ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο γκρινιάρικα ζώδια: Γκρίνια από το πρωί ως το βράδυ

Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε, όμως όλοι ξέρουμε κάποι@ που διαμαρτύρεται συνεχώς και για ψύλλου πήδημα. Είναι οι άνθρωποι, που έχουν μια μοναδική ικανότητα να βρίσκουν μια αρνητική πτυχή σχεδόν στα πάντα.

Γκρίνια: Οι μεγάλες επιτυχίες

Τα 3 πιο γκρινιάρικα ζώδια: Γκρίνια από το πρωί ως το βράδυ Pexels

Θα σου κάνουν το χατίρι και θα σε συνοδεύσουν σε εκείνο το εστιατόριο που τόσο καιρό θέλεις να πας και τελικά κατάφερες να κάνεις κράτηση. Ωστόσο, θα παραπονεθούν:

  • για τον φωτισμό που ήταν πολύ χαμηλός
  • τις καρέκλες που ήταν άβολες
  • για το μενού που βρήκαν ελλιπές
  • για τις τιμές που βρήκαν παράλογες

Ο καιρός είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα τους θέματα. Αν έχει πολλή ζέστη, πολύ κρύο, πολύ υγρασία, πολύ ήλιο, το σόλο γκρίνιας είναι δεδομένο. Η ζωή τους είναι μια σαπουνόπερα ή ένα δράμα χωρίς διάλειμμα. Κάθε κακό που τους συμβαίνει, εννοείται ότι συνοδεύεται από μονόλογο. Μερικοί από αυτούς μάλιστα, άνετα κερδίζουν Όσκαρ ερμηνείας.

Ναι, η γκρίνια μπορεί να είναι ένας υγιής τρόπος αντίδρασης σε ό,τι μπορεί να σε ενοχλεί, με την έννοια ότι εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Μπορεί επίσης να είναι ένας τρόπος επικοινωνίας, για να μιλήσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα, για όσα σε απασχολούν στη ζωή σας. Η υπερβολική γκρίνια από την άλλη, είναι εκεί που η γραμμή μεταξύ καλού-κακού, γίνονται θολές. Όπως συμβαίνει σε τότες άλλες περιπτώσεις, η αστρολογία δίνει μια καλή εικόνα και για το ποιοι μπορεί να έχουν την γκρίνια-καραμέλα. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια ζώδια είναι τα πιο γκρινιάρικα.

Καρκίνος: Γκρίνια με συναίσθημα

Αντίθετα με ό,τι μπορεί να πιστεύεις, η γκρίνια δεν είναι στις προθέσεις των Καρκίνων. Τις συνειδητές τουλάχιστον. Απλώς συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα, μέσα τους, που δεν είναι και δύσκολο. Όταν τα συναισθήματά τους γίνονται υπερβολικά, πρέπει κάπως να τα εκφράσουν. Διαφορετικά, η όποια απογοήτευση μπορεί να νιώσουν, θα μπορούσε να έχει καταστροφικό αντίκτυπο στην ψυχολογία τους. Η ανασφάλειά τους, επίσης δεν βοηθά εδώ. Η γκρίνια, είναι για τον Καρκίνο η ψυχοθεραπεία του. Ωστόσο είναι ένα από τα πιο πεισματάρικα ζώδια. Αν πραγματικά θέλει να σταματήσει να γκρινιάζει συνέχει και για τα πάντα, μπορεί. Απλώς χρειάζεται καθαρό μυαλό για να το κάνει.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν θέλουν να γκρινιάζουν τόσο πολύ. Απλώς συμβαίνει. Η ικανότητά τους να είναι βάναυσα ειλικρινείς και το πάθος τους, είναι απλώς η τέλεια συνταγή για αυτό. Οι Σκορπιοί είναι αποφασιστικοί και δυναμικοί. Όταν κάτι δεν τους αρέσει, δεν θα καταβάλλουν καμία προσπάθεια να το κρύψουν, ή να το «στρογγυλέψουν». Θέλουν να έχουν τον έλεγχο και όταν τα πράγματα ξεφεύγουν, προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον ανακτήσουν. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή, για τα οποία δεν μπορούμε να έχουμε κανένα έλεγχο. Μια πραγματικότητα, που φυσικά δεν αρέσει στους Σκορπιούς. Ωστόσο θα πρέπει να έχουν κατά νου, ότι σε αυτές τις περιπτώσεις η γκρίνια δεν βοηθάει πουθενά.

 

 

 

Τα πιο γκρινιάρικα ζώδια: Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ιδιόρρυθμη περίπτωση. Από τη μια πλευρά, είναι αισιόδοξοι και αυθόρμητοι. Από την άλλη, λένε το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό και αυτό ισοδυναμεί με αρκετά παράπονα. Η αρνητικότητα δεν θολώνει τον τρόπο σκέψης τους, αλλά μερικές φορές φαίνεται πως απλά δεν έχουν κανενός είδους φίλτρο, σε ό,τι κι αν πουν. Αν κάτι δεν πάει καλά θα το επισημάνουν. Ίσως όχι επειδή στεναχωρήθηκαν ή ταράχθηκαν, αλλά επειδή απλά το παρατήρησαν. Ο Τοξότης μπορεί να εκνευριστεί και να πάρει μέρος (αν όχι να πρωταγωνιστήσει) σε έναν τσακωμό. Όταν το κάνει, μπορούν να πει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Θα ανησυχήσει για τις συνέπειες αργότερα. Η γκρίνια για τον Τοξότη, είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για να πει την άποψή του. Ακόμα και όταν κανείς δεν την έχει ζητήσει.