ΖΩΔΙΑ

Σκορπίνα, είσαι έτοιμη για μία νέα γνωριμία

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αγαπητοί Κριοί, σήμερα σας φέρνει μπροστά σε αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας. Τη σημερινή μέρα, αυτό που ουσιαστικά επιθυμείτε είναι να απαλλαχτείτε από οτιδήποτε δεν σας κάνει καλό και δεν είναι χρήσιμο για τη ζωή σας. Η Αφροδίτη που εισέρχεται σήμερα στον Ταύρο και διελαύνει το δεύτερο οίκο σας, σας ωθεί να ξοδέψετε χρήματα για την καλοπέρασή σας αλλά καλό θα είναι να επικρατήσει το μέτρο σε αυτήν την επιθυμία σας για να μη βγείτε εκτός του προϋπολογισμού σας. Στα αισθηματικά σας, θα μπορέσετε σήμερα να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας και να εκφράσετε ανοιχτά τις ανάγκες που έχετε. Είστε σε μία φάση που θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο είτε είστε σε σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι. Βελτιώνετε τη σχέση σας με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η Αφροδίτη που εισέρχεται σήμερα στο ζώδιό σας, βοηθά κάποιες καταστάσεις στη ζωή σας να προχωρήσουν και έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Θα έχετε αυξημένη γοητεία, θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και γενικότερα όλες σας οι συναναστροφές σήμερα θα είναι ευχάριστες αλλά και δημιουργικές. Στα αισθηματικά σας, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα δείτε τη σχέση σας, εσείς που είστε δεσμευμένοι, να βελτιώνεται, θα υπάρχει αρμονία στην καθημερινότητά σας με το ταίρι σας αλλά και στη σχέση σας γενικότερα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γοητεύσετε και να επιλέξετε εσείς με ποιο πρόσωπο θέλετε να προβείτε σε μία νέα σχέση, σύμφωνα με τα δικά σας θέλω. Το νέο ξεκίνημα που επιζητάτε να κάνετε στα αισθηματικά σας θέλετε να πληροί όλες σας τις προϋποθέσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, σήμερα θα καταφέρετε να νιώσετε στην επαγγελματική σας ζωή την ασφάλεια που τόσο πολύ επιθυμείτε. Με τις σωστές αποφάσεις που θα πάρετε, με το αναλυτικό σας χαρακτήρα θα καταφέρετε  να έρθετε πιο κοντά στην επιτυχία που εσείς θέλετε. Βρίσκετε το χρόνο σήμερα να ασχοληθείτε με τα πρόσωπα του στενού φιλικού σας περιβάλλοντος και να φανείτε δοτικοί απέναντί τους. Στα αισθηματικά σας, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο και να διελαύνει το δωδέκατο οίκο σας, ενδεχομένως εσείς που δεν βρίσκεστε σε κάποια σχέση, να αναπολείτε στιγμές που είχατε ζήσει στο παρελθόν με ένα πρόσωπο που ως φαίνεται δεν το έχετε ξεπεράσει ακόμα. Ίσως να θέλατε, αν σας δινόταν η ευκαιρία, να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με πρόσωπο από το παρελθόν σας εσείς οι αδέσμευτοι.

