ΖΩΔΙΑ

Σκορπιέ, το ταίρι σου σε προβληματίζει πολύ. Μήπως δε σε θέλει τελικά;

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, σήμερα θέλετε να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, προκειμένου σιγά-σιγά να μπείτε στην καθημερινή σας ρουτίνα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σας είναι και τόσο εύκολο, καθώς έχετε ανάγκη και για παραπάνω ξεκούραση. Προγραμματίζετε τις προτεραιότητες που θέλετε να θέσετε στην επαγγελματική σας ζωή και καταστρώνετε τα επόμενα σχέδιά σας. Είστε σε μία φάση που σας ενδιαφέρει στην επαγγελματική σας ζωή η προσωπική σας εξέλιξη. Στα αισθηματικά σας, σήμερα εσείς οι αδέσμευτοι θα νιώσετε μία μοναξιά και αυτό που επιθυμείτε είναι να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας φτιάχνουν τη διάθεση. Οι δεσμευμένοι νιώθετε την ανάγκη να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με το ταίρι σας που να σχετίζεται με την εξέλιξη της σχέσης σας.

Ταύρος

Η Σελήνη, αγαπητοί Ταύροι, εισέρχεται σήμερα στους Ιχθύς κι εσείς έχετε ανάγκη να κάνετε μία βόλτα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κοντά στη θάλασσα ή γενικότερα στη φύση. Θέλετε να αφουγκραστείτε τις δικές σας ανάγκες και να ασχοληθείτε με ό, τι κάνει καλό στο πνεύμα σας αλλά και σε εσάς. Θα έχετε καλλιτεχνικές ανησυχίες και θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στην αισθηματική σας ζωή, ζητάτε από το ταίρι σας να είναι κοντά σας, να έχετε την προσοχή του και να ακούει τις δικές σας ανάγκες μέσα στη σχέση αλλά και να τις καλύπτει. Οι αδέσμευτοι δεν επιθυμείτε να κάνετε μία σοβαρή σχέση τη δεδομένη στιγμή, γιατί μέσα σας δεν νιώθετε τόσο έτοιμοι.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η μέρα έχει ενδιαφέρον για εσάς και εσείς με τον τρόπο σας αρνείστε να μπείτε στη ρουτίνα της καθημερινότητας, καθώς μέσα σας ακόμα επικρατεί εορταστική διάθεση αλλά και κλίμα. Συναντάτε τους φίλους σας και μοιράζεστε μαζί τους πρωτότυπες στιγμές, που σας κάνουν να νιώθετε ιδιαίτερα ανανεωμένοι. Εξίσου ανανεωμένοι νιώθετε και στην ερωτική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι, καθώς βλέπετε την εξέλιξη της σχέσης σας με θετική οπτική και νιώθετε την ανάγκη να δείτε με πιο σοβαρή ματιά το ενδεχόμενο της μόνιμης πιο επίσημης δέσμευσης. Οι αδέσμευτοι, ωστόσο, συνεχίζετε να φλερτάρετε και να αυξάνονται οι κατακτήσεις σας, χωρίς ωστόσο να έχετε την πρόθεση για παραπάνω δεσμεύσεις.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η Σελήνη σήμερα εισέρχεται στους Ιχθύς κι εσείς νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να νιώσετε πως κάνετε πράγματα για εσάς. Είστε περισσότερο ονειροπόλοι αλλά και ευαίσθητοι τη σημερινή μέρα και επιθυμείτε να είστε βοηθητικοί απέναντι στους ανθρώπους που δείχνουν να σας χρειάζονται. Η μέρα έχει επίσης ευχάριστες επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και εκφράσεις αγάπης, που σας κάνουν να νιώθετε ξεχωριστοί. Στην αισθηματική σας ζωή, σήμερα θα είστε περισσότερο εκφραστικοί απέναντι στο ταίρι σας και θα εκδηλώσετε την αγάπη σας μέσα από τις γλυκές πράξεις σας. Οι αδέσμευτοι μπορείτε τώρα να δείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης, με πιο θετική ματιά.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η μέρα σας ξεκινά πολύ χαρούμενα, καθώς η διάθεσή σας θα είναι έντονα ανεβασμένη κι εσείς θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς. Μπορείτε τώρα να έρθετε σε επαφή με τους φίλους σας και να περάσετε όμορφες στιγμές. Το ζητούμενό σας σήμερα είναι οι δικές σας ανάγκες και ο τρόπος με τον οποίο θα τις καλύψετε. Στα αισθηματικά σας σήμερα, εσείς οι αδέσμευτοι θα έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου, σαν να μη σας καλύπτει τίποτα και σαν να μη ξέρετε, κι εσείς οι ίδιοι, τι ακριβώς θα σας έκανε χαρούμενους αλλά και ευτυχισμένους στην ερωτική σας ζωή. Θέλετε να κάνετε ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα, κυρίως μέσα σας, για να είστε περισσότερο συνειδητοποιημένοι για το τι ακριβώς ψάχνετε στην ερωτική σας ζωή.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αέρας ανανέωσης θα πνεύσει σήμερα στην καθημερινότητά σας, με εσάς να είστε κεφάτοι και άκρως δημιουργικοί. Θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, με την ανανέωση του χώρου σας, με τον κήπο σας και γενικότερα με το χώρο στον οποίο ζείτε και την αλλαγή της διακόσμησής σας. Θα σας απασχολήσουν σήμερα και τα οικονομικά σας και θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη  να κάνετε κάποιες αλλαγές στον οικονομικό σας προγραμματισμό, προκειμένου να ανταπεξέλθετε σε κάποια έκτακτα έξοδα τα οποία έχουν προκύψει. Στα αισθηματικά σας, για εσάς τους δεσμευμένους επικρατεί η ηρεμία αλλά και η αρμονία και επιθυμείτε να ζήσετε πλάι στο ταίρι σας στιγμές χαρούμενες και δημιουργικές.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε έναν σωστό προγραμματισμό με τις υποχρεώσεις σας που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας και θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη όλες σας τις εκκρεμότητες. Η μέρα θα έχει ευχάριστες εξελίξεις σε τομείς που νιώθετε ότι το χρειάζεστε και αυτό θα σας δώσει ώθηση αλλά και χαρά. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε τώρα να είστε περισσότερο διεκδικητικοί εσείς οι δεσμευμένοι και να ζητήσετε από το ταίρι σας να περνάτε μαζί περισσότερο χρόνο, προκειμένου να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας δώσουν χαρά. Στα καλύτερά σας, εσείς οι αδέσμευτοι, νιώθετε ιδιαίτερα ανανεωμένοι και θα έχετε κάποιες κατακτήσεις που θα σας ενθουσιάσουν.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθύς, θα είστε έντονα ονειροπόλοι και θα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε και να αξιοποιήσετε τις μέρες με πιο δημιουργικές δραστηριότητες. Θέλετε να κάνετε μία βόλτα στη θάλασσα, να ακούσετε τα νέα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να είστε απέναντί τους περισσότερο βοηθητικοί. Στην αισθηματική σας ζωή, επικρατεί ένα περίεργο κλίμα και νιώθετε πως για κάποιο λόγο το ταίρι σας άλλαξε συμπεριφορά απέναντί σας και έχετε σκοπό να δείτε τι συμβαίνει και γιατί έγινε αυτό. Θέλετε να ανοίξετε μία σχετική κουβέντα, προκειμένου να καταλάβετε τι φταίει, γιατί νιώθετε ότι άθελά σας και χωρίς να το έχετε σκοπό, μπορεί να κάνατε κάτι που να ενόχλησε το σύντροφό σας.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, σήμερα προσπαθείτε να είστε εντάξει απέναντι σε όλους και να τους έχετε όλους πλήρως ικανοποιημένους αλλά και ευχαριστημένους. Η μέρα σας θα είναι ενδιαφέρουσα και εσείς θα έχετε την ανάγκη να είστε δοτικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είστε συναισθηματικοί και θα δείχνετε το ενδιαφέρον σας αλλά και την αγάπη σας στους φίλους σας και στα άτομα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Και στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι θα είστε δοτικοί, καθώς θα καταφέρετε να έχετε πλήρως ικανοποιημένο με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις σας το ταίρι σας. Η διάθεσή σας θα είναι άκρως ερωτική και ο ρομαντισμός θα επικρατήσει στη σχέση σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, σήμερα εσείς με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθύς, θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με ό, τι σας ανεβάζει τη διάθεση και σας φτιάχνει την ψυχολογία. Σιγά-σιγά μπαίνετε στη ρουτίνα της καθημερινότητας και αρχίζουν να σας απασχολούν οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Θέλετε να κάνετε έναν σωστό προγραμματισμό και μετά τις διακοπές του Πάσχα να βάλετε σε ισχύ τα νέα σας σχέδια, που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή. Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε σήμερα ιδιαίτερα εξωστρεφείς ως προς τα συναισθήματά σας και θα έχετε την τάση να είστε εσείς οι δεσμευμένοι έντονα εξομολογητικοί και ευχάριστοι απέναντι στο ταίρι σας.

