ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Τα 2 πιο ρομαντικά ζώδια

Θέλουν αγάπες. Και λουλούδια. Και χάδια. Είναι οι πιο ονειροπόλοι, από αστρολογικής άποψης, επιμένουν να πιστεύουν στον έρωτα, αγαπούν μ' έναν τρόπο παραδοσιακό, κλασικό και δεν καταλαβαίνουν με τίποτα όλους εκείνους τους κυνικούς τύπους που ξερνάνε πεταλούδες και που γελούν κοροϊδευτικά με τον τρόπο που εκδηλώνονται. Είναι οι ζουζουνιάρηδες της δωδεκάδας. 

Ιχθείς και Ταύροι είναι οι πρώτοι στη λίστα με τα πιο ρομαντικά ζώδια. Από τη μία, ο Ιχθύς που αν η ζωή του ήταν μότο θα πήγαινε σαν «η αγάπη κινεί τα πάντα». Ονειροπόλος, μέσα στο ρομαντισμό αναζητά την αδελφή ψυχή του, δίπλα στην οποία θα ζήσει για πάντα. Μην προσπαθήσεις να μιλήσεις με ρεαλισμό για τον έρωτα στο Ψάρι, δεν θέλει να σ’ ακούσει. Προσοχή, δεν ερωτεύεται εύκολα, ούτε για πάντα. Είναι ευαίσθητος κι επιρρεπής στον έρωτα, ξέρει ότι θα πονέσει, αλλά δεν θα σταματήσει μέχρι να βρει το άλλο του μισό.

Μαζί του κι ο Ταύρος, αυτό το αφοσιωμένο πλάσμα που έχει φτιαχτεί για σχέση. Παραδοσιακά ρομαντικός, διεκδικεί αυτό που θέλει κι όταν το αποκτά το γεμίζει με λόγια αγάπης και φιλιά. Το γεγονός ότι κυβερνάται από την Αφροδίτη είναι κι ο λόγος που ο Ταύρος νιώθει ευτυχισμένος μόνο όταν έχει συναισθηματική σταθερότητα. Αγαπάει αργά και σταθερά, προσφέρει λουλούδια, ανάβει κεριά και δεν λειτουργεί εν βρασμώ. Είναι τζέντλεμαν στον έρωτα.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!