόνο για ζευγάρια, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν τη single ζωή.

Μπορεί όλοι να αναζητάμε την αγάπη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάνουμε και το ίδιο ταξίδι. Και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε την αγάπη και τις ερωτικές σχέσεις, συχνά μπορεί να εξαρτάται από το ζώδιο και τον αστρολογικό μας χάρτη. Έτσι, για ορισμένα ζώδια, το να είναι single είναι μια επιλογή. Με απλά λόγια το προτιμούν.

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις αν είσαι και εσύ ένα από τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να δηλώνεις single και ready to mingle.

Τα 3 ζώδια που προτιμούν να είναι single. Είναι επιλογής τους Pexels

Τα ζώδια που προτιμούν να είναι single:

Παρθένος

Τα πρότυπα κανενός δεν είναι τόσο υψηλά όσο ενός Παρθένου: Είναι ή όλα ή τίποτα. Το πρακτικό ζώδιο της γης έχει να κάνει με την αυτοσυντήρηση, επομένως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατεύσουν την ενέργειά τους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αποχωρήσουν από μια σχέση. Οι Παρθένοι είναι διαβόητοι singles επειδή φοβούνται μήπως χάσουν την ταυτότητά τους σε μια σχέση. Προτιμούν να είναι μόνοι παρά με τον λάθος σύντροφο.

Τοξότης

Στους διάσημους singles του ζωδιακού κύκλου, ανήκουν και οι Τοξότες, οι οποίοι χάνουν εύκολα το ενδιαφέρον τους. Δεν είναι προσωπικό. Απλά υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα και πρόσωπα για να ανακαλύψουν εκεί έξω. Οι Τοξότες νιώθουν πως πρέπει να εξελίσσονται συνεχώς, κάτι που δεν είναι πάντα βολικό όταν βρίσκονται σε σχέση. Είναι το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου, που κοιτάζει για πάντα προς τον ορίζοντα. Το να μένουν οπουδήποτε για πάρα πολύ καιρό, έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία τους για τη ζωή, η οποία τους ωθεί να βρουν έναν σύντροφο που τους δίνει την ελευθερία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

 Υδροχόος

Η ανεξαρτησία του Υδροχόου είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Είναι ικανοποιημένοι με το να κάνουν πράγματα μόνοι τους και προτιμούν μια ζωή που δεν εξαρτάται από τις προσδοκίες μιας σχέσης. Γνωστοί ως λίγο ανορθόδοξοι, οι Υδροχόοι τείνουν να αμφισβητούν και να αψηφούν το status quo, ακόμη κι όταν πρόκειται για την αγάπη. Ο Υδροχόος απολαμβάνει να κάνει ό,τι θεωρεί κατάλληλο, χωρίς να χρειάζεται πραγματικά μια συμβατική σχέση. Με κυβερνήτη τον Ουρανό, είναι δύσκολο να γίνει προβλέψιμος και ακόμη πιο δύσκολο μην είναι single. Το στοιχείο του αέρα που τον χαρακτηρίζει, απαιτεί επίσης κάποιον έξυπνο σύντροφο που δεν τον πολυπιέζει.