Καρκίνος

Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αγαπητοί Καρκίνοι, σήμερα σας ωθεί να ασχοληθείτε με καταστάσεις του παρελθόντος και να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, με αποφασιστικότητα, προς τα πού θέλετε να κινηθείτε σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Ήρθε η στιγμή να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές σε τομείς που θεωρείτε εσείς ότι το έχετε ανάγκη. Δεν θέλετε να συνεχίσετε να πιέζεστε με καταστάσεις που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Σχετικά με τα αισθηματικά σας, με την Αφροδίτη να διευλάνει τον ενδέκατο οίκο σας εσείς οι αδέσμευτοι, ενδεχομένως, μέσα από τις φιλικές σας συναναστροφές, να βρείτε τον έρωτα και να κάνετε μία νέα σχέση. Εσείς που βρίσκεστε ήδη σε σχέση, θα έχετε την ευκαιρία μέσα από διάφορες συζητήσεις που θα κάνετε με το ταίρι σας να έρθετε πιο κοντά και να ανοιχτείτε συναισθηματικά.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο σήμερα και να διελαύνει το δέκατο οίκο σας, έχετε έντονη δημοτικότητα στα επαγγελματικά σας και γενικά θα αναγνωριστεί η αξία σας. Νιώθετε σήμερα την απόλυτη ασφάλεια σε επαγγελματικό επίπεδο και επίσης πιστεύετε πολύ στον εαυτό σας και σε αυτά που μπορείτε να καταφέρετε. Στα αισθηματικά σας, για εσάς τους αδέσμευτους, ο έρωτας ενδεχομένως να κρύβεται σε μία γνωριμία που θα κάνετε μέσα από το επαγγελματικό σας ενδιαφέρον. Εσείς οι δεσμευμένοι, περνάτε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας και βρίσκετε όμορφους τρόπους για να περάσετε καλά και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας φέρνουν πιο κοντά.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, με την Αφροδίτη να εισέρχεται σήμερα στον Ταύρο, σας ενδιαφέρουν περισσότερο οι νέες εμπειρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σας αρέσει σήμερα να ασχοληθείτε με διαφορετικές δραστηριότητες και αγαπάτε την περιπέτεια σε συνδυασμό με την καλοπέρασή σας. Στα  άμεσα σχέδιά σας ενδεχομένως να είναι κι ένα ταξίδι για το οποίο θέλετε να κάνετε την έρευνά σας για να καταλήξετε σε προορισμό και να κανονίσετε τα διαδικαστικά. Στα αισθηματικά σας, θέλετε εσείς οι δεσμευμένοι να μην ασχοληθείτε με καταστάσεις που σας πιέζουν αλλά επιζητάτε να ασχοληθείτε με το ταίρι σας με δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας φέρουν πιο κοντά ως ζευγάρι. Οι αδέσμευτοι θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες και μάλιστα ίσως αυτές οι νέες γνωριμίες προκύψουν από έξοδο με φιλικά σας άτομα.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σας δημιουργεί μέσα σας την ανάγκη για αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Τώρα είστε έτοιμοι να προβάλλετε αντίσταση σε ό, τι σας καταπιέζει και δεν σας αφήνει να προχωρήσετε στους τομείς που εσείς το θεωρείτε απαραίτητο. Στα αισθηματικά σας, η Αφροδίτη που εισέρχεται στον Ταύρο σας δημιουργεί εσάς τους δεσμευμένους ένα ασφαλές περιβάλλον στη σχέση σας και πλέον ακόμα και μέσα σας, αν νιώθατε ανασφάλεια, τώρα βλέπετε και αντιμετωπίζετε διαφορετικά τις καταστάσεις που βιώνετε, με πιο θετική οπτική. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε σήμερα εκείνη τη νέα ερωτική περιπέτεια που θα έχει όλα τα στάνταρντς για να εξελιχθεί σε μία νέα σχέση που θα σας ενθουσιάσει και θα σας συνεπάρει.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η Αφροδίτη που εισέρχεται σήμερα στον Ταύρο και διελαύνει τον έβδομο οίκο σας θα σας ωθήσει στο να ασχοληθείτε με τις συνεργασίες σας και με τις σταθερές σχέσεις σας γενικότερα. Θα είστε κοινωνικοί, θα θελήσετε να κάνετε στα επαγγελματικά σας νέες συνεργασίες και να επεκτείνετε γενικότερα την εργασία σας. Σχετικά με τα αισθηματικά σας, θα μπορέσετε να είστε πιο τρυφεροί απέναντι στο ταίρι σας και θα δείτε τη σχέση σας να βελτιώνεται γενικότερα κι ό, τι θέματα αντιμετωπίσατε κατά το παρελθόν, τώρα θα τα δείτε να βελτιώνονται και να στρώνει μεταξύ σας το κλίμα. Οι αδέσμευτοι επιζητάτε να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σας οδηγήσει στη συντροφικότητα και σε μία νέα σχέση.