Υδροχόος

Αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις έχει η σημερινή μέρα, αγαπητοί Υδροχόοι, για εσάς σε διάφορους τομείς της ζωής σας και μάλιστα θα είναι και αναπάντεχα ευχάριστες. Η ψυχολογία σας θα είναι ανεβασμένη κι εσείς θα είστε στα κέφια σας, καθώς θα έχετε γύρω σας τους αγαπημένους σας φίλους, που είναι πάντα εκεί για εσάς και μαζί τους θα περάσετε ξεχωριστές στιγμές. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι μπορείτε τώρα να δείτε με πιο σοβαρή οπτική το ενδεχόμενο μιας δέσμευσης, καθώς ως φαίνεται κάτι καλό πάει να γίνει στην ερωτική σας ζωή και να πάρετε επιτέλους την απόφαση να απαρνηθείτε την εργένικη ζωή σας και να κάνετε ένα δυνατό νέο ξεκίνημα με το πρόσωπο που θα σας εμπνεύσει.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, η Σελήνη εισέρχεται σήμερα στο ζώδιό σας και εσείς θα είστε ιδιαίτερα καλλιτεχνικοί, ευχάριστοι αλλά και δημιουργικοί. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες ευχάριστες αλλαγές σε ό, τι έχει να κάνει με τη διακόσμηση και την ανανέωση του σπιτιού σας. Η ψυχολογία σας θα είναι στα καλύτερά της κι εσείς με τη σειρά σας θα κλέψετε με τους ωραίους τρόπους σας τις εντυπώσεις μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Στα αισθηματικά σας, αποζητάτε από τη σχέση σας τη σταθερότητα και θέλετε οι στιγμές σας να είναι δημιουργικές αλλά και πρωτότυπες. Έχετε την ευκαιρία εσείς οι αδέσμευτοι να γοητεύσετε κι είστε κοντά στην επίτευξη ενός ερωτικού σας στόχου.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ποια ζώδια ταιριάζουν απόλυτα σύμφωνα με την Αστρολογία!

Μυστικά για τον κατακτήσεις από το πρώτο ραντεβού!

Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Απριλίου 2015.