ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο αξιόπιστα ζώδια

Κάθε ζώδιο έχει το δικό του τρόπο να εκφράζεται και να δείχνει την αγάπη και το νοιάξιμό του. Άλλα έχουν περισσότερη ανάγκη να παίρνουν υποστήριξη ενώ άλλα τη δίνουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Σαν να είναι δεύτερη φύση τους ένα πράγμα. Μιλάμε για εκείνους που το κάνουν καλύτερα από τα υπόλοιπα ζώδια και που θα είναι εκεί για να σε πιάσουν, τη στιγμή που πέφτεις. Είσαι κι εσύ ένα από αυτά;

 

Καρκίνος

Όταν τα έχεις βρει σκούρα, ποιον θα πάρεις τηλέφωνο; Αν όχι τους Ghostbusters, ο Καρκίνος είναι εκεί για εσένα. Με μεγαλύτερο όπλο την ενσυναίσθησή του, θα σε ακούσει με τα αυτιά της ψυχής και θα σου φτιάξει κουλουράκια για να καταπραΰνει τον πόνο σου. Ξέρει συνήθως τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και δεν πρόκειται να απομακρυνθεί επειδή έκανες ένα λάθος.

Δες κι αυτό: Είσαι Καρκίνος; Αυτά είναι τα 5 ζώδια που σου ταιριάζουν ερωτικά

Ιχθύς

Όπως κάθε ζώδιο του Νερού, έτσι και ο Ιχθύς είναι ένα ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο. Είναι γνωστό για την ευγένεια, την υπομονή και την τάση για συγχώρεση. Αν σε αγαπούν, θα σταθούν στο πλάι σου και θα σου κρατήσουν το χέρι σε κάθε δύσκολη κατάσταση. Και όσο περνάει από το χέρι τους, θα είσαι πάντα ασφαλής.

Ταύρος

Γνωστός για την αφοσίωση και την πίστη που δείχνει στους ανθρώπους που αγαπά, ο Ταύρος θα είναι πάντα δίπλα σου σε ό,τι κι αν τον χρειαστείς. Δε θα προδώσει ποτέ τα μυστικά σου και δεν θα τον χάσεις τόσο εύκολα. Το πρόβλημα είναι μέχρι να φτάσεις σε αυτό το σημείο της σχέσης μαζί του και να ξυπνήσεις τα δυνατά συναισθήματα που κρύβει επιμελώς.