ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που αγνοούν τις κόκκινες σημαίες στις σχέσεις τους

Pexels

Ας υποθέσουμε ότι έχεις μια φίλη που κάνει συνέχεια σχέσεις, με όλους τους λάθος τύπους ανθρώπων. Σχέσεις με άτομα αγενή, που θα πουν την μεγαλύτερη προσβολή, «αστείο». Σχέσεις με άτομα χειριστικά, που προσπαθούν να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή της φίλης σου. Και ενώ για σένα -και πιθανότατα για όλους τους υπόλοιπους- αυτές οι κόκκινες σημαίες κυματίζουν υψωμένες, η φίλη σου απλά δεν μπορεί να τις δει. Αν αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι φαινομενικά αγνοούν όλα αυτά τα σημάδια, το πιθανότερο είναι ότι η εξήγηση βρίσκεται στον γενέθλιο χάρτη τους.

Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να αγνοήσουν τις κόκκινες σημαίες σε μια σχέση

Μερικά ζώδια είναι από τη φύση τους πιο καχύποπτα από άλλα, κάτι που συνδυάζεται με το πόσο ειλικρινείς είναι οι ίδιοι. Ταυτόχρονα, τα πιο ανοιχτά και ειλικρινή ζώδια – όσοι αφήνουν την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή όταν τη χρησιμοποιούν ή που αποθηκεύουν τους κωδικούς πρόσβασής τους στην επιφάνεια εργασίας τους στον φάκελο “passwords” – δεν περιμένουν από κανέναν εξαπάτηση και ψέματα. Γιατί πολύ απλά, η εξαπάτηση ή το ψέμα δεν είναι ποτέ στο ραντάρ τους. Εξαιτίας αυτού, ένα ειλικρινές ζώδιο, είναι πολύ πιθανό να αγνοήσει τις προειδοποιητικές κόκκινες σημαίες σε μια σχέση. Αν μπορούν να είναι άμεσοι και ειλικρινείς με τις προθέσεις τους, περιμένουν το ίδιο σε αντάλλαγμα.

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να αγνοήσουν τις κόκκινες σημαίες σε μια σχέση.

Τα 3 ζώδια που αγνοούν τις κόκκινες σημαίες στις σχέσεις τους Pexels

Ο Ταύρος παραβλέπει τις κόκκινες σημαίες

Όταν μιλάμε για σχέσεις, οι Ταύροι εκτιμούν τη σταθερότητα όσο οτιδήποτε άλλο. Μόλις μπουν σε μια σχέση, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν το status quo. Οι Ταύροι είναι ζώδια της γης, άρα είναι ρεαλιστές. Πολλές φορές θα αναγνωρίσουν τις κόκκινες σημαίες, ωστόσο, επειδή είναι υπομονετικοί, θα τις αγνοήσουν, περιμένοντας μέχρι τα πράγματα να βελτιωθούν. Είναι απλώς η σταθερή, επίμονη φύση τους. Αν κακομεταχειριστείς έναν Ταύρο, είναι αρκετά πρόθυμος να σε συγχωρήσει, όσο η καθημερινότητά του παραμένει ακέραιαη.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι γλυκά, ευαίσθητα και σούπερ ρομαντικά άτομα. Πολλά προειδοποιητικά σημάδια, μπορεί απλά να τους φαίνονται ρομαντικά. Tο love bombing για παράδειγμα, τους φαίνεται αρκετά φυσιολογικό. Τους αρέσει να δίνουν και να παίρνουν στοργή και δεν θεωρούν αφύσικο, αν κάποιος κάνει τα πάντα για εκείνους, από πολύ νωρίς. Στην πραγματικότητα, μπορεί να πιστέψουν ότι είναι ο σύντροφος που περίμεναν όλη τους τη ζωή. Οι Καρκίνοι επίσης μπορεί να δουν τις κόκκινες σημαίες ως «αποτυχίες της σχέσης» και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να «σώσουν» τον σύντροφό τους.

Οι Τοξότες αγνοούν τις κόκκινες σημαίες

Οι Τοξότες, είναι οι διασκεδαστικοί, φλογεροί κυνηγοί του ζωδιακού κύκλου, οι οποίοι είναι επίσης αρκετά πιθανό να αγνοήσουν τις κόκκινες σημαίες σε μια σχέση. Είναι από τους πιο ειλικρινείς και αληθινούς τύπους. Όταν επικοινωνούν, είναι άμεσοι και μιλάνε στοχεύοντας στο κέντρο, χωρίς περιστροφές. Δεδομένου ότι είναι τόσο ειλικρινείς στην επικοινωνία με τους γύρω τους, θα μπερδευτούν αν βρεθούν με κάποιον ανέντιμο ή χειριστικό. Θα αγνοήσουν τις κόκκινες σημαίες και θα πιστεύουν κάθε σου λέξη ακόμα και αν το παρακάνεις.