ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που παντρεύονται σε μεγαλύτερη ηλικία

Pexels

Από τη μία υπάρχουν οι άνθρωποι που είναι “marriage material”. Ο γάμος είναι γι’ αυτούς μια ακόμα κοινωνική σύμβαση η οποία δεν τους τρομάζει, ανεξάρτητα με το εάν θα υπάρξει ευτυχισμένο τέλος ή όχι. Θα μικροπαντρευτούν και όταν γνωρίσουν τον εκλεκτό της καρδιάς τους, θα ανέβουν μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εκείνοι που θα επιλέξουν να αναστείλουν τον γάμο για όσο το δυνατόν περισσότερο στη ζωή τους. Και όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, ο αστρολογικός χάρτης και το ζώδιο μας, δίνουν μια καλή πρόβλεψη για το ποια είναι τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να παντρευτούν αργότερα στη ζωή τους.

Τα 3 ζώδια που παντρεύονται σε μεγαλύτερη ηλικία Pexels

Κριός

Οι Κριοί έχουν την τάση να ερωτεύονται γρήγορα και να παγιδεύονται πραγματικά στη φάση του μήνα του μέλιτος μιας σχέσης. Λατρεύουν να παίρνουν τις αποφάσεις τους μόνοι τους. Χρειάζονται επίσης πολύ χρόνο για να βρουν τον σωστό σύντροφο. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος που συνήθως παντρεύονται αργότερα στη ζωή τους. Συχνά νιώθουν ότι ο σύντροφός τους θα τους στερήσει την ελευθερία τους. Εξαιτίας αυτού, οι Κριοί συνήθως θα διασκεδάσουν μέχρι να είναι τελικά έτοιμοι να ηρεμήσουν. Ως το πρώτο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο, θεωρούνται τα «μωρά» του. Ίσως χρειαστεί κάποια ωρίμανση για να θέλουν κάτι «μεγάλο» και σοβαρό όπως ο γάμος.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικά κοινωνικά άτομα που αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, επομένως δεν βλέπουν πραγματικά την αξία του να δεσμεύονται με ένα μόνο άτομο για το υπόλοιπο της ζωής τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους Διδύμους που μόλις αρχίζουν να βγαίνουν εκεί έξω. Επιπλέον, χρειάζονται πολλά και διαφορετικά ερεθίσματα, για να βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση. Οι Δίδυμοι είναι συνήθως φιλομαθείς, παιχνιδιάρικοι και βαριούνται γρήγορα τον σύντροφό τους. Έχουν θέσει υψηλά πρότυπα και χρειάζεται πολύς χρόνος για να βρουν έναν ιδανικό σύντροφο. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που κερδίζουν μία θέση ανάμεσα στα ζώδια που τείνουν να παντρεύονται αργότερα στη ζωή τους.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα «ελεύθερο πνεύμα» που δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους. Είναι γνωστό ότι είναι προοδευτικοί, ανεξάρτητοι και έξυπνοι τύποι και είναι ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτά τους τα χαρακτηριστικά. Ένας Υδροχόος έχει πλήρη επίγνωση για το πόσο εκτιμά την ελευθερία του και νιώθει ότι ο γάμος μπορεί να του την στερήσει. Απολαμβάνουν ιδιαίτερα την εργένικη ζωή, ενώ όταν αποφασίσουν να δεσμευτούν, χρειάζονται έναν σύντροφο που τους δίνει χώρο στη σχέση τους. Ο Υδροχόος επίσης δεν εκτιμά την παράδοση τόσο πολύ όσο άλλα ζώδια, επομένως ο γάμος δεν είναι απαραίτητος γι’ αυτόν. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να επεξεργαστούν και να χωνέψουν την ιδέα του γάμου και να παντρευτούν.