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η Αφροδίτη που εισέρχεται σήμερα στον Ταύρο, φέρνει ευχάριστες ειδήσεις στα επαγγελματικά σας κι εσείς θα νιώσετε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τις εξελίξεις. Βρίσκετε τον τρόπο σήμερα να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να την κάνετε πιο ανάλαφρη και χαρούμενη. Ασχολείστε με τις δικές σας ανάγκες και φροντίζετε για να τις καλύψετε. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι, έχετε πολύ καλή διάθεση και με  όλα όσα κάνετε σήμερα, περνάτε καλά με το ταίρι σας και βιώνετε με ευχάριστο τρόπο την ανανέωση στη σχέση σας. Εσείς που είστε αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να φλερτάρετε και να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες που μπορεί να σας οδηγήσουν αργά και σταθερά σε μία νέα σχέση.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα σας ωθεί να κάνετε μια βουτιά στα έσω σας και στις βαθύτερες ανάγκες σας και σε όλα όσα θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας και τόσο καιρό τα αφήνατε ως εκκρεμότητα. Σήμερα θα θελήσετε να ασχοληθείτε και με τις δικές σας ανάγκες και θα βάλετε ως προτεραιότητα περισσότερο τον εαυτό σας παρά οτιδήποτε άλλο. Στα αισθηματικά σας, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο, γίνεστε πιο ευχάριστοι στα ερωτικά σας και βάζετε ως προτεραιότητα τον έρωτα και τη χαρά που μπορεί να σας προκαλέσει. Σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, σήμερα θα καταφέρετε να γοητεύσετε και να προσελκύσετε βλέμματα θαυμασμού πάνω σας, καθώς θα είστε ανεβασμένοι ψυχολογικά.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, η Αφροδίτη που εισέρχεται σήμερα στον Ταύρο και διελαύνει τον τέταρτο οίκο σας, σας ωθεί στο να βρίσκετε τη χαλάρωση και την ηρεμία στο σπίτι σας. Σήμερα θα είστε χαρούμενοι με τα φιλικά σας πρόσωπα και θα επιλέξετε να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές μαζί τους στο σπίτι σας. Στα αισθηματικά σας, θα έχετε περισσότερη οικειότητα με το ταίρι σας, εσείς που βρίσκεστε σε σχέση και θα νιώθετε ασφαλείς στη σχέση σας. Σας ενδιαφέρει να είστε εκφραστικοί απέναντι στο ταίρι σας και να εκδηλώνετε το ενδιαφέρον αλλά και τον έρωτά σας. Εσείς οι αδέσμευτοι, γοητεύετε με την παρουσία σας και μπορείτε τώρα να θέσετε ως στόχο μία νέα σχέση που θα σας οδηγήσει στο να χαρείτε τη συντροφικότητα και την ανταλλαγή συναισθημάτων.

Ιχθύς

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και διελαύνει τον τρίτο οίκο σας σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, κι εσείς θα είστε άκρως επικοινωνιακοί και κοινωνικοί τη σημερινή μέρα. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν  στην προώθηση των σχεδίων σας στα επαγγελματικά σας. Θα δείτε τους φίλους σας, θα ανταλλάξετε τις ιδέες σας και ίσως σχεδιάσετε και μία σύντομη απόδραση, ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε. Στα αισθηματικά σας, μπορείτε τώρα να φέρετε σε ισορροπία την αισθηματική σας ζωή εσείς που βρίσκεστε σε σχέση και να έχετε τις εξελίξεις που αποζητάτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Εσείς οι αδέσμευτοι, μπορείτε να περάσετε καλά και να εξετάσετε το ενδεχόμενο μία γνωριμία που κάνατε να εξελιχθεί σε σχέση.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Νόμος της έλξης και ζώδια. Πόσο εύκολα μπορώ να έλξω αυτό που επιθυμώ;