ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν λένε ποτέ ψέματα σε μία σχέση

Unsplash

Κανείς δε συμπαθεί τα ψέματα. Αυτή είναι μία παραδοχή που πρέπει να κάνεις πριν συνεχίσεις να διαβάζεις. Αυτό όμως σημαίνει ότι θα ακούσεις και αλήθειες που πονάνε από κάποιον που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Έχεις να περιμένεις απόλυτη ειλικρίνεια, αλλά θα ακούσεις και τι είναι αυτό που κάνεις λάθος.

Εγώ ας πούμε, ως Καρκίνος, δυσκολεύομαι να πω σε κάποιον αυτό που σκέφτομαι ακριβώς, γιατί φοβάμαι ότι θα τον στενοχωρήσω. Και ανεβαίνουν οι λυγμοί και έχω έναν κόμπο στο λαιμό. Πόσω δε μάλλον εάν μιλάμε για σύντροφο. Ωστόσο, πάντα εκτιμώ τους ανθρώπους που είναι ντόμπροι και ξέρεις ότι θα σου πουν τα πράγματα έτσι όπως έχουν. Μπορεί να σε πληγώνουν, αλλά για ένα πράγμα δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις. Ότι λένε ψέματα.

Κριός

Κι εκεί που περνάς υπέροχα μαζί του, γελάτε, γλεντάτε και πίνετε, θα γυρίσει να σου πει τι πιστεύει για εσένα. Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχει προλάβει να φιλτράρει τη σκέψη του. Είναι ένα ζώδιο που νοιάζεται πολύ για τους δικούς του ανθρώπους και θα σε φροντίσει, εάν τον εμπνεύσεις. Θα σου πει από την αρχή τι νιώθει για εσένα και δε θα σε αγήσει να απορείς. Αυτός ο ενθουσιασμός του είναι που τον οδηγεί να πει αυτό που σκέφτεται. Κι ας σε στενοχωρήσει.

Παρθένος

Ωμή, σκληρή αλήθεια. Ένα αρκετά έξυπνο και λογικό ζώδιο, που έχει ξεκάθαρη άποψη για το πώς πρέπει να φέρονται οι άνθρωποι στις σχέσεις. Αν τα έχεις με Παρθένο και πας να του κρύψεις κάτι, την έκατσες. Καταλαβαίνει τα πάντα και θα σε φέρει προ των ευθυνών σου. Αν παρεξηγήσει μία κίνησή σου, θα σε κριτικάρει μέχρι τέλους και θα σου θυμίσει όλα σου τα ελαττώματα. Λέει την αλήθεια γιατί έχει έντονο το αίσθημα του δικαίου και περιμένει την ίδια αντιμετώπιση κι από εσένα.

Τοξότης

Αν ο Τοξότης σε αγαπάει και νοιάζεται βαθιά για εσένα, θα σου πει αυτό που σκέφτεται. Δεν κρύβει τα πράγματα κάτω από το χαλί και δεν πρόκειται να σου πει ψέματα. Αν νιώσει ότι είναι με ένα ταίρι που σέβεται και αποδέχεται την προσωπικότητά του, θα του ανοιχτεί 100% και δεν θα κρύψει ούτε μία λεπτομέρεια. Ούτε με ποια τα είχε στην πρώτη δημοτικού. Αν νιώσει να εγκλωβίζεται (έστω και λίγο), θα σε βγάλει σταδιακά από τη ζωή του.